once upon a time we fell apart, you hold it in your hands like two halves in your heart



Princess of China Coldplay ft Rihanna

start again i hear them say, it's so hard to just walk away


degar i soffan, på tvn rullar filip&fredrik. söndagar bjuder alltid på bäst tv, f&f, partaj, ikväll är de beck också som jag ska titta på en stund med mami innan jag drar mig till leo där ja tänkte spendera natten. körde som sagt ett puls/medel pass på friskis idag också, typ 7 pers som va där men fan va skönt det va, känslan efteråt slår allt! annars är jag muy mätt just nu, önskar ibland att jag kunde få äta mig lagom mätt men ska inte klaga då det finns barn i afrika tex som aldrig blir mätta. har inte mycket mer att tillägga, hörs nog inte förns på onsdag då jag ska spendera nåra nätter i örebro, blir mystid!

Home is wherever I’m with you

tänk om du inte skulle kommit till den där lilla lägenheten långt utanför stan den där sommardagen, där jag och mina fina vänner skulle fira in sommarlovet. om du inte skulle kommit och satt dig bredvid mig i det öppna fönstret där jag satt själv för att få luft och andas en stund. instängd bland dansande och skrikande människor. du påpekade att vi inte hade hälsat och sedan fastnade vi där. pratade om sådant som kanske inte var så viktigt. kommer ihåg eran blåa dricka som alla tog av. kommer ihåg att jag aldrig hade sett dig innan, även fast vi gick på samma skola. jag visste verkligen ingenting då. kommer ihåg hur vi skrattade när någon ramlade ner för trappan. hur du gick bredvid mig medans de andra skjutsade varandra pågrund av för mycket av det goda. kommer ihåg att jag sa till mig själv där jag gick barfota med skavsår, gå rakt även fast det snurrar och gör ont. vi sa hejdå, du kramade om mig och jag cyklade vinglandes iväg hem, en halv mil på cykeln utan skor. men jag var lycklig, även fast jag inte hade en aning. flera månder senare och nu vet jag, om du inte kommit dit skulle vi kanske aldrig träffats. men jag ångrar inte en sekund att jag lärde känna dig.
du.

jag tog allting för givet, det var något fel på mig

har nyss slängt i mig massa mat som resulterade i lite matkoma. ska strax ta mig ner på stan för att fixa lite saker och sen köra ett pass på friskis&svettis, finns inget bättre! kvällen ser lite oplanerad ut, hoppashoppas på mys med tjejerna, annars något annat kul!
puss

jag måste varit någon annan,
innan jag kände dig

bring me your higher love

BRUKAR DU KOMMA I TID:
jag va fan bäst på de där, kanske inte nu längre
NÄR BLEV DU FOTAD SENAST:
idag lite
HUR KÄNNER DU DIG NU: 
trött, glad osv
VANLIGASTE FÄRG PÅ DINA KLÄDER: 
svart och grå hihi 
KAN DU LAGA MAT: 
nja 
VAD TYCKER DU OM FÖTTER: 
fula och ganska äckliga
VAD SAKNAR DU: 
värme, min syster på andra sidan jorden
NÄR OCH VARFÖR GRÄT DU SENAST:
 
för några dagar sen när jag var själv och jag tillät allt att va jobbigt, typ 
HADE DU EN BRA KVÄLL IGÅR: 
ja, med världens bästa 
DIN FAVORITDRYCK PÅ MORGONEN: 
mjölk, kaffe eller apelsinjuice 
RAKAR DU BENA: 
ja 
ÄR DU NYTTIG: 
egentligen är jag nog sjukt nyttig men har spårat lite på senaste tiden då det största matintaget består av godis, glass och kakor...
NÄR BRUKAR DU GÅ OCH LÄGGA DIG:
 
mellan elva och två kanske
VAD SKA DU GÖRA I VINTER?
 
mysa med min familj och mina vänner, äta julbord gärna flera gånger, göra massa julgodis, dricka varmchoklad, promenera, plugga osånt
PROJEKT JUST NU:
 
ha lov. 
VAD BORDE DU GÖRA: 
verkligen ingenting 
VAD VILL DU GÖRA NU: 
dansa och spåra, eller mysa med mina vänner eller ligga bredvid min bästa
HAR DU NÅGONSIN HAFT NÅGOT JOBB?
 
ja, nåra stycken faktiskt! 
JAY LENO SHOW: 
ha?
VARFÖR HÅNGLAR MAN:
 
för att man inte har något annat för sig?
ÄR DU BLYG: 
ibland så
VILKEN TID GICK DU UPP IDAG: 
halv elva cirkus
VILKA INSTRUMENT KAN DU SPELA? 

litelite piano och gitarr




VILL DU HELLRE HA MAIL ÄN VANLIGA BREV? 

neje

HAR DU HAFT SEX MED NÅGON SOM VAR DUBBELT SÅ GAMMAL SOM DIG SJÄLV? 

 

naj

TROR DU PÅ KÄRLEK VID FÖRSTA ÖGONKASTET? 

hm, svårt de där

HUR MYCKET KRÄVS FÖR ATT DU SKA BLI FULL? 

lagom



 

VAD SKULLE DU GÖRA OM DU VAR KILLE FÖR EN DAG? 

 

det uppenbara, ha sex

 

HAR DU STJÄRNOR OCH KAJAL? 

haha, ne

BRUKAR DU SMINKA DEJ?
 

ja ibland

ÄR DU NÖJD MED DITT LIV? 

har allt jag behöver, det bästa

VAD HAR DU PÅ DIG JUST NU: 

 

stor tshirt

VILKEN HÅRFÄRG HAR DU? 

hm, brunt

HAR DU STADIGT SÄLLSKAP? 
ja

VAD VILL DU JOBBA MED? 

ingen aning, människor med problem

HAR DU TRÅKIGT JUST NU? 

 skulle kunna ha det roligare, men musik grejar det mest, soeciellt rihanna-we found love

 

VAD GÖR LIVET VÄRT ATT LEVA? 

att få vara lycklig med de bästa


VAD  I LIVET ÅNGRAR DU?

 jag ångrar inte saker, jag tänker ibland att det kanske vore bättre om jag gjort annorlund men isåfall skulle livet sett annorlunda ut nu och kanske vara sämre. jag är den jag är idag pga. alla misstag och icke misstag

VAD LYSSNAR DU PÅ FÖR MUSIK? 
allt möjligt
KATEGORISERAR DU DEJ SJÄLV I NÅGON STIL? 
nja, typ "hej jag bryr mig inte så mycket, att mina kläder är sköna är viktigast" typ
ÄR DU TRÖTT? 
rättså faktiskt!
NÄR VAR DU FULL SENAST: 
hihih
SOVER DU HELST ENSAM ELLER TILLSAMMANS MED NÅGON: 
hatar nätterna jag måste sova själv, som tur är är de inte jätte många
BÄSTA GRUPP/ARTIST: 
kommer nog alltid vara kent. och tiger lou, och the kooks
HUR MÅNGA SKOR HAR DU? 
ett antal
FAVORITRÄTT? 
ikeas köttbullar, potatismos och gräddsås! pappas kyckling och mamis köttfärssås också. och får verkligen inte glöma venezias kycklingsallad! och waynes hälsotallrik. oså tacos, och kycklingrulle, och pannkakor. lax. mat!
GÖR DU IMORGON? 
försöker sova länge, tränar, myser med tjejerna på kvällen


we're okay, we kept marchin on

lite tyst här känner jag, inte haft tid och lust men nuså. lördag idag och mer än halva helgen har gått men det känns inte alls jobbigt då jag 1. har lov nästa vecka och helgen fortsätter då en hel vecka ungefär, 2. jag har spenderat mesta delen med den bästa pojken. slutade vid fem igår och då drog jag och julia påengång ett pass på friskis&svettis, muy skönt! sen blev de en ben&jerrys och film hela kvällen! idag vaknade vi vid tio och vid elva va vi påväg till lager 157 med papi&monika, inhandlades mycket bra grejer! sen följde jag med till papi&monika och blev bjuden på pizza och en hel del godis! mötte sedan leo igen och tog en promenad, sen lite mys i soffan, sen lämnade han mig. efter de har jag ätit middag med mami&sis, efter de en promenad för att hyra film och köpa ännu mer godis som vi just nu förtär i bästa soffan framför filmen. ska spendera hela min kväll här hade jag tänkt. söndag imorrn och då hoppas jag på träning och sen söndagsmys med bästa tjejerna på kvällen. på måndag tar jag och lisa en sväng till örebro och bror&emma, bästa!
ska försöka höra av mig snart igen, hej!

don't go breaking my heart

tisdag och snart har halva veckan gått, sjukt bra eftersom det väntas en veckas lov sen! idag sov jag hos bästa och så skulle jag som aldrig åker buss, ta bussen till skolan och då är det väl klart att den ska va försenad, och som grädden på moset har vi föreläsning första  lektionen så där slinker jag in lite oskyldigt lagom försent. inte bra att mina förseningar har blivit lite som en vana.
skolan gick dock snabbt och sen åkte jag hem ett tag, tog en promenad och sen bjöd sis&mattias på mat och fika och de satt ju fint! har duschat och sitter med te och tända ljus och tänkte köra en extremt lugn kväll med några the hills avsnitt, hörs!


It’s never as easy as we believe

just nu befinner jag mig i soffan med en hel hög reklam, nåra avocado mackor, äpple, blue keld och one tree hill på tvn, hur bra? innan de va jag och solade en stund, så jävla skönt. skolan gick snabbt och blir så glad av snälla människor! kanske beger mig tillbaka till skolan runt fem för att gå på extramatte, kvällen vet jag inte hur den blir, vill mysa så det får jag väl fixa. hej!

I could watch you for a lifetime, You’re my favourite movie

har haft en väldigt lugn men sjukt bra söndag faktiskt. pluggade och städade på förmiddan, solade några timmar på balkongen, träffade julia och tränade på friskis&svettis, duktiga tjejer! sen hem där det väntade massa tacos som slank ner rätt lätt! tog det lugnt ett bra tag, och sedan mötte jag min bästa och tog en promenad. kom hem för en liten stund och nu sitter jag i soffan framför tv, äter lite och ser fram emot min sovmorgon imorgon.
hörs!

en skön bild från en lite mer oskön valborg hihiih

söndagsinsperation


ELVA – Mina drömmar

jag är en sån där som hatar att planera och orkar knappt tänka på vad jag ska göra imorgon så då förstår ni att jag inte tänkt så mycket på vad jag vill göra i framtiden. men såklart har jag drömmar som alla andra, och min främsta dröm är väl att en dag vara helt fri från min ångest, att aldrig mer behöva vara rädd, aldrig mer behöva tänka på hur mycket jag äter eller hur mycket jag har tränat, och att ingen ska behöva påminna mig heller om allt det där. andra drömmar är att gå ut gymnasiet med bra betyg och då ta ett års paus och resa och jobba, och sedan fortsätta plugga i någon större stad som göteborg. vad jag vill utbilda mig till har jag dock ingen aning om men det kommer jag nog på. sen vill jag också hinna med att besöka de flesta världsdelarna, afrika och nordamerika är viktigast då jag redan vart i australien. det finns sjukt många fler mindre drömmar, men helst vill jag hinna med allt jag vill och en dag vara helt nöjd med mig själv.

believing stories only hearts can tell

så va snart helgen slut och det känns ju sådär men känner ändå att jag har hunnit ha förjävla kul med mina vänner! i fredagskväll va vi ett gäng människor här hemma som sagt, väldigt kul även fast vissa twister kom med, känner nu efteråt att jag betedde mig lite dåligt, men det gjorde ju dock andra också så. min finaste stannade sedan här och igår gick vi inte upp förns vid 2. sen vid fem begav jag mig till klara där det väntades myskväll med bästa tjejerna, trerätters, massa godis, skratt, flera timmars skönt snack och så lite solsidan som avslut! sjukt bra kväll även fast matkoman gjorde mig illamående haha. vaknade rätt tidigt idag och ligger och småtittar på en film. ska nog skriva klart mitt so-arbete nu, kanske ta ut och fota en stund, kanske träna med julia senare, en kvällspromenad med andrea, städa rummet osv. herregud, jag som trodde jag inte hade nå planer idag.
hörs!

TIO – Något jag alltid kommer minnas

en tid jag alltid kommer minnas är den när jag var en trogen stalltjej som spenderade all min fritid på vilsta ridskola. jag hade olika sköthästar, satt med i ungdomsstyrelsen, red flera gånger i veckan, jobbade på helgerna, slavade för ridlärarna och fattade aldrig hur mycket dom körde med mig. jag var väl ung och dum, men jag älskade verkligen att vara där, känna lukten, känna mig behövd, tvätta träns, sopa stallgången, rida ut i skogen osv. och sen alla människor där, nåra av mina bästavänner kommer alltid vara dom som jag lärde känna i stallet, så sjukt kul jag har haft med dom. helt sjuka saker vi har gjort, alla övernattningar och ridlektioner och alla lördagar vi jobbade i tio timmar i sträck. den här tiden kommer nog alltid vara en av de bästa i mitt liv, har nog aldrig mått så bra som jag gjorde där.

please don't stop the rain

oså va de fredag igen, sjukt efterlängtat! slutade vid halv fyra och då gick jag hem med min genomfrysta kropp och blåa naglar och ställde mig i en kokhet dusch, hade fan längtat hela dagen! annars gick skoldagen ganska snabbt, lite bra människor och vissa mindre bra, fyfan! aja, nu befinner jag mig i sängen och lyssnar på musik, funderar på om jag ska ta mig till kyrkan klockan 8 och titta på konsert, senare ska jag iallafall umgås med fina vänner, mycket bra!
hörs!


NIO – Det här får mig att bli glad eller ledsen

det finns otroligt många saker som kan få mig glad. mina vänner brukar oftast stå för de bra stunderna och alla skratt. det finns inget bättre än att helt spontant bara bestämma att nej idag åker vi hem till någon, bakar nåt och kollar på film! eller när någon, från ingenstans, viskar något fint som får mig att somna med världens léende. eller när de serverar köttbullar och potatismos i skolan. eller att plugga sjukt mycket till ett prov och sedan märka att de lönar sig. eller att gå runt och frysa en hel dag i skolan, sen komma hem och skålla sig själv i duschen(något som jag precis gjorde). eller att dansa hela natten och somna helt lycklig. eller att sitta på ett café och dricka kaffe och mysa med någon fin person.

det finns väl mycket som kan få mig ledsen också. speciellt när man förvantar sig något och verkligen ser fram emot nåt, och sen går alla planer i kras. eller när man känner sig ful. eller när man vet att någon annan mår dåligt och man inte kan hjälpa till. eller när man sitter i timmar och försöker lära sig något som är helt omöjligt. när människor inte lyssnar och inte ser. osv

ÅTTA – Mina syskon

oj, känner att detta kan bli jobbigt då jag har fem syskon. men istället tänkte jag säga att jag är väldigt lycklig för att ha växt upp i en så stor familj, det har aldrig vart stillsamt och även fast vi i yngre ålder bråkade konstant och jag kunde säga var och varannan dag att jag hatade någon av mina syskon, något jag såklart inte menade. ingen av mina syskon är den andra lik och alla av dom är så otroligt bra!

And what you give me let's me know, That I'll be alright


SJU – Det här hade jag på mig idag


+ svarta strumpbyxor+converse+smycken
(bilden är inte från idag)

Take me to the place I love

jag och andrea trotsade regnet och tog en promenad, och inte tog de lång tid innan de hade slutat regna. pratade om massa saker och jag blir alltid så förvånad över vilken sjukt fin vän hon är!
sitter i soffan och tinar upp lite just nu och ska strax förflytta mig till sängen. imorgon är det en ganska lång dag i skolan, sen lite fortsatt plugg på biblioteket med classmates. natten spenderar jag hos bästa. på torsdag väntar ett fysikprov jag inte ser fram emot
hej!

SEX – Ett djur


våran ständigt sjuka hund. hon hälsar aldrig på mig när jag kommer hem, vi har alltid minst ett seriöst snack när vi är ute och går. men på nåt konstigt sätt är hon väl ändå en ganska fin hund!

But we were born with tears in our eyes, And that’s how we learned the strength to fight

hade idrott sista lektionen men är inte fullt frisk än så hoppade det och gick hem istället, hann träffa gull en stund och sen mötte jag emelie på vägen hem och de är ju sånt där som gör dagen lite bättre! dricker kaffe, äter läkerol, lyssnar på p3 och pluggar fysik just nu. om en timma ska jag iväg på behandling, sen fortsätta plugga och sen avrunda dagen med en promenad med iallafall en fin vän, kanske två tillochmed!


you make it real for me

When it all falls down, The only way is up


skolan, hem, plugg&kaffe&läkerol&film, promenad, fysikplugg i skolan, hem, mat.
ungefär min dag, inte händelserik alls men ändå helt okej. har nyss druckit te och klämt ännu en läkerolask(finns inget bättre) annars tittar jag på en film med mami och ska skriva klart min engelskauppsats plus skriva lite på samhällsuppsatsen. känns skönt med ännu en sovmorgon imorgon, har de rätt bra!

FEM – Min bästa vän

det finns en person som känner mig utan och innan, den som alltid har frågat hur det är, stått kvar bredvid även när jag har glömt bort resten av världen och bara levt i mitt helvete. hon som jag när som helst kan få ett sms ifrån där det står något enkelt som "du är en otroligt fin vän", men som betyder så otroligt mycket. den här personen är emelie. jag har känt henne i många år, sen början av högstadiet tror jag vi blev vänner på riktigt. hon är den omtänksammaste, finaste och klokaste människan jag känner. hon är en sådan person som jag kan vara mig själv rakt igenom med, den som jag först tänker på när jag funderar på hur jag ska spendera dagen. hon är den jag kan vara hur länge som helst med, men aldrig tröttna på. vi har spenderat många resor tillsammans, öland, peace&love, göteborg, england osv. hon var den som hjälpte mig mest när mitt liv var som värst, det var hon som sa medans jag stod framför spegeln och hatade allt jag såg, att det vackraste i en människa sitter på insidan. vi har många gånger sagt att vi helt säkert kommer känna varandra hela livet och jag hoppas verkligen det. hela hennes familj trivs jag med så otroligt bra med och när jag är hemma hos de så är jag i mitt andra hem. det finns så sjukt mycket mer att säga, så otroligt mycket fina saker som beskriver henne, och det ända jag önskar är att hon vet hur jävla bra hon är.
för jag går inte isär, när jag går med dig.


FYRA – Vad är kärlek



kärlek kan innebära så olika saker för alla. för mig är kärlek min familj och mina andra närmsta. kärlek är att spendera tid med folk jag trivs med, känner mig trygg hos, är lycklig med osv. det finns inga rätta saker som hör till kärlek. kärlek kan vara jobbigt när man tvivlar, eller när den förstörs. men det är nog ändå det viktigaste i alla människors liv.

this could really be a good life, good life

vissa människor gör världen lite bättre, genom att bara finnas till.

tittar lite på en film men ska nu röra mig ut på en promenad, sen till mattecenter och plugga fysik till provet på måndag. kvällen blir nog lugn, plugg&tv&mys.
hörs senare

TRE – Mina föräldrar



detta är då mina föräldrar. de skildes för ett antal år sedan och idag bor de på olika ställen. de är världens bästa och har alltid funnits där för mig. min mamma gör bla. världens godaste köttbullar och pappa gör världens godaste kycklingrätter! det finns inga andra som betyder mer än mina föräldrar tillsammans med mina fem syskon. det finns otroligt mycket mer jag skulle kunna berätta, men det viktigaste är nog ändå att ni är världens bästa och att jag älskar er!

söndag

vaknade en timma senare än vad jag brukar idag, tack gud! atm sitter jag i soffan och äter världens godast frukost, keso&avocadomacka, havre&quinoagröt med jordgubbssylt och te! kände att min mage fick lite mycket av det goda igår på kryssningen med papi&monika, lunchbuffén va inte att leka med, fyra gånger tog jag mat inklusive efterrätter som antagligen va det bästa. matkoman bidrog i att vi sov en stund efter maten och andra saker vi hann med va taxfreen ett antal timmar, godis, fika osv. tack för en välbehövlig dag!

idag ska jag istället ta de lugnt en stund, sedan plugga några timmar och sen träffa sarababe! efter det blir de en sväng till papi&monika med leo och ikväll blir de som vanligt söndagsmys, helt okej!
latero

Och jag står framför spegeln, jag vill förändra allt,och allt som jag ser i den

det är lätt att se framför sig att det går bra, men det gör ondare när man alltid återvänder till samma ställe, samma tankar, samma känslor. en uppbyggd önskebild. men jag vet att jag inte är bra på att klara mig själv, ensamheten tar fram det värsta i mig. jag har bara mig själv att vända mig till just då, och jag vet att jag inte klarar det. någonstans i mig finns hjärnspökena kvar, och folk säger att de aldrig försvinner helt, men ändå så önskar jag att en dag slippa allt som påminner mig. förlitar mig på att någon finns bredvid och hindrar helvetet, för det är bara helt själv som jag inte orkar stå emot. jag är för svag. när blir man hel, vaknar jag upp en dag och känner att nu klarar jag av det igen. ser jag mig i spegeln och ser samma människa som innan jag förstörde mig själv. är det bra då? behöver jag inte längre vara rädd? jag kan inte tillåta mig att hata mig själv, men jag hatar det jag gjorde. kunde jag inte se det framför mig, en splittrad människa som alltid kommer söka efter att bli hel igen, alla bitar på plats. bitarna är slängda överallt, och när jag hittar en så försvinner en annan. livet är svårt, och jag gjorde det svårare. och ibland önskar jag bara det fanns en genväg

TVÅ – Vem är jag?


(ny bild, check!)

vem jag är, jag är väl jag. En tjej, 17 år, bor i en liten skitstad med både idioter och sjukt bra människor. Går andra året på gymnasiet på en sam och natur linje, någon bra blandning sådär. Har fem syskon, världens bästa föräldrar som dock är skilda men lika bra för de. Pluggar, umgås med de bästa, tränar då och då och sen pluggar lite till. Förstörde ungefär 1-2 år på konstant ångest och problem med mat och träning då jag hade en ätstörning, detta var cirkus två år sen och idag mår jag väldigt bra, men det var en helvetes tid och jag önskar att ingen behöver uppleva samma sak, även fast jag vet att det är otroligt vanligt. det bästa som finns är känslan efter man gjort något bra, kycklingsallad från venezia, överraskningar, smågodis, dagar då man inte gör någonting, bara man gör det med någon bra person, olika lukter som bensin, nagellack, garage, killparfym osv, och att göra spontana saker! ja, vad mer? finns nog mycket, men där hade ni lite.

vi kan låtsas som ingenting men vi ljuger för oss själva nu



atm sitter jag framför tvn och pluggar fysik som en jävel, jäkligt duktig är jag må jag säga! överkonsumerar te också men det är okej när man är sjuk, halsen kliar och det är något som är jobbigt eftersom det är lite svårt att komma åt att klia. det tredje jag gör är att vänta på en saknad kille. gick som sagt till skolan idag, mycket trevligt. dock blev jag fan sur när jag fick historiaprovet framför mig och inser att jag pluggat på så sjukt mycket saker som va helt onödigt, sur och förkyld som typ alla andra satt jag i två timmar och skrev ner så mycket jag kunde innan min hjärna va igentäppt och jag inte orkade sitta längre. har fortfarande massa överbliven information om antiken som jag bara ville få ur min hjärna idag, men icke!

hade nåra till lektioner och slutade strax efter fyra, då råkade jag möta mami på vägen och eftersom min mage inte hade fått mat så gick vi till waynes och åt världens godaste hälsotallrik, fick väga upp att jag missade tacobuffen i skolan, sämsta! ska fortsätta plugga tills jag får sällskap och imorgon är det helg, dör så bra!

ETT– Mitt namn

lisa.
ja de va ju kul haha

äh vi kör en gång till

ETT– Mitt namn.
TVÅ – Vem är jag?
TRE – Mina föräldrar.
FYRA – Vad är kärlek. 
FEM – Min bästa vän. 
SEX – Ett djur. 
SJU – Det här hade jag på mig idag. 
ÅTTA – Mina syskon. 
NIO – Det här får mig att bli glad eller ledsen.
TIO – Något jag alltid kommer minnas.
ELVA – Mina drömmar. 
TOLV – Jag älskar 
TRETTON – Jag hatar
FJORTON – Mina rädslor. 
FEMTON  – Det här saknar jag. 
SEXTON – Mitt favoritplagg just nu. 
SJUTTON – Jag undrar över.


vadå positiv

läser igenom historian en sista gång. ett samtal bidrog med en lång paus i pluggandet och jag klagar inte. min näsa täpps igen och jag hatar att sova när man inte kan andas. börjar bli trött så ska snart låta ögonen vila. imorgon ska jag gå till skolan för de måste jag, går till halv fem ungefär och efter det ska jag hem och plugga, men det funkar när man vet att man får spendera kvällen med en av de bästa. sjukt hur mycket jag ser fram emot att gå till skolan imorgon och få träffa lite andra människor, blir galen efter bara två dagar hemma. helt klart värt att skriva ett jobbigt historiaprov om saker jag fullständigt skiter i och som verkligen inte vill sätta sig på min hjärna, men nu har jag kämpat tillräckligt, ska rensa ut all fakta om grekerna och romarna och skriva ner de på mina papper imorrn, och sen aldrig mer behöva tänka på det. längtar.
gonatt

och om allting skulle falla imorgon, så vill jag veta att du visste hur jag kände de då



ätit en jäkla frukost, halsen, näsan och huvudet mår fortfarande inte bra så stannar hemma idag med, dock hade vi ändå bara två lektioner på eftermiddagen så missar inget speciellt. ska sätta mig med min ipod och historiabok och längta till imorgon då helvetsprovet är gjort


Have you ever seen the rain, Coming down on a sunny day

men bra då, så blev man sjuk osånt där. tog mig upp imorse och begav mig till skolan, skrev biologiprov sen gick jag hem och nu befinner jag mig här i världens bästa soffa. trött, halsont, huvudvärk och förkyld, livet! men nåra ipren, massa koppar te, nåra filmen och massa timmar med min historiabok så ska jag försöka bli botad så snabbt som möjligt. helst skulle jag vilja sova en stund men har nog inte riktigt tiden för de, hörs sen!

det finns vissa människor som gör världen lite bättre, bara genom att finnas till

vill inte läsa om humösa och näringsfattiga sjöar. vill inte läsa om antiken och romarna. vill inte ha ont i halsen, huvudet, kroppen och drunkna i tröttheten. vill inte ha ångest för att jag inte kan precis allt. vill inte frysa jämt och ständigt. vill inte bli sjuk så att jag inte får träna, umgås med de bästa och allt det där. fuck
vill bara mysa i stora halsdukar, dricka massa te och varm choklad. mysa under mitt duntäcke. gå på höstpromenader. somna till bästa musiken. mysa. kramas. leva.

positiva med detta är väl att jag har något att se fram emot. efter torsdag och historiaprovet vill jag göra sånt jag tycker om. på lördag ska jag också på kryssning med papi&monika, mys! på söndag får jag förhoppningsvis träffa en saknad vän. ska planera min tid bättre. allt jävla plugg kom som en stor överraskning och nu får jag sota för det. bara att köra. skriver biologiprovet imorgon, slutar tidigt: pluggar historia hela dagen. något gott ska få göra mig sällskap för annars kommer detta aldrig hålla. men min största önskan: alla jävla virus, håll er borta!

next up: sovtid i min bäst säng, sorligt nog helt själv.

från de senaste dagarna



har blivit lite bättre med att använda kameran, duktig
nu ska jag begrava mig i biologi och historia samt ladda ner massa ny musik
gonatt

oj


I see the sun rising, And all you see is its fall

sitter och äter gröt och dricker kaffe, blir nästan förvånad över mig själv. gröt? har alltid hatat gröt men med en helt del sylt så smakar de ju nästintill fantastiskt!
och varför jag är uppe denna tid beror på att jag ska följa med papi&monika till strängnäs och gå på marknad, mys! pluggböckerna får dock förgylla min tid i bilen...
igår va en fin dag förresten, skolan gick helt okej snabbt och även fast de va längsta dagen så va ja ovanligt pigg, drog mig på träning efter jag slutat och de är inget jag ångrar. hem och käka och sen spenedrade jag kvällen med leo, klara och viktor, bio och för mycket popcorn haha. filmen va dock ovanligt bra! mys osv.
förutom marknad så ska jag fika med patricia&andrea i eftermiddag, sjukt efterlängtat! kvällen spenderar jag med nåra favorittjejer, laga mat och film! plugg hela dagen imorgon förutom när jag ska mysa med världens bästa lisa.
sjukt, har verkligen världens bästa familj&vänner.
love

Hon ville födas om på nytt, Hon ville leva om sin dröm

har haft en rätt bra dag, spenderade min sovmorgon hos bästa, kort skoldag, cyklade hem i regnorkan och blev lite lessen. annars har jag pluggat och promenerat och sist spenderat lite mystid hos papi&monika, pannkakor och snack satt bra! lång dusch för att tina upp(dör fan på den här kylan) och nu börjar jag bli riktigt trött så ska sova strax. lång skoldag imorrn, påengång efter tänkte jag träna och sen spendera kvällen hemma med massa plugg och mysa lite kanske, eller hitta på något annat. lördagen är iallafall full bokad med strängnäsmarknad, fika med två fina vänner, och sen mys med tjejerna på kvällen! känner att söndagsångesten kommer va huggge då två helvetetsprov väntar nästa vecka, hejdå livet. aja, bara köra!
puss

ps. har världens bästa, det är bara så ds.

WE FOUND LOVE IN A HOPELESS PLACE


älskad på väg till toppen, hatad när man är där, höjd över alla tvivel, men ändå den samma

idag kom jag till skolan, kommer på att jag nog glömde stänga av min plattång och hetsringer mamma som inte svarar, sen till syster som svarar men som inte är hemma. hetsar lite till, sen ringer mamma och berättar att ingen plattång har glömts i, minnet... gick istället och satte mig i aulan och spenderade 2.5 timma genom att skriva en uppsats, hetsade lite när arbetet inte gick att skicka men de ordnade sig. hetsade lite till när ja kom på att jag hade skrivit fel i uppsatsen, mennnnn. sen simmade jag 40 längder, trampade vatten i nåra minuter, livräddade + en jävla massa armhävningar. sen fick jag massage och somnade nästan. va duktig och pluggade lite och belöningen blev en underbar kanelbulle tillsammans med finaste. hetsade dock lite när han lämnade mig men hihih

så, en vanlig dag helt enkelt, är dock ingen hetsig person.
imorrn känns de fint att vi får kompensation för att vi hade prov idag, så en sovmorgon sitter fint nu när jag missat mina två dagar irad! puss

.



never regret the things that you have done,
just look forward to the things that are coming around the corner


I SHUT THE WORLD OUTSIDE UNTIL THE LIGHTS COME ON

sjukt, inatt sov jag ungefär 12 timmar, skulle dock aldrig hänt om jag sov själv men välbehövligt va det nog! förövrigt va de skottlossning cirkus 100 meter från där vi bor så de va ju rätt ballt, synd att ja inte va hemma och kunde delta eller nåt, ne skämt osidå, men tufft när sånt händer ju. myste istället hos pojken, kändes väldigt värt att välja bort fest och istället äta chips och titta på en dålig film faktiskt hihi! segade till halv tre så fick stressa som en galning till friskis&svettis för lite träning med julia som stod på schemat klockan 3, muy skönt! tittar på one tree hill atm och pluggar lite halvt, snart blir de söndagsmys. hej!

Sänker volymen, låter alla sjunga med, Kan inte tänka, jag står bara här och ler

sitter med en stor kopp te, äter lite godis som bästa kom hit med igår, lyssnar på nyhetsmorgon i bakgrunden och ska nu inleda min lördag som till stor del kommer bestå av plugg, svenska, engelska, biologi osv, är så taggad!! aa typ iallafall.
men nej, måste sätta igång nu så jag kan få spendera lite mystid ikväll, hörs!


Home is wherever I'm with you

jag visste ingenting, men så från ingenstans dök du upp. kanske blev jag rädd, blundade och intalade mig att det där är ingenting för mig. för jag har hört om det där att förlora sig själv i någon annan. men jag tänkte ändå ibland, vad tänker han på just nu. och jag lät någon komma närmare, lät någon se vem jag var, det fina och allt det fula. och jag tänker om och om igen, du är värd något bättre än mig. jag vet ingenting och du måste ha tålamod, för jag har vart rädd så länge och jag måste lära mig, jag satte livet utanför mitt synfält i en så lång tid, och bitarna ligger fortfarande inte rätt, för jag bröt ner mig till ingenting fanns kvar, och nu måste jag bli hel. och en dag blir jag hel, och jag är din så länge du vill. för det finns stunder jag känner mig mer hel än halv, och det finns stunder jag glömmer allt som är mörkt och fult. jag önskar jag kunde ge dig något lika stort.


RSS 2.0