sometimes you gotta let things go for better things to arrive

så, veckans tre prov är klara och det känns fruktansvärt bra. hade som sagt bara psykologiprov idag och sen idrott som kan ha vart den roligaste lektionen på länge, köttade fotboll på 8 personer så spelade konstant och va lagom trött sen, skönt!
åkte sen hem till bästa andrea och bara snackade ett bra tag, drack godaste kaffet och sen skulle hon plötsligt iväg så tog en promenad hem. ska strax slänga i mig lite mat och sen ta bussen till älskling, ledig imorgon också!
hörs


ignore it and move on

det är inget tvivel om, fast nu känns skiten sur, och flera mil ifrån, det ordnar sig

ibland känns det verkligen som att skolan ska ta död på mig, två prov idag som jag pluggat till mest hela helgen, prov imorgon som jag pluggat till hela dagen idag, nu orkar jag inte mer. hade iallafall en mysig kväll igår med den bästa jag vet, spagetti&köttbullar, lussebullar, godis och film i deras nya lya. en fin promenad fick vi när vi skulle gå från bussen, hittade verkligen inte hem haha! nej, är sjukt trött efter helgen så ska krypa ner i sängen, kort skoldag imorgon med psykologiprov och idrott, sen tänker jag inte plugga utan mysa med andrea istället. och på onsdag är jag ledig, hur bra passar inte det?
sängen lockar nu, puss

You know I’m drunk on love, Nothing can sober me up



första advent och julpyntet är uppe, lussebullarna bakade och massa pepparkakor har jag skymtat i skafferiet, mycket mys!
gick och la mig rätt tidigt igår och idag vaknade jag runt halv tio, behövdes verkligen lite sömn! har käkat frukost och ska nu sätta igång med plugget, får aldrig nog liksom! vi hörs kanske senare.

life is for living

vaknade efter ett antal för få timmars sömn inatt, emelie sov kvar efter gårkvällen som förövrigt bjöd på det mesta. fixade iallafall frukost och tittade på några gossipgirl avsnitt, sedan var det dax för mig att ta tag i skolan så emelie drog hem. har sen 11 ungefär varvar biologiplugg med att baka lussebullar. mycket stora och mycket goda blev dom måste jag erkänna! min hjärna känns just nu rätt trasig, vill verkligen göra något annat, ta en promenad och rensa huvudet eller liknade, men nej. fortsätta med biologin, hinna med lite engelska och en hel del psykologi måste göras, fan.
ikväll får det iallafall bli bowling med bror&emma och sis&mattias, inte min grej riktigt men kan bli kul! sen får de bli en lugn hemmakväll, sova tidigt och sånt där. upp tidigt imorgon igen, hinna plugga så mycket som möjligt hela dagen, ett break iform av puls/medelpass är dock givet! och kvällen ska jag spendera med min bästa.
fin updates sådär, hej!


friday, i'm in love

dricker kaffe och ska strax cykla tillbaka till skolan, fick en håltimma på tre timmar så stack hem och åt godis och pluggade biologi, duktigt! känns rätt tungt att åka tillbaka just nu och känner suget efter att göra som de andra och skita i lektionen, men elina är ju där iallafall så blir inte ensam! träning efter det och sen mys med tjejerna och lite senare några andra vänner också, kan bli en fin kväll! nej, dax att packa ihop.
hej!


don't go breaking my heart

ska strax bege mig till friskis och köra ett intervall/flexpass, helt ensam tror jag för julia övergav mig ikväll, men är taggad så kör ändå! efter de ska jag hem och fortsätta detta konstanta plugga, en påse godis ska få göra mig sällskap så går nog allt lite bättre! fredag imorgon också, känns sjukt bra även fast jag har haft slappaste veckan med enstaka lektioner, har ju dock suttit fastklistrad vid köksbordet och pluggat ändå så. blir nog en bra helg, mycket bra saker inplanerade!
dax att bli stor och stark nu, hej!


people always leave

känner att den här veckan är ganska chillstämplad när det gäller skolan. i måndags började jag 11.40, ihår 9.50, idag 13.45, imorgon 11.40 och sen på fredag halv nio. herregud vad skönt jag har det ibland. dock kan man ju undra varför jag är vaken vid den här tiden, jo endast för att de inte kändes lockande alls att gå tillbaka och lägga sig helt ensam efter en natt bredvid min fina som började tidigt idag. så har nyss ätit frukost och tittar på en film just nu, har lovat mig att jag bara får stanna här till tio för då ska jag bänka mig vid köksbordet och plugga, har sinnessjukt mycket grejer atm, men bara att köra för att om en månad har jag jullov, och på söndag är det första advent, igår hade jag en myskväll med bra people, på fredag vill jag dansadansa, och jag kan inte förklara hur lycklig jag är över att ha världens bästa människor runt omkring mig.
talk that talk to me

boy talk that talk to me all night






rihanna-talk that talk
sjukt.

BREAKFAST INSPERATION


våra hjärtan slog lika hårda slag

när du påminns av allt det där du vill glömma, när musiken strömmar genom hörlurarna och tårarna blandas med regnet. när du bara vill gå vidare, men så finns det så mycket som håller dig kvar. då finns det ändå något där som får en att lyfta blicken och se ljuset, även fast det befinner sig på mils avstånd. för ibland känner jag mig så omringad av mörkret, och ibland finns inget spår av mörker alls. när allt som får de där svidande tårarna att rinna, plötsligt skingras av ord från någon som inte behöver någon förklaring, bara finns där när helvetet tränger sig på. jag byggde den starkaste muren runt omkring mig, jag var rädd för att någon skulle komma innanför och se vem jag egentligen var. jag hatade mig själv och tillät ingen annan förstå hur trasig jag egentligen var. för en stund kanske jag glömde vem jag var och vad jag hade lovat mig själv. du förblindade mig och jag glömde allt hat mot mig själv för en stund. det fanns något viktigare, något som jag var villig att lägga mer tid på. så rädd, förväntansfull, pirrig och allt det där. och plötsligt var muren inte lika stabil längre, jag släppte in någon, inte för att jag var säker, inte för att jag var trött på att vara ensam, utan för att jag insåg att det fanns något bättre. någon som kunde få mig att förtränga det som hade vart, få mig att inse att jag var värd mer än hat mot mig själv, glömma känslan av ångest och ensamhet. jag vill vara bredvid dig hela tiden, ligga vaken tills du somnat bara för att lyssna till dina andetag, sova alldelles för länge, äta pannkakor till frukost och sedan gå och lägga sig igen, hela tiden med dig. jag var splittrad innan jag träffade dig, och jag var rädd för att situationen skulle bli försvårad om någon annan skulle ta upp min tid, jag behövde lägga all tid på att lägga bitarna på plats. men idag vet jag att alla bitar aldrig kommer kunna läggas på plats, alltid i rörelse. i motvind, och medvind, uppför alla branta backar. men idag har jag dig, och det finns inget annat jag önskar.

pictures


sometimes I get a good feeling, And a feeling that I never, never, never, never had before

fixade ihop en sallad till lunch som jag just nu käkar på, smakar underbart. hade i:
matvete
avocado
fetaost
grönsaker
skinka
tacosås

gossip girl rullar på tvn och så på de försöker jag få lite plugg gjort. min helg har vart hur bra som helst! i fredags blev de fredagsmys med leo, lagade tacos, såg love and other drugs och åt ben&jerrys! igår fixade vi världens fulaste pannkakor till frukost, blev mest ett pannkaksberg med sylt och glass, sjukt gott va det iallafall! hann mysa ett bra tag innan jag drog iväg till andrea, drack kaffe, åt godis, fotade och pratade! på kvällen kom ett gäng från klassen över, vi bakade godaste kladdkakan, spelade spel och sjöng singstar! vid halv ett hade alla dragit hem så då somnade jag snabbt! denna dag kommer bestå av plugg, träning om drygt en timma och mys ikväll hoppas jag! puss

And we're standing side by side, As your shadow crosses mine

fick sluta två timmar tidigare idag, fast skulle egentligen fått sluta ännu tidigare men blev skit oså, befinner mig iallafall hemma nu, har hällt i mig kaffe och försöker bli pigg då ett puls/medel pass väntar om en timma, dock har den där coffeindosen inte direkt hjälpt men vi kör ändå! fredag idag och helg, hur skönt? och helg innebär onyttigheter och mys, så ikväll ska jag umgås med min fina, äta tacos och ben&jerrys tror jag allt, förtjänar jag verkligen efter träning två dagar irad! imorgon ska jag nog fota min fina vän, och på kvällen hoppas jag att de blir mys med några från klassen. nej, dags att tagga till lite

i guess the loneliness came knocking, No on needs to be alone, oh save me

chilläge i soffan atm, är sådär skönt slut i hela kroppen efter ett intervall/flex pass på friskis, bästa som finns! tog en promenad hem med julia och älskling, väl hemma tog jag en dusch och fixade ihop ägg, te och en avocadomacka, fint avslut sådär.
hade förövrigt en lång jobbig skoldag, eller fick en fin sovmorgon som jag tog vara på väl!
imorgon är det fredag och det innbär längsta skoldagen, träning på en gång när vi slutat och sen ett välförtjänt fredagsmys på det! ska förflytta mig till sängen och sova tidigt hade jag tänkt nu, puss

bästa jackan jag fick av bästa papi. jag som fryser konstant fryser aldrig längre med denna på!

marching on

har idag skrivit ett matteprov, vart i skolan i 8 jobbiga timmar, mött upp emelie efteråt för en mysig fika på sylvia, ätit mamis godaste kyckling, tagit en kvällspromenad och just nu ligger jag nerbäddad i sängen och tittar på en film. lovade mig själv att inte plugga nåt ikväll, måste lära mig att slappna av helt ibland, skita i skolan helt. jag klarar det ändå, även fast jag vissa kvällar kan göra sådant som är lite mer avkopplande.
imorgon ska jag sova ut, gå i skolan några timmar och träna på kvällen. sen är det snart helg igen, kan inte bli bättre!
puss


Starting from zero got nothing to lose

jag känner för att förändra något, behöver något nytt. inte något onödigt som att börja träna mer, bli nyttigare osv, jag har äntligen kommit igång med träningen och håller mig borta så mycket som möjligt från godis oså på vardagarna, och trycker i mig allt jag kommer över på helgerna hehe, nja men nästan! nej men de är något annat, jag är så trött på alla dessa rutiner, göra samma saker dag in och dag ut. lever lite mindre på vardagarna, lever lite mer på helgerna. jag vill ha äventyr, göra något varje dag som jag inte brukar. ja så får de bli

Here it comes in the morning, I’m just trying to forget



lite såhär såg de ut när jag, sis och papi brunchade på sylvia. pannkakorna var to die for, sinnes!

Couldn’t cross the line, it was black and white

känner bara att allt bara blir så konstigt ibland. övertaggad tjej igår och sen mot kvällen dog bara allt. sån jävla tur att jag har min vän emelie, som just precis nu ligger bredvid mig och tittar på en film som är så bra haha, gullen. aja igår då, drog hit nåra tjejer och killar och umgicks lite, allt blir ju vad man gör de till. somnade runt 2 kanske när alla hade dragit. vaknade ganska tidigt idag och har bara ätit en stor frukost och chillat, skrivit ett cv har jag också gjort så nu är de fan jobbsökande som gäller!
förövrigt så är de farsdag idag så om en timma ska jag och sis bjuda papi på lunch på sylvia, mys! vid tre ska jag träna, sen ska jag hinna plugga och ikväll är inget bestämt
hörs!


love you papi!

Always too close or too far away

igår va en bra dag! lugn dag i skolan, emelie räddade mig under håltimman så vi tog en fika på waynes och myste. sen efter skolan drog jag och julia ett puls/medelpass som vanligt, kände dock av en fin träningsvärk så va lite jobbigare än vanligt hah. skyndade mig hem, duschade och fixade sen mötte jag upp älskling för middag på sylvia, en efterlängtad cheesebörjare satt fint! sen mys hemma med glass osv, fin kväll! idag hämtade papi&monika upp oss vid 12, skjutsade hem leo och vidare mot tunap för att inhandla en jacka, hittade världens finaste! tack bästa papi.
har precis knäppt på en film och ska plugga lite matte samtidigt, kan bli jobbigt! kvällen är så oplanerad som den kan bli, vill dansa och ha kul men frågan är hur många roliga människor det finns i den här staden, får ha kul med mig själv!
dags att göra lite nytta, hej.

The sky is blue, dream that lie til it's true

så sjukt skön den där känslan när man känner att man fattar något. spenderade två timmar med min bror igår för att plugga lite matte och kände mig rejält mycket klokare efteråt! tacktack :)
mötte som sagt upp leo efter de och sov sedan hos honom. gick upp runt halv tolv och hade sen utvecklingssamtal vid 1 som jag lyckades komma försent till, muy bien! samtalet gick helt okej iallafall, dock så va de lite mer frånvaro än vad det brukar vara, skärpning lisa! fick mig en funderare om att välja matte d också, inget jag tänkt mig från början men vem vet, blir nog en utökad studieplan eftersom jag så gott som valt alla mina individuella val, en riktig funderare de där!
efter samtalet tog jag och mami en lunch på sylvia, helt okej! har efter de bara tagit de lugnt framför tvn och pluggat. om dryga timmen ska ja befinna mig på friskis för ett intervall/flex pass med andrea, tagggga! efter de blir de myskväll med mami, äggmackor framför någon film vi ska hyra.
fredag imorgon och helgen blir nog bra, morgondagen blir mys iallafall!
hörs

Och Du tystnar om natten, Du är lättskrämd, kan inte låta bli att le

ska fixa lite grejer, sen fixa iordning mat, ta en promenad till min bror som ska få hjälpa mig med lite matematik, tur jag har som har en otroligt smart bror! efter det ska jag sova hos min bästa. så gott som ledig imorgon, så blir nog tunap med julia och sen träning på kvällen, muy bien!
hej


you use your heart as a weapon, and it hurts like heaven




I din värld av mörkret syns dina brister

och i vissa stunder slår det mig, varför håller jag kvar vid sådana vänner som aldrig ger mig någonting tillbaka. det värsta som finns är att försöka, och aldrig uppleva någon tacksamhet. det finns folk som älskar att spotta en i ansiktet, gnugga sin vetskap om att den är så jävla mycket bättre än mig i ansiktet. ibland ser jag det så tydligt, det blir så uppenbart. vissa vill bara stå vid din sida för att själva se bättre ut. andra tar bara saker förgivet. och sen finns de vissa som verkligen känns som vänner, sådana som tar sig tid, alltid frågar hur det är, lyssnar och förstår. jag är så jävla över den där grejen att alltid försöka, jag väntade mig inget tillbaka och blev inte heller förvånad när jag inte fick det. men jag har tröttnat, jag har de bästa och jag vet vilka de är.

But that's all right, sometimes, sunlight comes streaming through the holes

måndag och ny vecka, skönt oså men jag längtar till helgen! hade en skön och kort skoldag, gick hem och tog de lugnt en stund, sen ner på stan och träffade klara och andrea, fina vänner! hann träffa leo en stund och blir alltid lika glad, sen tog jag mig till skolan och pluggade matte en stund, duktig tjej! kom hem, serverades sjukt mycket mat som just nu innebär matkoma. tittar lite på tv och ska ta tag i historiauppsatsen nu. sjukt trött så ska försöka sova tidigt idag, fasar inför beep-testet imorgon, fyfan!
puss

vi kan en del om ensamhet och håller i varann



från igår när jag och emelie körde fika gånger två, hann med både espresso house och sylvia. hon är sjukt bra min vän emelie, ville mest säga det.

hann inte plugga mycket innan emelie skrev att jag skulle komma över, så tog en cykeltur och spenderade nåra timmar där, tv och massage va helt okej en söndagskväll! kom hem för nån timma sen och placerade mig i soffan framför en film och med min fina godispåse som börjar bli tom. sovmorgon imorrn är fint!
hej

autumn leaves falling like memories stalling in your head, this pain you’re feeling, your way of dealing with the past

när man har haft en muy bien lov så betyder det ofta att man inte har lagt alltför mycket tid på pluggandet, och inget undantag här! så såhär sista lovdagen sitter jag med en fin plugghög, alltid kul! har annars hunnit med ett skönt puls/medelpass på friskis, träffade leo där så efteråt gick vi och köpte godis för känner att något gott är givet när jag både har tränat och ska spendera kvällen med plugg. sen tog vi en promenad och sen gick jag hem, en dusch senare sitter jag i soffan med tända ljus och gossip girl på tvn, och så historiauppsatsen! får se om emelie hör av sig och vill mysa lite med mig senare, annars ska jag fortsätta va duktig!
hörs

Move along, move along just to make it through

och jag borde aldrig klaga på någonting någon gång igen. jag har världens finaste vänner, en familj som alltid bryr sig, en sjukt fin kille som gör allt bättre även i de värsta stunderna. jag är färdig med att må dåligt, att leva med känslan att jag måste förändra mig själv för att bli lyckligare, att tycka synd om mig själv. i den värsta stunden sa jag till mig själv, det blir bättre. och det blev bättre, och jag vet inte, imorgon kanske det är sämre igen, men det blir aldrig så som det var, för idag vet jag bättre.

Even in your rains and shadows, Still we're never gonna part


finns nog inget bättre än att vakna rätt tidigt, ta en lång morgonpromenad i lite duggregn och bästa musiken i luren, och sen komma hem och äta största och godaste frukosten. så det är exakt så jag spenderar morgonen!
gårdagen då, den började bra med plugg, sen mys med mat och film hos julia, stenhård träning efter och sedan vände allt då en fågel först bajsade på mig, kommer hem och alla mina planer skiter sig, så halv åtta satt jag i soffan och drunknade i musik och tyckte synd om mig själv, övervägde att gå och köpa massa godis och sen spendera kvällen helt ensam, men då fanns såklart världens bästa pojke som tog en promenad med mig, sen följde jag med hem till honom en stund, en marabou och mys bara. så jävla tacksam för såna människor! kom hem runt halv ett inatt och somnade snabbt.

resten av dagen ska jag spendera med gull emelie, mys och plugg tror jag får förgylla vår tid! sen ikväll ska jag till klara med några vänner och spela spel och käka pizza, låter helt okej!
ska återgå till min frukost nu, hörs!

men du håller fast vid den jag var, och det hindrar mig från att bli den jag vill vara

ja, jag vet. jag gjorde fel, misstag efter misstag. glömde bort allt, tränade dag in och dag ut, flera timmars promenader i mörkret, ljudet på högsta volym för att dämpa smärtan, men tårarna rann ändå, varje steg och varje sekund. straffade mig själv så hårt jag kunde, ingen mat för du är ful, du förtjänar det inte. även fast du känner för att ramla ihop så måste du fortsätta gå, annars kommer ångesten bli värre. låt ingen se, lås ute alla andra. tillslut förstod någon, och jag hade helt förlorat mig själv. någon sa, det här är bara början, och den är värst men du måste ta dig igenom det. en tyst viskning, jag kommer inte klara det här, jag orkar inte kämpa längre. tanken på vem jag skulle vart idag om ingen hade hjälpt mig och tvingat mig att inse, tanken på om det ens skulle finnas ett jag. hur något kan få en så otroligt trasig, förstöra en människa helt. det tog så otroligt lång tid för mig själv att inse, jag var sjuk och ibland skäms jag. hur kan man vara så svag, så vilsen, så rädd och feg. hur kunde jag låta allt omkring påverka mig till den grad att jag inte längre hade kraft att vara glad, inte klarade av att se något ljus, förlorade glädjen i att leva. för jag har också erkänt, vissa gånger ville jag inte längre leva. och om jag kunde skulle jag straffa helvetet som gjorde detta mot mig så som den straffade mig, sanningen kanske bara är den, att det var just jag själv som blev min största fiende, jag förstörde mig själv.

men jag har gått vidare, jag har inte glömt den jag var men jag har släppt taget. det finns inget jag vill minnas av den, ingen glädje. det fanns inget fint i den personen. idag är jag någon annan, jag föll sönder bit för bit för att sedan kunna bygga ihop mig igen, till något bättre. och jag är säker, jag blir aldrig så igen. men du måste släppa taget, glömma den trasiga människan jag var, för att se vem jag är idag. jag är en människa som har förstått att det är mer värt att vara lycklig än äckligt smal, att mat inte handlar om att uppleva en fruktansvärd ångest, utan något som är viktigt och bra. jag har vänt min syn på träning, och jag gör det för att jag mår bra, inte för att mildra någon ångest som inte finns. tro mig, för jag kan inte bli den jag vill vara, om du försätter se tillbaka på något jag lämnat.

Every siren is a symphony, And every tears a waterfall

sådärja, färdigtränat och nyduschad. har knäppt på en film, äter lite och njuter faktiskt lite av ensamheten. har konstant umgåtts med människor den senaste tiden känns de som och jag klagar verkligen inte, älskar att ha människor runt mig men ibland är det skönt av bara va med sig själv, och just nu känns de bra eftersom jag känner att jag mår bra för tillfället!
i måndags åkte jag och bästa lisa som sagt till bror&emma i örebro! två dagar av mys, massa mat, ben&jerrys, sova, kortspel, stan och sånt, muy skönt må jag säga! igår kom jag hem vid 4, gick och handlade med mami och spenderade kvällen med leo här hemma. skräll att vi inte gick upp förns vid 1 idag hihi. åt och tog det lugnt, sen träffade jag andrea och fikade och gick lite på stan, lite sällskap av klara också! sen hem, äta och sen blev de som sagt sjukt jobbigt och skönt intervallpass på friskis med julia och emma, duktiga jävlar!

chilläge resten av kvällen, kanske få lite plugg gjort. imorgon ska ja försöka hinna med ännu lite plugg, sen hem till julia med alla tjejer och mysa, träning efter de och sen fredagsmys med sara! låter som en sjukt bra dag.
ska återgå till filmen och funderar på om lite godis ska få slinka ner i min mage, efter lovet måste jag fan få lite ordning på mina matvanor hehe
hörs!

torsdag

muy dålig uppdatering här, men så äre! ska nog spendera en helt ensam kväll med mig själv idag så då kanske jag kan berätta lite om mitt fartfyllda liv eller nåt, men första står ett mördarpass på friskis med julia på schemat, så återkommer senare!

RSS 2.0