Can't take the kid from the fight, take the fight from the kid

gårdagens idrott bestående av löpning+styrketräning samt drygt 1 mils cykeltur har satt sina spår lite, börjar få ont i hela kroppen just nu. hade en mördardag i skolan idag förövrigt, halv nio till halv fem! startade med det värsta också, skolfoto. efter skolan drog jag mig till syster&mattias för att fira mattias och nu befinner jag mig i soffan, som vanligt. imorrn väntar en fet sovmorgon till 11.40 och det är helt sjukt okej, går dock till fem typ men på kvällen ska jag mysa lite. och ser fram emot fredag som ska spenderas med fina människor, dansa lite kanske förhoppningsvis. lite fortsatt chilläge i soffan sen sova! hej

I hope that love he gave you, Was just enough to save you


detta är jag och min sjukt fina och bra homie julia! hade en helt okej dag i skolan då jag började tio och slutade halv två, skönt! drog mig sedan till papi&monika och fick både kaffe, pengar till träningskort och äpple hihi, så nu äre jag som ska skaffa lite muskler, typ. resten av dagen har jag målat en vägg plus blivit målad på själv men gav igen lite genom en krigsmålning. tar det lugnt i soffan nu, imorgon har jag en ungefär lika lugn skoladag som idag, fast fasar lite inför att springa varvet på idrotten, känner att tiden inte direkt kommer ha förbättrats, men det har ju faktiskt vart sommar!
hörs

Starting from zero got nothing to lose

måste lära mig, acceptera och bara gå vidare. hur mycket det än tynger mig ibland så har jag inget val, det här är mitt liv och jag kan inte förstöra det mer

We gotta make a decision, We leave tonight or live and die this way

det är fredag, det är helg och det är jävligt skönt. en vecka i skolan och jag har aldrig vart tröttare. eller jo kanske, men jobbigt är de hah. slutade klockan 2 idag så handlade med mami, sprang ett varv i skogen och resten av kvällen har jag bara ätit mat, godis och halvtittat på film. hittade massa ny/gammal musik precis så fastnade här, men ska strax sova. imorrn ska jag kanske vara barnvakt, kan bli en rolig upplevelse då barn inte är mina favoriter, dock så är axel ett undantag för han kan vara världens sötaste, så ska nog klara de. kvällen imorrn ska jag spendera bl.a. med mina bästa tjejer, förhoppningsvis dansa lite för de va för längesen, oså mysa. nej, sova va de, hörs folks!

lite skön musik sådär: lisas

jag går aldrig isär, när jag går med dig


they say i move to quick but we can't let this moment past us

har gått tre ynka dagar i skolan och jag känner mig redan skoltrött, inte har vi gjort något krävande, bara haft sammarbetsövningar och lära-känna varandra grejer, och idag gick vi en stund i skogen, men ändå känner jag mig helt död. men på nåt sätt så känns det ändå helt okej eftersom jag har mina fina tjejer som gör allt så mycket bättre! imorgon börjar vi dock gå efter schemat och det är väl då helvetet börjar på riktigt, men jag har tänkt mycket och detta år ska jag fan prioritera och planera bättre, för tänker inte sitta ett år till och plugga konstant, det tog sjukt mycket på krafterna, vissa dagar gjorde jag inget annat, andra dagar grät jag bara för att allt kändes så hopplöst och ibland sket jag bara i allt men gick runt med konstant pluggångest istället. så ska försöka ta vara mer på tiden då jag väl är i skolan, och leva lite när jag väl inte är där. kan nog bli bra det här, lite roligare kurser och sånt också gör ju allt lite lättare också!

befinner mig för tillfället i soffan och tar det lite lugnt, tänkte ta en promenad inom en snar framtid och kvällen vet jag inte riktigt hur jag ska spendera än, mami jobbar och jag vill inte vara själv så någon hittar jag väl att spendera den med, börjar inte förns 11.40 imorgon och det känns helt okej!
hej!


Stay with me I can make, Make you glad you came


Om jag hade lite kärlek så var den till dig


finns så mycket ord som skulle kunna beskriva dig, vilken otroligt fin vän du är, hur du kan få mig att glömma alla problem bara sådär eller att skratta tills tårarna rinner. så längesen nu vi lärde känna varandra, och just då hade jag ingen aning om hur många minnen vi skulle skapa, hur många timmar av kvalitetstid på favoritfiket, så många konserter tillsammans och så mycket glädje jag skulle komma att dela med dig. och jag är så lycklig för det, för det finns ingen som du. så mest skulle jag bara vilja säga att jag hoppas du har haft världens bästa födelsedag och att du tar det lugnt nu när du blivit vuxen. jag älskar dig, min vän!

jag gråter bara i regnet




sista dagen på sommarlovet, jobbigt de där men bara att tagga om nu då! de senaste dagarna har jag spenderat mestadels hemma och bara tagit de lugnt. mami&papi har fyllt år så mycket firande har det blivit. idag har jag också vart lite lagom hurtig och sprungit i skogen, laddar upp inför helvetesidrotten i skolan hihi! nu hade jag tänkt spendera kvällen med en fin kille och imorgon ska jag sova ut en sista gång för börjar inte förns klockan ett!
nej, vi hörs!

Oh, I'm so glad we got together , My whole world was falling apart


Sure I can accept that we're going nowhere



And I would give anything, To be the one that tears off your wings


Vi måste härifrån, den här stan drar ner oss till botten av ån

ibland slår det mig hur fina vänner och familj jag har, och hur lite jag egentligen har att klaga på. hur lätt det är att bara tänka på allt som tynger en, oroa sig och ångra saker. jag hänger mig kvar så lätt vid saker och problem, har så svårt att bara gå vidare. men jag måste lära mig, för det handlar inte om att fly. jag har gjort det för många gånger i mitt liv, tagit den enklaste vägen, vänt mig bort. men inte längre.


sista veckan av frihet och jag planerar in så mycket som möjligt, kommer på mig själv med att inte kunna sitta still längre än någon timma. myser med mina favoriter osv. resten av dagen tänker jag spendera på ett välbehövligt sätt, hemma med mig själv. startar dock med en promenad eller springtur i skogen, mest för att det är så jävla skönt och för att jag legat på latsidan alldelles för länge, hela sommaren rättare sagt. vi hörs!


livet osv

tänker faktiskt ganska ofta att jag ska skriva några rader här, men sen känns det bara meningslöst, försöker komma på någonting värt men livet är väl som det alltid har vart, men ändå helt annorlunda ibland. känns som att det va nyss som sommaren började och jag såg fram emot massa sol&bad häng oså, vet inte riktigt om min sommar har bestått av de så mycket men vet iallafall att jag har haft ett svårslaget sommarlov, nu i slutet har det nästan känts som att jag inte har hängt med alls, vart överallt och ingenstans! mycket skönt vissa gånger må jag säga. har dansat mig igenom vissa nätter, cyklat hem sent på nätterna och njutit av sommarvärmen, skrattat med underbara vänner, myst, hälsat på i örebro, firat många födelsedagar, skrikit mig hes på gröna lund och så mycket mer. just för tillfället inväntar jag lisa för att mysa med henne hela kvällen, har också hunnit träffa gullsara idag och imorrn fortsätter mysandet med andrea. sista veckan av sommarlovet och mina dagar är fulla med planer, och jag klagar inte en sekund. även fast det många gånger känns precis som förut och jag känner mig bara instängd i mörkret, så kan jag vissa gånger också komma på mig själv med att bara sitta och le och vara så jävla glad. det är konstigt de där

Your hands are mine to hold


Jag behöver hela mig, så jag kan ge dig hela mig


Vi låser in oss i rutor vi inte vågar gå ut ifrån, Då kommer rädslan och tar oss



LONDON BABY


RSS 2.0