people always leave

för visst gör det ont när allt blir tydligt, man inser hur snabbt allt kan förändras. det gör så ont så att du är säker på att du när som helst skiter i allt och låter tårarna rinna, låter hjärtat skrika ut all jävla sorg. men när du samtidigt är på gränsen att falla så jävla hårt, så inser du att även fast det gör ont så är du värd bättre. när du är som svagast så hittar du styrkan. och man inser att det alltid finns två sidor av allting. och om det var så här det skulle sluta, så känner jag inte att det här var en så stor förlust. jag klarar mig, alltid.
 

imorse flög jag upp när alarmet ringde, kändes att man hade haft en veckas lov så att säga. en ganska seg skoldag som sedan fortsatte med en jävla lång fikastund med min fina louise, kände att vi hade en del att prata igenom och det tog sin tid. lite planering för kommande tid hann vi med också, något som resulterade i två rättså taggade tjejer när vi sa hejdå. har nu ätit och duschat, har ingen energi för att ta tag i något plugg idag så det får bli imorgon. längtar till morgondagens styrkepass med syster, ska också hålla tummarna för att mamis operation går bra imorgon!
hej

hur dom än-oskar linnros

har haft den lugnaste helgen på länge, kände väl att jag behövde vila upp mig lite. igårkväll kom sara hit, vi åt tacos och satt och pratade i flera timmar, fina vän! sen somnade jag och sov drygt tio timmar inatt, inte helt fel! hann med en långpromenad och plugg på förmiddagen, sen spenderade jag eftermiddagen på barnkalas, träffade släkten och fick åt mängder med fika. varken jag eller mamma hade lust eller energi till att fixa någon middag idag så jag gjorde scones och ägg, jävla gott! har pluggat ännu lite till nu ikväll samtidigt som johan falk går på tvn. ska snart förflytta mig till sängen, ingen söndagsångest idag dock för är ledig imorgon. tänkte dock spendera dagen på biblioteket så att jag verkligen får lite plugg gjort, sen blir de förhoppningsvis ett träningspass. skrev nyss till min syster i australien, studenten och sommaren närmar sig och efter en jävla massa velande och funderingar, och påtryckningar av vänner och familj så har jag bestämt att jag verkligen vill åka dit efter studenten. med en öppten biljett kan jag stanna hur länge jag vill också, men satsar på ett halv år-år. känner att det är en otrolig chans som jag måste ta tillvara på, och tror jag kommer lära mig så fruktansvärt mycket också. sen vill jag bara bort från den här staden ett tag, se något nytt och få nya erfarenheter. alltså ja, det är så jävla rätt!

leka leva

det är lördag men känns mer som söndag. inser att lovet snart är slut och att jag har spenderat den största tiden i min säng, känns ju sådär men vad ska man göra när det första som händer är att influensan slår till. hade iallafall tänkt att jag skulle vila upp mig det här lovet och det har jag verkligen lyckats med, så det är alltid något. igår uträttade jag ett ärende som jag borde gjort för ett bra tag sen så det kändes skönt, dags att ändra sitt liv lite nu hade jag tänkt. sen fick jag mitt hår slingat av emma, hann mysa en hel del med zack och senare på dagen fick vi gäster över på middag plus att bror&emma samt amelie och zack var här, när det är som bäst! vaknade tidigt idag, fullt hus här hemma hela morgonen, vid elva blev det en timmas träning, fruktansvärt jobbigt och skönt! sen har jag hunnit med en hel del plugg och handling med mamma. kvällen ska jag spendera med sara, mat, snack och kanske någon film, blir en bra kväll! imorgon står det barnkalas på schemat och ingen söndagsångest för jag är ledig på måndag, hihi! 
lite geografiplugg nu, hej!

alla kan få dig, men ingen kan ha dig

när man inte vet om man ska gråta, skratta, skrika, sluta, blunda, skita i, hålla kvar, eller vad fan man ska göra. livet är så jävla svårt ibland. är trött på att försöka förstå människor, trött på att känna mig missförstådd. känner mig tom men samtidigt så fruktansvärt fylld på tankar. går timlånga promenader för att försöka få ordning, men allt blir bara värre. njuter när någonting annat tar upp min tid. för det gör ont att se hur tydligt allting blir, se hur lätt det var att släppa något som var så starkt, flera års förtroende. jag kollar på bilder, läser gamla blogginlägg, varje minne river i mig för det känns bara som att allt är förbi, utan någon jävla förklaring.
det är onsdag, det är lov. egentligen hade jag tänkt dricka alldelles för mycket alkohol ikväll, försvinna in i någon slags dimma där inget jag gör eller säger skulle spelar någon roll, där det enda som skulle påminna mig om kvällen skulle vara ångesten jag skulle vakna upp med. och idag somnar jag inte bredvid någon annan bara för att slippa känna mig ensam, inte för att det skulle kännas påriktigt. ikväll ber jag någon inte höra av sig igen för att få slut på mina tusentals tankar som tynger allt så jävla mycket. istället pratar jag om mina problem med förstående killkompisar, som bara säger skit i och gör allt så lätt. när tårarna bara trycker på så inser jag att det finns ju alltid människor där som bryr sig, som får dig att skratta, som säger skit i och släpp taget. och fan, det är så jävla sant

tisdag

har spenderat hela dagen i min säng, längesen jag mådde såhär dåligt. vaknade upp i morse efter en natt med feberyra, fruktansvärt halsont och med ett huvud som jag trodde skulle sprängas. så första halvan av dagen sov jag konstant och resten av dagen har jag endast haft ork till att kolla x antal avsnitt gg. känns ju sådär nu när jag precis fått lov och hade tänkt spendera det på lite andra saker än detta, menmen. har hällt i min varmt citronvatten och ska snart stoppa i mig några alvedon och ipren så får jag förhoppningsvis några timmars sömn inatt. och ja, det är synd om mig.
godnatt

vi förtjänar att bli lyckliga

ligger insvept i filt och äter halstablett efter halstablett medans top model rullar på tvn. huvudet känns fruktansvärt tungt och halsontet är tillbaka, värre än förra gången. usch. samtidigt kollar jag igenom instagram och avundas alla 94:or från eskilstuna som är iväg på stundentkryssning, vill ju med! men min tur kommer också, den första april för att vara exakt, då jävlar! annars är det första dagen på lovet idag och jag har spenderat mesta delen av dagen i sängen och soffan, tyckte jag förtjänade det! lite plugg och en timmas promenad har jag hunnit med också.  imorgon ska jag träffa sara och göra lunch och mysa, senare på eftermiddagen ska jag hem till pappa och plugga. på onsdag blir det antagligen en utgång med elina. resten av lovet är väldigt oplanerat, har en jävla massa plugg att ta tag i sen får jag förhoppningsvis besöka friskis&svettis några gånger. annars ska jag spendera så mycket tid med min familj och mina fina och mysa.
puss

tycker om er!




only know you've been high when you're feeling low

ett sms, några få meningar som ett slag i ansiktet. låt ingen säga åt dig vad du ska göra eller hur du ska bli, minsta lilla påverkan på dig som person kommer visa att de har vunnit. och det är så sant. jag somnar med tårarna rinnande ner för kinderna, och det var längesen det kändes så jävla tungt. man försöker, man tror att man alltid kommer orka. men det gör man inte. för jag har aldrig känt mig så sviken och missförtrodd. jag har aldrig funderat så mycket på vad jag gjorde för fel. hur allting kunde förändras så snabbt. hur intrasslat allt kan kännas, och hur tom och ensam man kan känna sig. timme efter timme när allt spelas upp igen, men hur inget reds ut. jag trodde aldrig det kunde bli såhär, att allt som kändes så fruktansvärt självklart rasade samman på ett ögonblick. hur varje mening känns som en ansträngning och att flera gånger om dagen hålla emot för att bryta ihop. band som kändes så jävla starka. jag har inte gått sönder, och jag kommer aldrig göra det heller. det känns bara så jävla tungt

i min osäkerhet, du kan kalla det ångest

mår som förväntat, icke bra alltså. gårdagen då, efter skolan så blev det träning en timma, mycket skönt och välbehövligt! efter det åt jag och duschade snabbt, sen begav jag mig till louise där maja och elina också var. fixade oss, pratade om livet och om hur fel allt kan bli men hur jävla glad man ska vara att man har varandra, för det är jag verkligen! efter x antal drinkar så åkte vi in till stan för en utgång, en utgång som bestod av konstant dansande nästan. träffade många fina människor och fick en del sagt till vissa tror jag. somnade inte förens vid halv fem efter att ha lyckats gjort mig av med två för fulla och jobbiga pojkar hehe. så idag är jag inte alltför pigg. har dock hunnit med en sväng på stan med min fina klara, nu tar jag det extremt lugnt framför tvn. resten av dagen och kvällen är oplanerad, jag och mami ska iallafall gör tacos till middag så jag är nöjd. känns som att det får bli en lugn kväll hemma. imorgon ska jag iallafall ut till min bror&pethra&axel för lunch och matteplugg. sen väntar en veckas lov utan några planer alls ungefär, har en del plugg så blir nog inte rastlös, sen ska jag försöka komma igång lite med träningen kanske.
hej

ger upp om dig, lite i taget

har haft en jävla bra torsdag aka alla hjärtans dag osv. hade en fin sovmorgon, god lunch i skolan, dyka med tuber på idrotten som va någon blandning av de värsta, häftigaste och läskigaste jag gjort. fick min lilla privatinstruktör eftersom jag var så dålig hehe. efter skolan överraskade jag och syster mamma med ett frisörbesök följt av sconesmys, det tyckte vi hon var värd. sen drog vi av en timmas styrketräning så nu är jag rätt mör i armarna. imorgon ska jag spendera hela dagen själv i skolan och plugga, sen ett träningspass och sen är det ju fredag så förtära alkohol med fina vänner står såklart på schemat, jävla bra dag imorgon!
godnatt!

ingen tror på kärlek




only know you´ve been high when you´re feeling low

halva veckan har gått och kunde inte vara gladare. hade ett muntligt svenskatal i skolan idag som kunde gått bättre än det gjorde, men skönt att det är gjort nu iallafall. sen har jag vart på kör och sen tagit det lugnt resten av kvällen. filosoferar och funderar, tömmer mig själv på tankar till mina vänner som gör allt för att förstå mi, bockar och bugar. inser dock att jag måste ta tag i mina funderingar om jag ska få någon ro någon gång. jaja. imorgon väntar en jävla fin sovmorgon till 11.15. alla hjärtans dag imorgon också, blir både glad och ledsen när jag tänker tillbaka på förra året vid samma tid, inte mycket som slår den alla hjärtans dagen. kommer dock spendera morgondagen med några av bästa människorna så jag är nöjd.
gonatt

ingen tror på kärlek

och det förvånar mig, gör mig så jävla tom, samtidigt som jag inte kan låta bli att förundras och bli så jävla arg. vissa människor har verkligen tagit priset för att sjunka så fruktansvärt lågt på senaste tiden. och saken är den att det inte alls gör ont att höra saker om att du vill flytta här ifrån så långt som möjligt för att slippa mig. det handlar om att gå vidare.

söndagsångesten

lär mig aldrig, kan inte hantera min mobil när jag har intagit alkohol, en omöjlig ekvation ungefär. men vad ska man göra. igår tog jag det lugnt och pluggade mest hela dagen, sen framåt kvällen mötte jag elina och louise, köpte naturgodis och placerade oss sedan hemma hos mig framför melodifestivalen. fortsatte sedan med några glas vin som sedan övergick i drinkar och sedan tre jävligt glada och taggade tjejer. framåt midnatt rörde vi oss ner till stan och satte oss på pitchers, fick sällskap av ett gäng trevliga och mindre trevliga killar, drack lite mer vin och gjorde bort mig osv. vid två rörde jag mig hemåt, väl hemma åt jag allt jag hittade haha och somnade sedan gott. vaknade idag med världens.största.ångest. låg länge och försökte få ordning på kvällen och natten men var omöjligt. tillslut letade jag fram mobilen och tog reda på sanningen haha, och som sagt, ska gömma undan min mobil nästa gång det tas fram alkohol hehe. 
idag då, har skrivit på projektrapporten hela dagen känns de som, och sen fick jag ett glatt besked om att den inte ska vara klar förens om några veckor, alltså haha orkar inte mig själv.
fixade sedan middag till mig och mami, fiskpinnar och potatismos satt himla fint! nu ska jag strax ta mig ut på en långpromenad, känns som att det var alldeles för längesen jag rörde lite på mig eftersom jag har vart sjuk. sen går de en jävla bra film på tv ikväll så blir nog chillmode resten av kvällen, välbehövligt!
hej
 
 
och du har bara fått mig att inse hur jävla mycket starkare jag är än dig

allt faller ibland

ibland faller allt samman framför en. man håller emot för länge helt enkelt, och plötsligt brister det. det sköljer över en, och samtidigt känner man någon form av lättnad att det finns någon som hör på, förstår och kommer med de mest simpla men ändå hjärtvärmande orden. igår fyllde jag inte tomrumet med alkohol, flydde inte från det som krossar mig om och om igen. somnade dock utmattad av för mycket tankar och tårar, men på nåt sätt klar i hjärnan och med vetskapen om att om allt som gör ont går över.
vaknade tidigt idag. har hunnit med två promenader, litervis med te och citronvatten, skrivit klart mitt muntliga tal och så vidare. ska snart göra kaffe och sen ta tag i geografin. ikväll ska jag umgås med bra tjejer, lutar åt melodifestivalen följt av något glas vin ute någonstans, låter som en helt okej lördag!

fridaaay

stannade hemma igår från skolan då ett fruktansvärt halsont och en igentäppt näsa spökade. kände mig bättre framåt kvällen så bestämde mig för att gå till skolan idag, stannade dock bara första lektionen och sen käkade jag med tjejerna sen begav jag mig hemåt igen, helt slut, inget halsont längre men en jobbig förkylning. så har mest legat under täcket och kollat gossipgirl, har aldrig direkt förstått mig på den serien så tänkte ge det ett försök och börja om från början och nu är jag helt fast, bra tidsfördriv iallafall. fredag idag annars och vanligtvis brukar ju taggfaktorn vara hög på att hälla i sig x antal glas vin och annat, eftersom jag inte är för pigg så lutar de mot att ta det lugnt ikväll, men jag kan fan inte påstå att jag inte är sugen på fiesta, har iallafall två vänner som är taggade som försöker få med mig ut ikväll så får se hur det blir med det, ifall jag känner att jag mår prima om några timmar så är det ju bara att svira om och dra ut i dimman, och har hört att lite alkohol kan bota en förkylning ganska bra? vi får allt se
har inte så mycket planer för helgen annars, förutom imorgonkväll då det antingen blir något glas vin eller liknande på pitchers eller så, annars ett jävla lördagsmys hemma hos någon av tjejerna.
just nu skulle en fin godispåse göra mig så jävla glad, eller att förkylningen går över. får hålla till godo med några avsnitt gg till
puss

Only know you've been high when you're feeling low

och jag är inte sprudlande lycklig, överjävlaglad eller något liknande. men jag har insett att man inte kan slösa bort sin tid på att gräva ner sig, grubbla för mycket över sådant som är så uppenbart logiskt, även fast jag undrar hur det kunde bli som det blev och hur missförstånd kunde leda till en så skör stämning. att det vissa gånger känns som att man ska bryta ihop, istället hålla ihop och förlita sig på att man klarar fan det här. no matter what
 
jag pratar om viktiga saker med fina vänner, folk som försöker förstå och människor som tar sig tid att lyssna. jag bläddrar runt bland sidor med balklänningar och längtar lite även fast jag aldrig trodde jag skulle se fram emot att klä upp mig och få känna mig fin, men jag tror det kan bli en så jävla fin upplevelse med fina människor. tar tag i skoluppgifter en vecka innan de ska vara klara och förundras lite över mig själv. skrattar åt att den här staden är så liten och kompakt, att det finns så lite människor men så många idioter, men att det också ryms några av världens finaste människor här. vaknar så nära med den första instinkten att trycka sig längre bort, skapa ett slags tomrum för att hålla sig på avstånd, för att inte beblandas med något och för att inte skapa oordning. för att jag vet att det inte finns något som gör ondare än ett hjärta som är förstört. även fast jag inte vet hur det känns, men alla har vi väl läst om det, och jag ska vara så förjävla lättad över att mitt hjärta fortfarande är helt. ändå ligger jag kvar, delar samma andetag, samma skratt och kanske samma tankar. men det man inte vet berörs man inte av, så jag håller mina tankar för mig själv och ställer inga frågor. 

jag vet bara att jag ska framåt, så jag ser aldrig bakåt igen

igår blev jag bjuden på jävla god middag hemma hos syster. sedan begav jag mig hemåt, hann sedan plugga en stund innan jag tog en promenad hem till någon jag inte träffat på allt för länge. idag vaknade jag inte upp i min säng, så när klockan ringde kvart i åtta så stressade jag hem för att hämta grejer och sen vidare till skolan där jag hade två lektioner. efter det käkade jag lunch i skolan med tjejerna och en stor jävla lättnad slog över mig när en gammal killkompis frågade om jag ville gå på bal med honom, jag som har haft sådan ångest över detta då jag inte hittat någon att gå med, så jävlar vad skönt det känns nu! sen drog jag mig hemåt igen, har pluggat lite, och nu varvar jag kaffe, frukt, tv och plugg. kommer fortsätta så här ett bra tag, ska nog ta mig ut på en långpromenad lite senare för att vila hjärnan lite.
vi hörs!

fredaglördag



såhär såg de ut igår bla. fast emma var med också! körde som sagt ett träningspass igår sen blev de matlagning, vindrickande och fruktansvärda groggar. lite senare fortsatte vi ner till villa, en jävla massa bilder från toan hittade jag på min mobil idag så antar att ja och louise spenderade en jävla massa tid där haha. annars befann jag mig konstant på dansgolvet i x antal timmar hehe. slapp sova själv och gick inte upp förns vid halv två. nu har jag duschat och ätit och ska strax sätta mig i bilen med mami&bror och spendera dagen och natten hos bror&emma, mycket mysigt!
hörs!

det är fredag idag

och det är så jävla värt, som en stor lättnad när någon säger att jag står alltid bredvid när världen är emot dig. ord som är så lätta att bara säga, men som väger så jävla tungt.

det är fredag idagggg! som jag längtat, hela denna vecka har känts lite som ett segt maraton. hade en lektion på morgonen sen slutade jag. gick en stund på stan och letade efter något att ha på mig ikväll som jag gladeligen hittade! har resten av dagen suttit med matteboken samt projektrapporten så nu är min hjärna rätt slutkörd. ska vila en stund nu, om en timma väntar ett träningspass som jag är fruktansvärt taggad på. efter det ska jag möta upp maja och louise och inhandla mat, sen kommer elina och förhoppningsvis emma också lite senare så ska vi köra en liten förpärla och sen ut, känner på mig att de kan bli riktigt bra!
puss

RSS 2.0