SATAN I GATAN


skinny love-bon iver



det är cirkus 30 skoldagar kvar tills sommarlovet, på dessa trettio dagar kommer cirkus hälften av de innebära olika prov. engelskanationella, mattenationella, spanskanationella, kemislutprov plus en massa annat. just nu känns det mörkt helt ärligt, men när man har saker som peace&love, england, sol, ledighet och sommar som väntar så tror jag fan att det kommer gå! depp&taggad tjej här. nu stänger jag ihop böckerna för ikväll och tar en promenad. imorrn har jag endast ett naturkunskapsprov sen är jag ledig, skönttttt!


det här är värt att dö för, jag tror mitt hjärta blöder


vaknade med två pinglor vid namn moa och emelie i morse, kvällen blev minst sagt förvirrande men tillslut hamnade vi här hemma och lite senare kom två pojkar och umgicks en stund
annars har jag solat en stund och vart hos papi och käkat mat och onyttigheter i form av glass, fika och goddddis, så de ska va på påsk!
hade tänkt ta en promenad nu efter nåra timmars plugg sen blire bara att fortsätta i samma spår, och inatt blir de antagligen midnattsmässa om jag inte är alldelles för trött
hörssss

Now I wanna leave but I'm lost, So now I can't break away




TILL ANDREJJJJJ :d



INVIGER MINA SHORTS UTAN STRUMPBYXOR UNDER OCH DRAR MIG MOT ÖREBRO



hejjjjdå

DET KANSKE ÄR MENINGEN, ATT MAN FALLER ISÄR FÖR ATT KUNNA BLI HEL IGEN

    

Dancing is my remedy, remedy, oh



dricker kaffe och ska strax cykla över till emelie där det ska mysas! sen blir de att sova hos papi och imorrn drar jag mig till bror&emma i örebro för nåra dagar, ska bli skapligt skönt må jag säga, känner mig en aning trött på den här staden.
annars har jag mest suttit ute i solen idag och ba tagit de lugnt, känner lite små ångest för att ja nästintill inte har börjat plugga än menmen
nej, mot ghaderis home, där trivs man!

WHITE LIGHT MOMENT




andrea mikaela linder, finaste du!

nä man vill ju knappt tro det man hör, men dom säger, säger, säger det var bättre förr


nemen va trevligt med ett morgoninlägg! blev som sagt fredagsmys med emelie igår och vid tolv nångång lämnade hon mig ensam här hemma så då slocknade jag direkt! vi bestämde oss också för att köra ett litet medelpass på friskis idag på morronen så om 40 minuter kör vi!
andra planer inför dagen är att bocka av lite plugg eftersom det ligger världens största hög breve mig med böcker så känner att ja de ska börjas i tid, kvällens planer är lite suddiga men dansa skulle va fint!
hajdo

Painted faces fill the places I can't reach



det är fredag och det är loooooov! sämsta håltimman på 6 timmar idag bara för kunde ju inte missa spanskan kl 20 i 4 för den va ju så viktig, eller?
aja, hemma nu iaf, och är övertaggad på lov! en del planerat som några dagar i örebro för att hälsa på bror&emma, pyjamasparty med tjejerna, mys i hällby med mera med mera!
men inleder nog lovet med lite fredagmys med bäääästa!
caio!

med ett mål och en ända väg att gå, förlorade jag mig själv, tills någon stannade mig och tvingade mig ner på marken, för att se mig om och inse att livet inte handlar om att fly

och du viskar till mig: var inte rädd, stanna här, det går över.
och jag tänkte, det går aldrig över. jag är alldeles för långt ner. ångesten har slingrat sig runt mig för många varv, pressat ur all glädje som fanns kvar i mig. det svider av salt mot kinden, jag finns inte kvar här, det här är inte jag längre. och jag var rädd, men jag blev ännu mer rädd av mig själv. eller var jag rädd för den svarta, plågsamma själen som slet ut allt som tillhörde mig, och tog upp alla mina tankar och all min uppmärksamhet. bytta plats med mitt riktiga jag, och ledde ut mig i helvetet, det som kändes så rätt just då. den fick mig att blunda för allt annat, inte se mig om, stanna upp och förstå. för jag förstod inte, såg inte hur jag drog mig undan för livet och lyckan. såg inte människorna runt omkring mig, uppfattade inte deras ord. förstod inte deras ängslan. lämna mig i fred, se mig inte, släpp mig helt. skorna mot gruset, hatet mot världen. tårarna som dränkte lakanet. min ända uppgift, fly. fly från mig själv, skära bort allt som inte passade, allt fult. ingenting skulle bli kvar. lämna mig själv så mörkret och ångesten kan få skära sig djupt in i mig, för att sedan slita ut all glädje, allt hopp och allting som egentligen var rätt, för att sedan lämna mig, utmattad och förvirrad i en så stor värld, där jag inte visste någonting, jag visste inte ens vem jag var längre. i mitt mål och i mina skyhöga krav, i besluten och i allt de som skulle bli så rätt, som en dag skulle leda till att jag blev nöjd med mig själv, förlorade jag mig själv. jag förlorade mig själv i något annant, glömde vem jag var och vart jag skulle. jag skulle upp, men jag föll. ända tills marken tog vid, där längst nere på botten. och det går inte en ända dag utan att jag ser mig själv, där längst ner, ensam med ångesten tätt intill. och det är den ända anledningen till att jag inte faller igen, inte ända ner. för det finns inget som får mig att vilja tillbaka.

LÖRDAG,SÖNDAG,MÅNDAG,TISDAG OCH ONSDAG



här är de lite tyst men de är väl bara för att ja har ett liv och andra saker att prioritera
men lite uppdatering såhär då
i lördags? träffade jag nåra favoriter som jag inte träffat på alldelles för länge! hoppas på en repris i helgen för saknar verkligen att umgås med dom.
i söndags hängde jag med emelie och på kvällen körde vi ett pass på friskis&svettis, första riktiga träningen om man bortser från idrotten i skolan, och sjukt jobbigt vare vissa stunder men fyfan så kul!
måndags träffade jag andrea som jag inte heller träffar speciellt ofta, blev lite mys oså!
igår körde vi tisdagsmys hos julia med glass, kakor och kladdkaka plus lite filmer! och fyfan va jag gillar er tjejer!
idag då? jpggade+styrka på idrotten:död tjej! sen sprang vi i trappor på fysik lektionen:ännu tröttare tjej!
så resten av dagen har jag spenderat i soffan och så får de fortsätta, ska hinna plugga lite också men de är luuugnt!
känns som de är fredag imorrn men icke! taggar iallafall inför helg med denna låt

I can’t give up on you, and I’ve got to, Got to find a way to get next to you



idag har jag haft utvecklingssamtal på tio minuter, duktigt!
annars har jag plugget, eller nja, tanken var fin iaf men massa andra grejer va mycket roligare så istället har jag promenerat, fikat och vart på konsert med emelie och käkat tacos hann jag också med! skickade nyss in en labbrapport och de kändes fint må jag säga, två timmar innan den behövde va inne!
ska plugga en stund till nu om jag inte somnar, gonatt säger jag ändå!

SVARA: FICK DU NOG? FICK DU NOG IKVÄLL? FYLLER PÅ TILLS ALLTING TAR SLUT


SÅDÄRJA, TILLBAKA HÄR IGEN



hej koooompisar, blev ovän med devote så förflyttade mig tillbaka hit, eller nåt
äh skitsamma


RSS 2.0