Everywhere that I've been, the only thing I see is beautiful people

måste bara tipsa såhär på kvällskvisten: blanda kesella hallon, turkisk yoghurt och keso, ha i banan och toppa med musli/nötter. sjukt värt!

har vart en mycket bra idag måste jag nog säga, inget direkt speciellt men ändå. åt fisk två gånger, skrapade ihop lite vuxenpoäng när jag gick och storhandlade åt mami, pluggat en hel del och toppade dagen med en iskall promenad med min fina, bästa andrea i lurarna! i helgen kommer hon till mig och jag längtarlängtar :)
nu tittar jag på någon film med mami. imorgon har jag en sån där spontan sovmorgon mitt i veckan och det känns rätt bra. går dock till halv fem och då måste jag hem och plugga massa matte, sen ska jag sjunga två timmar, och sen mysa med världens finaste kille.
måste säga att det känns ganska bra just nu!
puss

tiden läker inte alla sår

läste en sak någonstans, och det var så jävla rätt. finns det något värre än att sitta och äta med människor som äter en halv potatis och några grönsaker och sen utbrister, "herregud vad mätt jag är!" personer som bara sitter och petar i maten. tanken på att jag har vart precis likadan gör.så.jävla.ont. hur kan man göra så mot sig själv, hur kan man utesluta saker som är livsviktiga. hur kan man besluta sig för att inte få må bra. hur kan man tro att lyckan sitter i hur man ser ut. hur kan man tro att man inte är värd mat. idag kan jag inte förstå, hur orkar man? hur orkade jag. varje dag samma sak. jag provade alla sätt som fanns för att komma undan maten. träningen var det ända jag hade, ett evighetstrampande på maskinerna. flera timmars långa promenader. gråta sig till sömns. hatahatahata. försvinna. om det finns något jag hatar mig själv för, är det att jag gjorde detta. för jag kommer alltid få leva med minnena. jag kommer få stå ut med tankarna längst bak i huvudet, och ångesten som är så nära och samtidigt så långt bort. vissa stunder kommer jag inse att det känns precis likadant som förut. jag kommer då och då känna den där svagheten och rädslan, den går inte att radera. jag är inte sjuk, men kanske blir jag aldrig helt frisk. så otroligt djupa sår som gång på gång revs upp, förvandlades till ärr som aldrig går bort. ärr som inte gör ont, men som alltid påminner. ärr som inte syns, men som känns. någon som inte vet, kan inte heller se. jag är inte en trasig, blek människa som alltid är på gränsen att bryta ihop som jag var då, men jag kommer så väl ihåg hur det kändes, precis när ångesten exploderade i tusentals tårar, skrik och panik. jag glömmer det aldrig, det kommer alltid vara en del av mig.

jag vet hur du funkar, jag kan dig ut och innantill, så hälsa ditt hjärta att allt är slut

muy kort skoldag avklarad, plus svenskaredovisningen check! har gått en promenad och druckit kaffe och snart ska jag röra mig mot eskil för att träffa lisa och mysa hemma hos henne en stund, sounds good. senare ska jag anstränga hjärncellerna lite med min väldigt smarta bror, ett jobbigt matteC prov väntar på fredag. ikväll känner jag att jag förtjänar chillläge i soffan framför någon film med mami.
puss



man måste härma dom som orkar, dom som fortsätter ändå

kanske har jag alltid trott att jag inte förtjänar kärlek. vissa gånger tillochmed rädd för det. jag har hatat mig själv så fruktansvärt mycket vissa gånger. inte förstått hur det känns att acceptera. förundrats och hatat människorna runt omkring för att de fått gåvan att kunna älska sig själva. varför kan de när inte jag kan? varför ska det vara så svårt att förstå att vi alla har brister. jag förstod inte, kunde inte ta in orden. "jag tycker verkligen om dig" man kan inte tycka om en sådan som mig, jag har vart trasig så länge och du får inte tycka om någon som inte tycker om sig själv. ett ofärdig lagt pussel är inte fint. men någonstans i all oordning, så inser jag att jag inte är trasig idag. och det finns något att älska i varje människa. men det är fortfarande svårt att förstå, ibland känns det som att jag knuffas omkull, tappar taget. inser att jag har allt jag behöver. inser att jag har världens finaste vänner. som ett sms från ingenstans med en så enkel mening, men som kan göra en så jävla lycklig. eller som att ligga tätt intill, inte säga något men veta att jag har någon som inte är tvingad att vara här, som kan vara vart som helst, men som vill vara här. och det ända jag vet är att jag inte kan önska mig mer, för jag har det bästa.


när livet är bra

sitter just nu och försöker trycka in mitt argumenterande föredrag om retuschering i huvudet, innan jag somnar måste det fan sitta, så är det bara.
min helg har vart brabrabra, förutom att jag ibland är så dum, tänker för mycket osv.
i fredags var jag hemma från skolan så pluggade och gjorde massa nödvändigt. på kvällen kom emelie, åt soppa med avocado&kesomackor(!), avslutade sen med naturgodis och grönsaker&dipp. två jäkligt bra filmer hann vi med också.
igår pluggade jag, tog en fika med finis klara, sen var jag med leo resten av dagen, en ben&jerrys hann vi med också hihih. idag sov vi till tolv, lagade mat, tränade och nu är jag hemma och pluggar en stund som sagt. ska fortsätta med det för att sedan köra lite söndagsmys iform av middag ute någonstans med mami och älskling!
puss


So tonight I'm gonna cut it out and then restart

dagens jobbigaste: står en godisskål på bordet men middag serveras inom en snar framtid, och godis bara på helgerna va ju tanken men nåra bitar har redan förtärts denna vecka så äsch hiih. imorgon tänkte jag och emelie dock göra ett undantag, fredagsmys står på schemat med dipp&grönsaker och naturgodis, en gång skadar ju inte om man försöker vara lite nyttig.

torsdag idag och kör på mina vanliga fina torsdagsrutiner. vaknar onödigt tidigt för att leo ska till skolan, går upp vid halv nio och tar en långpromenad med vovven, fixar en stor frukost och placerar mig i soffan framför tvn, vidare till skolan, tre lektioner sen hem till papi&monika där jag befinner mig just nu! middag om en stund som sagt sen vid 7 blir det intervall/flexpass! ska spendera tiden fram till dess med massa plugg, men what to do, det funkar när man har något att se fram emot! hejhejhejdå


onsdag

förstår inte hur oerhört mycket man kan frysa. det ända jag fasar för innan jag går till skolan är kylan, både på vägen dit, under hela dagen inne i skolan, och inte minst på hem vägen. idag var det verkligen inte nådigt när jag gick hem, tvekade på om jag verkligen skulle klara hela vägen hem. nu sitter jag med en fet halsduk och gosfilten och försöker tina lite. har precis ätit en apelsin i väntan på maten som strax är klar och det är bra för jag är hungrig. om cirkus två timmar är det dags för lite kör som jag ser fram emot, känns som ett bra beslut att börja sjunga lite igen faktiskt! på dessa två timmar innan måste.jag.plugga! för när jag kommer hem ikväll tänker jag spendera tiden med min bästa. pricken över it måste nog vara att jag slipper gå och lägga mig helt själv i en iskall säng och behöva ligga intryckt mot elementet ungefär en kvart.
jaja

i know you've been hurt by someone else, i can tell by the way you carry yourself

så.jäkla.skön.dag. ganska kort skoldagen och sen hårdträning i badhuset. hem en snabbis sen iväg på ansiktsbehandling på hälsostudion och det måste vart de bästa på länge. en och en halv timma invirad i filtar och grejer medans någon masserar osv, fick lov att lägga och röra på tårna i slutet för att jag var så rädd att somna och det skulle ju inte vara det roligaste hehe. när jag kom hem bjöds det på finmiddag och nu sitter jag invirad som vanligt i världens bästa filt, har pluggat ett tag men har glömt papprena oså i skolan så gav upp nu. började nyss någon film på tv så stannar antagligen här annars så får det bli lite gossipgirl avsnitt. är iallafall helt slut efter dagen så somnar nog tidigt och de skulle ju vara helt okej eftersom det väntar en lång dag imorgon, skola till halv fem, hinna med plugg, kör och sen får jag nattsällskap av världens bästa, blir bra.
hej så länge!


andrea linder

det finns få människor som känner mig som du gör. jag känner ingen som är så sjukt klok och smart, som bryr sig om andra så mycket och som kan säga precis de orden som jag har letat efter så länge. som förstår mig utan att jag ens behöver förklara. som jag har så otroligt fina minnen med, som jag kan säga allt till och veta att hon inte dömer mig. och gång på gång kommer jag på mig själv att sakna dig så mycket, även fast du bara är drygt en timma iväg. men det är fortfarande 12 mil och inte 2 km. men om det är något jag vet, så är det att inget avstånd i världen skulle få oss att tappa greppet. det finns inte många som du och jag är så otroligt tacksam och lycklig för att jag lärde känna dig. du är värd det bästa i världen, och jag älskar dig min bästa.

In the daylight, we wait for the night

sitter invirad i världens skönaste filt, denna kyla tar fan död på mig! idag är det måndag förövrigt och min helg har vart mycket bra. lite fiesta som sagt i fredags, i lördags blev det sushi&bio med älskling, sushi va dock ingen favorit hos honom och filmen va inte riktigt i min smak haha, sen sov vi här hemma iallafall. igår så sov vi länge, åt lunch till frukost och tvärtom och sen körde jag ett puls/medelpass med julia. sen blev det middag hos papi sen åkte vi hem till leo och sov där. kort skoldag idag, satt sedan kvar någon timma och fixade med mitt cv och sökte lite jobb, sen fick jag behandling och nu är jag hemma. resten av dagen ska jag baka bröd hihi, plugga och sen tänkte jag ta en promenad med andrea som sällskap i luren, mys! morgondagen ser också ut att bli bra, kort skoldag som avslutas med idrott i badhuset, sen ska jag på ansiktsbehanding som ska bli så sjukt skönt!
de va väl de, hörs!


never take someone for granted

resten av ditt liv

när allt blir tomt, när det känns som att man vänds in och ut, man borde säga så mycket men man hittar inga bra ord att förklara allt med. förklara varför man gör som man gör, för det är fel att skylla på saker. men det ordnar sig alltid och jag försöker förstå.

igårkväll dansades det här hemma, snackades och sjöngs osv. fina människor här hemma i lägenheten alltså. två av favoriterna överaskade med pizza och glass innan de andra kom också, pizzan va sjukt god men synd bara att någon annan än jag fick njuta av glassen haha!
för några timmar sen åkte leo hem och men ska om någon timma möta upp honom på stan för sushi och bio, myskväll! imorgon ska jag träna, ha telefondate med älsklingsandrea, plugga och sen middag hos papi, väldigt okej!
puss

innan vi faller

lyckan när man kommer hem till papi och ser att de står en fet kycklingsallad+pizzabröd på bordet, blir alltid lika glad! sitter nu mätt och glad i soffan och finslipar på mitt SOarbete om ghadaffi hehe. om en stund får jag skjuts ner till friskis för att köra favoritpasset. annars startade jag dagen med en promenad med hunden, sen en stor frukost och så en rätt kort skoldag, alltid skönt! imorgon är det fredag och helg, wihooo! blir skola sen träning som vanligt på fredagar och på kvällen blir det nog våffler med tjejerna och senare häng med lite fler homies.
resten av helgen väntas nog mycket mys, lite plugg och träning ska jag väl hinna med också.
hörs!


somebody that i used to know

sov som sagt hos leo inatt, igår tittade vi på madagaskar och åt choklad, bra saker sådär en vardag. idag gick vi upp sent och sen tog jag bussen till skolan, fysik, samhäll och engelska stod på schemat och det gick ganska fort så de va skönt. har vart hemma ett tag nu, pluggat lite, ätit och nu dricker jag lite kaffe för att bli lite pigg för ska strax röra mig mot fors för att göra något jag inte gjort på 2 år, sjunga i kör. kan bli hur bra som helst!
imorgon har jag ännu en fin sovmorgon till 11.40, sen en ganska kort skoldag sen måste jag plugga en del och sen det bästa till kvällen, intervall/flexpass på friskis! ser framemot helgen, mycket bra grejer inplanerade hihih.
puss



ett halvår


love you


hard work

kort skoldag som avslutades med fysträning på idrotten, va inte skönt någonstans! gick och handlade med mami sen och nu har jag duschat osv, ska vara duktig ett tag nu, först finslipa på mitt cv för att imorgon skriva ut massa exemplar och söka så jävla många sommarjobb. ska hinna plugga lite också innan jag lite senare ska hem till världens bästa och sova där, sovmorgon till halv ett imorgon sitter som en smäck!
time to go, hej!

to have fun without any regrets



Du vet när allting går bra och dagen är klar och livet är som bubbelvin

måndag, ny vecka osv. igår var det iallafall söndagsmys i biosalongen, såg hamilton och den va riktigt bra faktiskt, eller det va nog mest mikael persbrant som gjorde det mest hehe. sen fick jag nattsällskap av älskling, tur de! hade en kort skoldag idag, gick en stund på stan med julia efter sen gick jag hem. har hunnit med att plugga, gå en långpromenad med hunden och nu slängt i mig massor av mat, så tänkte ta vara på tillfället nu när jag har lite energi och plugga lite matte, sen förtjänar jag mys framför one tree hill resten av kvällen.
hej!

vi skulle fylla oss tomma som vi alltid har gjort, vi skulle rädda oss själva

plugg, snack och köttbullar&potatismos hos emelie&co och sen en timmas träning med julia check! nyss duschat och ätit lite, sitter och nöter mitt engelska muntliga tal imorgon, eller diskussionsgrej typ. om drygt en timma ska jag dra mig ner mot stan för söndagsmys i en biosalong med älskling samt papi&monika, låter helt okej!
hörs :)



så fruktansvärt bra är du!

Om vi hörde hjärtat slå, under asfalten, under köpcentren, skulle vi lyssna då?

lördag idag, helg osv! dock spenderar jag kvällen helt ensam här hemma, har dock massa frukt och läkerol och världens bästa soffa så det känns helt okej, ganska skönt med såna här kvällar ibland. igårkväll blev det en ben&jerrys framför två filmer med älskling och mami, mys! gick upp vid halv tolv idag, åt frukost och resten av glassen och tittade klart en film. vid fyra åkte drog leo, och efter det har jag gått en promenad med mami&sis, ätit, duschat och degat. fest va tänkt denna kväll men blev icke så, kanske bra att vila upp sig lite eftersom jag har drabbats av en sjuk trötthet senaste tiden. imorgon måste jag plugga, ska se till att emelie gör mig sällskap hihi, sen träning och bio på kvällen, sounds great!
puss


jobbigt att titta på såna här bilder när man är blek som ett lakan nu för tiden

word

när tankarna trasslar till hela tillvaron, dagarna fylls med funderingar och det är så jävla svårt att sätta fingret på vad det är som är fel, vad som gör allt så svårt. trycker bort människor från mig, skäms. när det känns som att man ska komma fram till något, men man har ingen aning om vad. jag kommer nog aldrig ifrån det, det kommer alltid finnas dagar det känns precis så, men det går över.

kommer på mig själv igen, jag har ju faktiskt världens bästa familj, vänner och leo. inget att klaga på


fredag

detta skulle publicerats igår:
tog mig igenom dagen bra tycker jag allt. ett lite sämre humör kanske menmen. drog mig som sagt hem till pai&monika efter jag slutet och åt godaste maten, hasselbaxpotatis&kyckling. sen vidare för ett intervall/flexpass med julia, köttade järnet! efter en dusch och avocadomackor och frukt och biggest looser sverige, så ska jag nog förflytta mig till sängen och hoppas på mer sömn inatt. helgen va tänkt att spenderas i stockholm hos bästa andrea men min fattiga ekonomi sätter stopp för de så de får bli en annan helt jävligt snart! istället kanske det blir skaka lite rumpa, pluggmys och träning.


You gotta make a decision, You leave tonight or live and die this way

när något känns fel men det inte går att sätta ord på. har sovit några ynka timmar inatt, låg klarvaken till fyra någongång och vaknade vid åtta då leo drog till skolan. gick såklart inte att somna om så gick upp. ser inte framemot dagen alls, huvudvärken kommer antagligen vara ett faktum då jag inte riktigt funkar utan sömn. planerna för dagen är iallafall skola från cirkus tolv till fem, hem till papi och bli bjuden på middag och umgås lite, sen ett pass på friskis ikväll. hej!

har lite tråkigt osv

Vem var den senaste du pussade? - leo
Vad har du för skostorlek? - 39 ungefär
Trivs du med det? - jo mycket bättre än när jag har storlek 40
Hur många telefonnummer har du inlagt i din mobil? – hm ett antal haha
Gillar du nån nu? - många
Vad gjorde du inatt? - sov bredvid en fin kille
Och i förrgår natt? – sov då med
Vad gör du innan du ska sova? - hm, borstar tänder, sätter alarm, om jag har tur pussas lite osv
Kan du prata med din mamma om allt? – hm om mycket iallafall
Hade du berättat för dina föräldrar om du var gay? - haha ja!
Har du varit gravid? – nej
Hade du blivit glad om någon hade friat till dig? - haha inte just nu kanske
Choklad eller glass? - ben&jerrys, båda i ett liksom!
Topless eller T-shirt? - hahah va
Converse eller sneakers? – Converse. 

T i o f a k t a:
Hemstad/ort:
eskilstuna
Hårfärg: råttfärgat...
Längd: 173 sisodär
Frisyr: rakt, ibland lugg, ibland snelugg och ibland ingen lugg
Ögonfärg: bruna
Skostorlek: 39
Humör: otroligt fruktansvärt trött
Civilstatus: upptagen höhö
Vänster eller högerhänt: höger

T i o s a k e r o m d i t t l i v:
Har du nånsin varit kär?
– jo
Tror du på kärlek? – jadå
Har du gjort något inom kärleken som du verkligen ångrar? – nej
Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? - ne
Har du någon gång krossat någon annans hjärta? – tror jag inte
Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? – nejnej
Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom/henne? – hahah nej
Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? – har redan ett
Har du nånsin haft en hemlig beundrare? – ja hihi
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? – hm nja

T i o s a k e r:
Kärlek eller pengar?
– kärlek
Vin eller öl? - vin
Dag eller natt? - om jag är själv så är det dag helt klart, hatar ensamma nätter!
One night stand eller förhållande? haha förhållande
Tv eller internet? – internet såklart
Pepsi eller cola? – tycker inte om något sådär jätte mycket, men pepsi
Vild fest eller romantisk hemmakväll ? – beror på, båda beroende på vem jag spenderar den med! 
Telefonkontakt eller face to face? - hatar att prata i telefon..
Bilddagboken eller myspace? - haha inget

T i o "H a r d u n å n s i n":
Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut?
– tror icke
Har du nånsin velat ta livet av dig? - nej men har inte velat leva, typ
Har du hoppat bungy jump? – nej
Har du nånsin varit med i en olycka? – nja inte någon stor sådan
Har du nånsin ätit en hel tårta? – haha nejnej
Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? – jadå
Har du nånsin gått på bio ensam? – haha aldrig
Har du nånsin gillat någon utan att de vart ömsesidigt? – hm, nja
Har du nånsin tyckt att världen suger? - yes!

T i o K ä n s l o r:
Saknar du någon just nu?
– si
Är du glad? – inte så att jag sitter och ler, men helt okej!
Är du fundersam? – alltid
Är du uttråkad? – jo fast ändå rätt skönt
Är du tysk? – naj
Är du italienare? – icke de heller!
Är du fransk? – svensk.
Är dina föräldrar fortfarande gifta? – nej tyvärr 
Gillar du någon just nu? - jajaja

O m d i g:
Hur mycket är klockan just nu?
20.55
Namn? lisa
Vart bor du? eskilstuna.
Hur många barn vill du ha? 2, ena ska heta ismael
Vill du gifta dig? senare ja
Rullar du spaghettin eller skär du den? oftas skär
Har du ätit sushi? ja, bästa!
Favoritglass? ben&jerrys, massa kakdeg!
Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? albran bara
Humör? hahah trött

F y r a G r e j j o r:
Är du utseendefixerad?
inte direkt tråkigt nog
Har du en husdjur? ja, rosie!
Sover du helst själv eller med någon? med någon.
Tror du på gud? nej


S k u l l e:
Skulle du vilja vara längre?
nejnej
Skulle du vilja dricka dig full nu? haha just nu känner jag mest för att sova

K a n:
Kan du laga mat?
vissa grejer
Kan du plugga? det tycker jag
Kan du åka skateboard? nej
Kan dina föräldrar lita på dig? ja!
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? jo
Kan du va på en fest utan att dricka? jo men ja
Kan dina vänner lita på dig? såklart
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? jadå

H a r:
Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?
jo
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? ja
Har du syskon? yes fem stycken, inte illa pinkat!
Har du varit full den här månaden? hm jo
Har du redan tröttnat på dom här frågorna? lite
Har du borstat tänderna den senaste timmen? ne haha
Har du pussat någon som är fyra år äldre? kanske
Har du haft sex med någon som är tre år äldre? nep
Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? nope
Har du ljugit på någon fråga än då? ne

V e m:
Vem är den bästa artisten/gruppen?
finns sjukt många, kent slår det mesta. tiger lou, bon iver osv
Vem pratade du senast i telefon med? no idea
Vem är snällast i världen? min bästa vän emelie och min bror kim tror jag, omtänksammaste jag vet!
Vem saknar du? mest andrea!
Vem sov du senast med? älskling
Vem såg dig full senast? hm ett antal
Vem vet allt om dig? emelie
Vem hatar du mest? kan inte yttra mig om det
Vem kramade du senast? vet inte, ´julia kanske?

echoes

idag har jag vart duktig måste jag säga. vaknade hos leo, ganska kort skoldag som avslutades med en helvetes idrottslektion på isstadion, härdade ut en timma i 30 minus kändes de som, dagens värsta! sen vidare mot biblioteket med julia för en bra tags matteplugg, sen avslutade vi med träning, duktiga tjejer! har tagit en dusch, tryckt i mig världens bästa mat nästan, tacos! och nu halvligger jag invirad i en filt framför tvn. ska äga kvällen här, mysa och kolla film oså.
vi hörs


mila kunis



inte ful någonstans.

life goes on

känns som att allt är som det inte borde. mår illa, är fruktansvärt trött, fryser och huvudet känns som en röra. allt känns dåligt, ingen motivation. känner inte för att göra något alls, vill se på något på tv men finns inget. funderar på om jag kommer somna om jag lägger mig tillrätta i soffan, tror nog de.
frös nådigt mycket efter min promenad förut så tänkte tina upp i duschen, men det gick verkligen inte. drog på mer och mer värme tills de va på max, men ändå va mina ben knottriga av gåshud. känns otroligt behövligt att jag ska iväg på behandling imorgon så jag kanske kan få lite ordning på mina problem, för något är fan inte rätt. har ju fan haft lov och vilat upp mig, men ändå har jag aldrig vart så här trött förut.
fan

We both knew this type of life didn’t come with instructions

har precis tagit en promenad och sen kört lite styrketräning hemma, skönt! va tänkt att jag skulle köra ett pass på friskis med julia men orkade verkligen inte ta mig dit, ingen motivation alls.
igår va en bra dag med världens bästa kille också. badhuset, bio och middag på akropolis hann vi med! sen sov vi här och idag har vi typ degat tills han åkte hem. love!
ska äta upp mina avocadomackor och frukt, sen ta en dusch och städa rummet. måste ladda psykiskt inför imorgon då skolan börjar igen, sörjer lite för att två av mina underbara sovmornar har tagits bort, men ändå rätt skönt att sluta ett varje måndag. aja, måste göra lite nytta
hörs.

We gotta live it up til it's gone, Cuz we won't be around too long

känns som att livet rullar på i en rätt bra fart och spenderar inte allt för mycket tid vid datan oså.
senaste dagarna har jag iallafall hunnit umgås med vänner, spelat spel och käkat pizza, överraskat emelie på hennes födelsedag med muffins, godis och film, pluggat och tränat med julia, lagat mat och myst med leo och bror&emma och igår firade jag världens bästa vän! har också sagt hejdå till världens bästa andrea, fast inte hejdå för vi kommer ju träffas ofta även fast hon flyttat cirkus 12 mil härifrån, men fyfan va tungt det känns att inte kunna ringa och säga, vi ses om en kvart på vilsta stigen. men det fixar sig och förhoppningsvis spenderar jag nästa helg hos henne i stockholm!

lördag idag och bara två dagar till skolan, känns inte okej men. idag ska jag mysa hela dagen med bästa killen, kan inte bli bättre.
puss!

torsdag

ska strax röra mig mot friskis för ett förmiddagspass med julia, sen vidare till julia för lite plugg, har inte ägnat någon tid alls till de detta lov så de kanske är bra att förbereda sig lite. tänkte hinna förbi tunapark också sen ikväll ska det lagas mat här hemma!
igår hade jag en muy bien kväll hemma hos klara, gjorde middag åt leo och viktor och spelade spel, sjukt bra människor oså.
bara några dagar kvar på lovet och jag har varje dag helt fullbokad nästintill, känns väldigt bra faktiskt men skulle ju behöva hinna med att ta igen lite sömn, men det får väl bli någon annan gång.
nej, dags att röra sig!

my only wish is i die real, cause that truth hurts, and those lies heal


från i lördags haha


funderar på om jag någonsin kommer bli pigg igen, denna trötthet är fan inte kul.
idag ska jag hinna med att fixa lite grejer, sen träna och ikväll tänkte jag hänga med några vänner och spela spel oså, låter rätt bra.
ska dock börja med att få ordning på mitt liv, städa rummet och måla naglarna, spännande!
hörs senare!

hello 2012

är rätt skön känner jag, medans alla börjar det nya året med målet att gå ner i vikt, börjar jag detta år med att hälla i mig chips och chilinötter! onyttighetssuget är alltid enorm såhär dagen efter hihi.
igår var det nyårsafton, var nog en av de mest oppeppade under dagen haha. vid sex rörde jag mig iallafall mot lea för käk och fix med ett gäng tjejer. vid halv tio-tio rullade alla andra människor in, trångt och mysigt hade vi det. tolvslaget firade jag utan skor ute i snön, bland massa sjukt bra människor, pussade på min bästa oså, kunde inte blivit bättre! efter de hamnade jag dock i en soffa där jag stannade tills jag och älskling blev hämtade, aldrig tur typ!
idag har vi sovit mer eller mindre till halv fyra, lite frukost vid lunchtid och sen gick vi och la oss igen, skönt haha. nu på kvällen har jag hunnit med en promenad med emelie och sen snackat igenom kvällen/natten med julia. ligger som en strandad säl i soffan just nu, om någon halvtimma börjar en film jag och mami hade tänkt titta på, något mer orkar jag inte idag.
imorgon hoppas jag hinna träffa andrea och sen blir det träning med julia
hörs!

RSS 2.0