tillbaka blickar, januari-mars

JANUARI

firade in nya året hemma hos julia med vänner, god mat, dans, singstar osv. åkte in till stan vid tolvslaget där jag mest virrade runt och letade efter emelie och sedan tappade min fina mobil i fontänen hehe.

dansade hemma hos mig

åt och myste med vänner

finaste syster var här med sin familj över jul och åkte hem till australien i januari, ett år nu och jag saknar er!


FEBRUARI

fortsatte mysa med vänner och åt massa mat

syster agerade finaste modellen

fotade världens finaste vän

såg ut lite såhär

och så.

MARS

fikade med mami

såg ut såhär en kväll när vi firade elina

louise, jag, julia

de va lite soligt

hade de bra ibland

Ur ingenting kommer ingenting, och vad skulle vara rätt, om ingenting är fel

tråkigaste dagen på mycket länge måste jag erkänna. avslutade den på ett bra sätt med ett intervall/flex pass med bästa julia, sen fick jag umgås en stund med älskling och nu befinner jag mig hos papi&monika, slängt i mig massa pizza och tagit en dusch och tittar vi lite på film oså! näst sista dagen på året imorgon, ba sådär, gick fort måste jag säga. imorgon blir det en sväng till ikea för att förtära lite köttbullar, sen en fika med leo och på kvällen ska jag ha ett efterlängtat fredagsmys med emelie, fina vän!
lördag är det som sagt nyår och jag längtar, kommer bli så bra!
puss


Starting from zero got nothing to lose

kanske kommer jag aldrig vidare, kanske är jag fast i det här. hur mycket jag än förtränger, försöker att leva i det som är nu, så tär det som varit på mig. känslan av att aldrig komma ifrån det helt, veta att vissa aldrig kommer släppa det och dag in och dag ut påminna mig. känslan av att veta att jag aldrig kanske blir helt frisk, för det är det de säger. att allt hat jag kastade på mig själv, har brutit ner mig så mycket att jag aldrig kanske kan älska mig för den jag är. alltid på gränsen. jag har ju ett mål, och kanske är det inte så svårt att bara göra. men spelar det ingen roll hur det känns på insidan, att det ibland känns så otroligt jävla tungt vissa dagar, att det inte bara går att göra. är det rätt att jag vissa gånger bara tvingar i mig allt det där godiset bara för att visa att jag inte är sjuk längre. sedan alla tårar som rinner efteråt, inte för någon jävla ångest, utan för att det är just det som krävs för att någon ska tro på mig, för att någon kanske kan glömma för en sekund vem jag var förut.
men kanske har jag bara mig själv att skylla, för att jag förlorade mig själv bland ångest och tårar, och att jag än idag gör snesteg och faller tillbaka. och det ända jag vill är att vara stark, men det är så jävla svårt.

en lista

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? med stor sannolikhet
Höll du några av dina nyårslöften? efter mitt nyårslöfte för 3 år sedan så tycker jag inte längre om nyårslöften
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? syster!
Dog någon som stod dig nära? nej
Vilka länder besökte du? danmark och england
Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? hm, inget jag kan komma på
Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? finns nog ganska många
Största misstaget? svårt att gå vidare, spenderat tid på idioter, vart hård mot mig själv
Har du varit sjuk eller skadat dig? huvudvärk har alltid vart en kär vän, sen förkyld och sånt
Bästa köpet? helt ärligt vet jag inte vart mina pengar har tagit vägen, men får väl bli på fikastunder och flygbiljetten till england
Vad spenderade du mest pengar på? mat och dryck
Gjorde någonting dig riktigt glad? mina vänner, leo, musik, peace&love
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011? oj, rihannas we found love har lyssnats på oavbrutet, dansa kuduro som spelats flitigt på de flesta fester osv
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? det har gått i perioder, jämfört med förra året har det vart otroligt mycket bättre
Vad önskar du att du gjort mer? levt i nuet, känt efter och gjort det jag verkligen vill
Vad önskar du att du gjort mindre? oroat mig, stått framför den där jävla spegeln och hatat allt jag sett, låtit människor ha sårat mig hur mycket som helst utan att jag gjort något
Hur tillbringar du nyår? med sjukt bra personer, ser ut att bli ett jävligt bra nyår i år!
Favoritprogram på TV? bonde söker fru skämmigt nog, och julkalendern!
Bästa boken du läste? typ inte läst något
Största musikaliska upptäckten? ingen aning
Något du önskade dig och fick? inget sådär speciellt, brukar inte önska mig så mycket
Något du önskade dig men inte fick? nja
Blev du kär i år? ja!
Vad gjorde du på din födelsedag 2011? kvällen/natten innan spenderade jag med vänner hos julia, på själva födelsedagen blev jag firad av familjen och packade och peppade som fan inför morgondagen då jag åkte till peace&love!
 Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? låtit det förflutna påverka allt så mycket
Hur skulle du beskriva din stil år 2011? den tråkigaste och chilligaste haha tråkigt nog
Vad fick dig att må bra? världens finaste vänner, sommaren, världens bästa kille, att dansa hela nätterna och sånt
Vem saknade du? min syster i australien såklart
De bästa nya människorna du träffade år 2011? leo och sen alla nya vänner som man träffat genom alla fester, sjukt sköna människor måste jag säga!

Vad var det som verkade så stort, Vad var det som kändes så magiskt?

har jullov typ, därför ingen bra uppdatering. sen sist så har jag väl mest myst, tittat mellandagsrean, ätit överbliven julmat, tänkt laga mat med bror&emma och leo men slutade dock i kycklingsallad från onlinepizza, inte jobbigt alls. igårkväll blev det ett fint häng med ett gäng sköna vänner här hemma, dans osv en tisdag funkar alltid! har sovit sjukt mycket också, i förrigår sov jag nog 13 timmar och idag vaknade vi inte förns 12 och gick inte upp förns halv 3. kladdkaka till frukost, papis hemmagjorda pizza till middag och nu avslutar jag denna nyttiga dag med en fin godispåse framför en film med mami, amelie, kim och emma, så bra!
på lördag är det nyår och jag och julia taggar som aldrig förr, tvekar inte alls på att det kommer bli en sjukt bra kväll! nu tänker jag fortsätta mysa med min familj.

tack för världens bästa vänner, så sjukt bra är ni!

true words



godnatt och godjul


Allt, allt, allt kommer till den som vågar vara rädd

vissa dagar, som borde vara så bra, känns så jävla tunga. tänker inte räkna denna dag som julafton, igår var julafton för mig, för igår var en bättre dag än idag. gick iallafall hem till papi&monika där farmor också var, fick dagens ända julklapp, sen fikade vi och pratade osv. fina farmor! åkte hem och åt julmat med mami, världens godaste revbensspjäll! om någon halvtimma åker mami och jobbar så då kommer papi och hämtar mig, vill inte vara själv och speciellt inte idag. dock känns mina ögonlock otroligt tunga så blir bara mys framför tvn hela kvällen med en del godis tror jag allt.
hörs

PICTURES


24 december

när man är en stor familj och alla vill fira jul på olika håll så blir det väl lite annorlunda. igår, dan före dan så kändes det mer som julafton än vad det gör idag. hela familjen var här, åt mat(dock ingen julmat) och annat onyttigt, öppnade julklappar och tittade på tomen är far till alla barnen. somnade bredvid världens bästa så var rätt nöjd. har ätit en stor julfrukost med en mindre del av familjen och nu är det bara jag, mami och kim kvar här hemma och snart är försvinner kim också. har annars hunnit med en lång promenad med rosie och bara tagit det lugnt. snart risgrynsgröt till lunch, sen ska jag ta mig hem till papi&monika för att mysa lite och träffa farmor också. julbord ska ätas av mig och mami ikväll, sen ska mamma iväg och jobba och vart jag ska ta vägen då har jag ingen aning om. har ingen lust med något, nästintill ingen julkänsla, ingen snö osv. men allt blir ju vad man gör det till
god jul.

vi går vidare, men vi glömmer aldrig.

träning gör allt på något sätt lite bättre. efter ett intervall/flex pass med julia så befinner jag mig i bästa soffan, så där skönt trött och lite gladare än innan. the holiday rullar på tvn och det kan ju vara den bästa filmen så här på vintern, näst efter tomten är far till alla barnen.
annars idag så bjöds det på frukost i skolan, tacos till lunch, skridskor på idrotten och sen ett försök till att baka pepparkakor men degen va sämst får bli en annan gång.
imorgon då, avslutning. börjar klockan 11 med matte, sen julbord, sen fika och sist avslutning. bowling och käk med klassen efter och kvällen vet jag inte var den slutar, men kan nog bli en fin dag imorgon iallafall!
snart ska jag göra några avocadomackor och julté, tända lite ljus och försöka få lite julstämning, känns som att de är på tiden!
puss

för tre år sen var jag en frisk människa som njöt av julen.
för två år sen fasade jag inför julen, ångesten, tårarna, mina hjärnspöken förstörde allt.
för ett år sen var jag mer frisk än sjuk, jag gjorde allt för att må bra även fast ångesten fortfarande hade grepp om mig.
idag bestämmer jag själv, idag mår jag bra. jag kan låta ångesten förstöra denna jul med, men jag kan också låta bli. jag är stark idag, jag är inte en trasig människa som jag var för två år sedan. allt blir bättre.

så länge fötterna bär, så länge lungorna kan

ingenting.
det är jullov imorgon, jag känner ingenting. det är julafton om fyra dagar, jag känner inte ens någon jävla längtan. varför känns allt så jävla tungt, kroppen helt tung, huvudet helt borta. vill åka bort, långt bort ett långt tag. hitta någon motivation, hitta någonting. jag förstår ingenting, jag har tappat bort mig själv helt.

Kom berätta för oss hur man går över marken, med en rak rygg öppna sår

tog en promenad och klämde in några springsteg också, sjukt mycket energi från lunchen som inte va så liten haha. snart kommer leo och blir väl antagligen filmtittande och sånt! börjar sent imorgon och har hört ryktats om god lunch i skolan hehe, sen slutar jag vid halv tolv så ska väl spendera några timmar på stan med mami då och inhandla sista julklapparna. inget mer att komma med antar jag, vi hörs!

jag önskar jag kunde ge dig något lika stort

det gör så ont att se tillbaka, läsa orden, meningarna som bildade ett så stort hat mot mig själv. jag har svårt att förstå hur man kan hata någon så mycket, hur stort hatet mot sig själv kan bli. hur mycket tid som jag spenderade på att äcklas, hata, såra mig själv. ett järngrepp om mig själv, det finns inget fint med dig, du är den fulaste som finns. du är tjock, otillräcklig, trasig. du blir aldrig hel, du kommer aldrig ta dig upp. du kan inte bli frisk, du vill inte. jag tyckte jag förtjänade det, jag hade själv satt mig i helvetet, jag var livrädd samtidigt som jag inte kunde sluta kämpa för att bli den som jag trodde att jag ville vara, den smala, perfekta och fina. jag blev aldrig den personen, och kanske var det tur. jag blev aldrig nöjd, jag nådde istället den punkt där jag kände mig som minst nöjd, den punkt där jag kände mig så otroligt ful att jag inte trodde det var möjligt. jag kommer ihåg hur jag tänkte, nu börjar helvetet, jag kan fortfarande ta mig ur, jag kan låta bli, behöver inte gå mot det främmande tillståndet, att bli frisk. jag var trygg i min sjukdom, jag tog på mig en roll. jag grät mig många gånger igenom dagarna, men jag var säker på vem jag var. jag var trasig, jag ville bli hel men jag ville inte gå igenom processen. de sa, det här är den jobbigaste biten på vägen, det kommer bara bli bättre. orden hade ingen betydelse då, stirrade tomt framför mig, hur kan någon säga att det blir bra när jag inte ens är säker på att jag vill. hur kunde jag tveka, jag skulle vilja inrista ordet idiot i min panna just i den stunden när jag tvekade på om jag ville. men jag gav ut mig själv helt, la ansvaret hos någon annan, kunde inte ta hand om mig själv, klarade inte av ensamheten, kunde hur lätt som helst förlora mig själv bland hjärnspökena. gick in i en dimma där jag inte hade någon kontroll, blev ett barn igen, skrek och grät när det gjorde ont, somnade när helvetet tärde på mig för mycket. jag har inte tillräckligt med ord, tacksamhet och kärlek till de som ställde sig bredvid mig. hjälpte mig igenom den värsta mardrömmen jag vart med om, aldrig gav vika. no matter what, jag älskar er.

Hur länge tänkte du stanna här, du har ju inte nån plats för mig, vad jag ser

söndag och hela helgen har snart gått men känns ändå helt okej eftersom det är jullov på onsdag! min helg har vart mycket bra måste jag säga! fredagskvällen spenderades här med ett gäng sköna people, två födelsedagsbarn befann sig här så klockan tolv firade vi med tårta och sånt, annars spelade vi spel och skakade rumpan lite hehe. vaknade bredvid älskling igår, och runt 1 mötte jag upp emelie för att bli bjuden på brunch på sylvia, en fet cheeseburgare satt väldigt fint! sen pluggade vi lite, tog bussen till tunap och inhandlade lite julklappar, sjukt skönt att ha kommit igång nu, alltid i tid osv. avslutade med en fika och sen bussen hem. fest var tänkt på kvällen men var så sjukt otaggad så stannade hemma, tittade på tv, åt risgrynsgröt och massa julgodis oså, helt ensam men ack så skönt!
idag vaknade jag tidigt och tog en långpromenad med rosie, har nu slängt i mig en stor frukost och tittar lite på harryp, alla adventsljus är tända också, försöker få in lite julstämning eller något :)
dagens planer är främst plugg, kanske träna och sen vill jag mysa! ska sätta igång med det tråkigaste, men funkar nog om jag fixar lite kaffe!
puss

5


jag vet vem jag är, när jag är med dig.


save the world


Your walls are up, Too high to climb

har hunnit med skola, spanskalektion på eskil, fika och plugg och leta julklappar med emelie, hem och äta, matkoma, hyra film, filmtittande och plugg och nu ska jag dricka upp mitt te, förflytta mig till sängen och titta nåra avsnitt av julkalendern som jag missat! imorgon väntas det kanske bästa på hela veckan, julbord! fattar ni hur mycket mat jag ska äta? fasta hela dagen innan kanske hehe. iförsig blir nog helgen jäkligt bra också, umgås med sjukt bra människor, spel, laga mat, bli bjuden på brunch, julklappsinhandling, mys osv. åhåhåh! ni vet, när livet känns helt okej ändå.


lucia

hemma en sväng, sov hos leo och skulle bara titta på luciatåg nu på morgonen så fick ett 2 timmars hål så tog mig hem en stund, ska dock röra mig tillbaka strax för historia, lunch(gröt, lussebulle och pepparkakor!) och idrott. va väl bara de, hej.

saknar de där blonda lite faktiskt

hands up in the air like we don't care

ovärdaste skoldagen på länge. kom dit, gick ner till mattelektionen, gick efter fem minuter och kollade på luciakampanjen istället, käkade och fick reda på att jag inte hade någon matte&engelska! gick runt en stund på stan men ändrade mig snabbt pga en jävla huvudvärk, så tog mig till papi där jag har bakat massa julgodis osv, avslutade med en sjukt god kycklingsallad också! är sjukt mätt nu och ska snart få skjuts ut till leo, ryktats om hallonpaj och sen är jag lovad en massage också, har det rätt bra ibland! kort dag i skolan imorgon med, borde sedan börja inhandla lite julklappar och sen på kvällen väntas luciatåg.
dags att röra sig, puss.


Din blick den ber Mig att tona ner mig, Men jag kan inte sluta nu

sitter just nu med konstant gåshud, live framföranden av coldplay rullar på youtube och det är så.jävla.bra. fyfan!
igår styrdes det förfiesta hos julia med några stycken, käkade godaste maten, spelade spel osv! vid halv tio drog vi vidare för att fira christian där riktiga fiestan styrdes, mycket roligt måste jag säga med muy sköna människor haha. vid två var jag och leo hemma och slocknade direkt. gick inte upp förns vid 12 idag efter ett jävla smshets från emma haha! gjorde ungefär ingenting tills klockan 4 då leo drog hem. har typ duschat och fixat sen dess, nu häller jag i mig kaffe för att bota denna trötthet som alltid infinner sig efter en rolig kväll. ska få lite plugg gjort, sen vid åtta ska jag möta klara oså ska två gulliga killar bjuda oss på middag, blir nog sjukt bra!
nej, måste ta tag i mitt liv lite innan jag får ha roligt igen, hej!


så jäkla bra är du min amiga!

so don't think that i am pushing you away, when you are the one that i've kept closest

torsdag och jag tar helg en dag för tidigt, känns hur bra som helst, buffertdagar är bra dagar!
dålig uppdatering i veckan, har haft massa plugg och haft lite sämre dagar oså, men nu känns det helt okej igen! inatt sov leo här och det var minst sagt på tiden, hatar skolan och att den tar all min fritid men nuså är det ganska lugnt fram tills lovet! skolan gick ganska snabbt, provresultat rullar in hela tiden och blir så glad när det visar sig att allt jävla slit faktiskt är ganska värt. idag tänker jag dock inte plugga, ska istället träffa ett antal saknade vänner som jag inte träffat på flera år, blir så glad! helgen ser ut att bli så.jäkla.bra. är ledig imorgon först och främst, ska ordna upp lite grejer och plugga på dagen, sen på kvällen vankas fest med några sköna människor, på lördagkväll blir det någon form av dubbeldejt haha, mys! söndag ska jag fira min syster och sen avsluta helgen med en muy saknad sara, bio&spicy låter som en sjukt bra grej hihi!

sådär, en liten fin uppdatering. just nu känns det bra, livet osv, fortsätt så!
måste bara säga att mina bästa, så jävla bra är ni.

Dom säger att jag varit trasig, Aldrig har jag varit hel

det är svårt att bara blunda, skita i allt som tär på en, bryter sönder mig. alltid på gränsen och det tar emot varje steg. en önskan om att jag en dag kan få vara stark.

En stadig puls, Över broar genom städer

äter vindruvor och tittar på beck, bästa filmerna! vaknade tidigt idag som vanligt, älskar när det är familjesamling här klockan halv åtta på morgonen och man är otroligt lättväckt, typ. har handlat med mami, pluggat, tränat, cyklat hem till familjen ghaderi för att avnjuta en brakmiddag med allt man kan tänka sig! va snäll och bjöd på hemmagjorda lussebullar som tack typ haha. snackade och pluggade mest annars, bara tog det lugnt. har skrivit klart min svenskatal nu iallafall och ska bara lära mig det utantill, samhällsprovet på onsdag känns dock lite jobbigare men.
ska försöka bli lite trött nu och sen sova, hej!


lazy sunday

pluggar och laddar inför träning med american pizza, ojoj storslaget! har hunnit med att följa med mami och handla idag också, och plugga ännu lite till. träning om drygt en timma sen ska jag direkt till emelie, plugga och bjudas på middag och sånt bra! bilder kanske kommer ikväll men nu ska jag städa rummet och sen svettas lite, hej!

smågodis, plockgodis, lösgodis

om jag ska bli något storslaget när jag blir stor ska jag nog bli godisätare, äta så mycket godis som det bara går. skulle vara världsbäst. inhandlade en fin godispåse idag när jag hade håltimma, åt lite i skolan, och nu har jag tryckt i mig resten framför en film. har just nu den sista godisen i munnen, en klubba, det bästa. även fast det känns lite sorligt när godiset är slut så känns de ändå lite som en lättnad, för om jag skaffar mig en godispåse så måste jag äta upp allt, hur mätt jag än är. såklart är det inte bara ätandet av godiset som är roligt, det bästa är nästan att plocka godiset, gå runt och välja mellan alla hundratals smaker, ta cirkus en av varje så att ja får så mycket blandning som möjligt. köper aldrig färdigpackat godis, typ en maraou eller en påse vinigummin, hur tråkigt? aja, nu är jag hur mätt som helst och ska nog sno med mig mamis data och titta på nåra avsnitt av mysteriet på greveholm sen sova. tänkte att imorgon får nog bli en lite nyttigare dag men sen slog det mig att jag ska ju äta ben&jerrys på kvällen med bästa tjejerna, attans då! heheh fast lider inte direkt

take care



the prettiest people do the ugliest things

insett att man lägger så sjukt mycket tid på sådana som inte är värda någon tid alls.
oroar mig för saker som är så jävla ovärda, de kommer ju aldrig oroa sig över mig liksom.
tänker att idag ska jag ta tag i mitt liv, gång på gång. fastnar i någon jävla önskan om att jag kommer vakna upp en dag som en ny person, och det gör mig bara så besviken när det aldrig sker.
det får bli hur fan det blir, vissa dagar får vara så jävla dåliga, om de andra är bra.
måste börja tänka på mig själv mer, skita i alla de idioter som står ivägen för livet.
nu ska jag inleda min helg med film&godispåsen&mami istället för att dra iväg på fest, min hals gör ont och ögonlocken vill inte hålla sig öppna, så känns som att en hemmakväll passar bra.
resten av helgen ska jag spendera med bra människor, sådana som får mig att må bra, de bästa.

i will take care of you, i have loved and i have lost

nytränad och nyduschad sitter jag och äter avocadomackor, mandarin och dricker te! tittar lite på tv och känner att motivationen till att ta tag i svenskan nu inte finns så gör klart den imorgon på håltimman, smart!
passet gick bra, skönt minst sagt va de! planerar helgen lite just nu och känns som att det kan bli en mycket trevlig sådan även fast mycket plugg ska göras, men hoppas jag kan få in lite fiesta, myskväll på lördag med några favoriter, och pluggmyssöndag med min bästavän som jag träffar allt för sällan! inhandla lite julklappar skulle ju va bra också, får ordna de!
nej, ska fortsätta mitt mys nu
puss


så bra är du!

situationen är så sjuk, och jag har inget att komma med, no words

med lite matkoma befinner jag mig framför tvn och softar lite, undrar hur jag ska orka mig igenom ett intervall/flex pass inom drygt en halvtimma på denna mätta mage, äh bara att köra! skriver min önskelista och sörjer för att det är första december och jag har ingen julkalender, känns inte bra så får införskaffa mig en sådan snarast. sovmorgon till 20 i 12 idag men leo började halv nio så de va bara att stiga upp vid 8 och hade ingen lust att gå och lägga mig sen igen, så tog en promenad med rosie och käkade en stor frukost framför tv. skolan gick otroligt segt menmen.
ska fixa iordning de sista och sen cykla ner till friskis, ikväll ska jag ta hand om mig själv lite plus hinna skriva på mitt svenskatal, hard work nu! fredag och helg imorgon igen, jäklar va fort det går!
hörs



RSS 2.0