2000

är upptagen med livet ungefär. därav en ganska fin paus här. har iallafall hunnit med ganska mycket de senaste dagarna, i fredags var jag ledig men fick ändå gå upp tidigt för att samtala, sen göra ett beeptest(förbättrade mig!), myste sen resten av dagen med leo, hann med att träna och sen på kvällen följde vi med mami, kim och emma till sylvia och åt, avslutade med en ben&jerrys, kortspel och tv, fin fredag! igår jobbade och pluggade jag mest hela dagen. vaknade såklart svinigt tidigt idag, halv sju för att vara exakt men lyckades somna om till halv åtta, sen dess har jag ätit frukost, jobbat och pluggat och det är väl det jag ska fortsätta med nu några timmar. träning klockan 3 och sen ska jag ut till leo och mysa. imorgon är det valborg och då ska jag och julia dansa lite, låter rätt bra!

life's good

hej solstrålar hihihi! nej okej, det där kändes verkligen inte som mig menmen.
idag har det vart en bra dag, sovmorgon, en fågel som viskade att en väldigt fin lön snart kommer ramla in på mitt konto, skrivit massor på min etikuppgift, promenerat med fin musik i lurarna och just nu sitter jag med en skål annanas och mango och tittar på alcatraz lite. känns som att livet rullar på väldigt bra, även fast mina dagar ungefär ser likadana ut hela tiden, skola-plugga-jobba-kanske en promenad/träning. låter hur tråkigt som helst men det är helt okej faktiskt! imorgon ska jag jag ändra lite i strukturen och titta när emelie rider och sen mysplugga med henne på kvällen, inte tokigt alls! bästa av allt- snart är det långledigt som innebär mys, fest osv, det är jag värd!
puss


jag är inte rädd för mörkret

befinner mig i soffan framför tvn denna söndagskväll, helt slut i både kroppen och huvudet. vaknade som vanligt tidigt imorse och gick upp och åt godaste frukosten, avocadomackor, sen jobbade jag några timmar. averkade några timmar på plugg och sen kom leo hit, myste, gjorde kladdkaka och tittade guifmatchen! sedan träning, intervall/flexpass och de va fan det skönaste på länge! har duschat, ätit mat och pluggat en stund till men nu tänkte jag inta chillmode och kolla på partaj och läsa lite bloggar. sovmorgon imorgon gör ju allt ännu bättre, glad tjej!


myste med dessa igårkväll, fina vänner!


lördag

vaknar tidigt. målar naglarna knallrosa bara för att allt ska bli lite roligare. jobbar, pluggar, pausar med en promenad. har kommit i gång med mitt etikarbete om dödshjälp nu och det känns rätt skönt. just nu är det bara massvis med uppsatser att skriva i skolan, dock känns det helt okej då jag ska skriva om bara intressanta saker som stress, skilsmässor och så dödshjälp, dock typ bara deprimerande saker kom jag  på nu menmen! fick ett sms av papi nyss som undrade om jag ville med till västerås och köpa ny mobil och det känns verkligen på tiden! vi hörs!

fredagsskola, fredagsfika, fredagsmys

har vart en bra dag må jag säga! vaknade bredvid min fina och gick upp lite för sent, sällskap till skolan med julia, kort och skön skoldag, syndade lite och drack kaffe med emelie när jag hade slutat, min mage tog det dock bra som tur va! hem och jobba några timmar, bli hämtad av lisa och emma, tittade lite basketspelande sen vidare hem till dom, köttfärssås, chips, prat, tv och sen fick jag skjuts hem. sitter just nu och äter mango och tittar lite tv, ska nog byta plats till sängen och titta på någon serie. imorgon ska jag jobba och plugga, låter kanske inte för kul men känns ändå helt okej för på kvällen ska jag mysa med två av de bästa!
puss

världens lyckligaste för att jag har världens finaste vänner.

Don’t let go, we’re moving up in the speed of light

har utnyttjat min dag väldigt bra tycker jag! gick upp vid 9 och åt frukost och jobbade några timmar, gjorde klart mitt historiaarbete med lite hjälp från min bror(tack så mycket!), åt lunch, bytte rum och rensade ut min garderob. tyckte jag förtrjänade en paus så tittar lite på OC oså just nu. ska ta en promenad hem till pappa om en timma ungefär, mat och lite mer plugg sen ett intervall/flex pass på friskis med julia och även leo har jag fått med, kan bli en upplevelse!
redan fredag imorgon och den här veckan har antagligen vart den slappaste på länge, imorgon slutar jag vid lunch också så hoppas på en fika med min bästavän. ska hinna jobba och plugga innan lite fredagsmys med min lisa väntar på kvällen, chillmode!
puss

When you live like this you're supposed to party


summer 2012

ibland känns det som att det ända jag gör är att tänka, analysera osv. om jag inte tänker så oroar jag mig. nästan alltid inför skolan, prov, inlämningar. annars inför hur jag ska hinna allting, eller för vad som kommer hända imorgon och framöver. det är knappt två månader kvar till sommarlovet, innan det väntar massvis med prov och inlämningar, nationella prov osv. jag har en fin ångest över sommarjobb, det lyser med sin frånvaro och då kommer ännu en stor ångest, pengar. har dock kommit fram till en bra plan, tiden fram till sommaren ska jag satsa på skolan lika mycket som innan och verkligen göra mitt bästa. sen ska jag jobba in så mycket pengar som jag kan/får och spara allt inför sommaren. jag ska vila och skippa allt dåligt som hör till fester osv, det bidrar till allt för mycket dagen efterångest då man blir alltför seg för plugg och viktiga saker. myskvällar och chilltider kommer bli en strandad på helgerna för att komma ifrån allt med magproblem osv. vill va helt frisk och kunna satsa på träning och bygga upp min kropp som jag en gång förstörde helt. jag är taggad, kommer va så jävla välförtjänt av sommaren.

tisdag

den här jävla magkatarren förstör hela mitt liv känns de som. igårkväll började det igen, gick till skolan idag men orkade bara en lektion så nu har jag nyss kommit hem och krypit ner i sängen igen. ska ha andra avenynmarathon några timmar och hoppas de blir lite bättre för sen behöver jag plugga resten av dagen. fanfanfan, hatar den här jävla kroppen som inte klarar någonting och alltid ska drabbas av skit. om jag bara kunde vara lite starkare.


I just thought Maybe we could find new ways to fall apart


solen lyser och jag tror det blir en fin dag.

We could start the universe with our heartbeats tonight

livet måste ha upp och nergångar, det måste nog kännas hårt ibland. man måste göra fel för att kunna göra rätt.

i fredags tränade jag efter skolan, sen lagade jag och julia mat och fixade osv. kom lite fler folk senare och sen runt tio rörde vi oss till tove för födelsedagsfest! hade för det mesta en fin tid med mina fantastiska vänner, speciellt julia och emelie! fick sedan sovsällskap med klara hemma hos mig, låg och pratade en bra stund innan vi somnade. vaknade inte förns lunchtid igår, åt frukost, tittade på linas kvällsbok och pratade ännu mer och sedan tog hon bussen hem, tycker mycket om dig min vän! fortsatte dagen med plugg och sedan åkte jag ut till leo på kvällen, promenerade, pratade och somnade sedan tidigt. åkte hem ganska tidigt idag för att hinna plugga massor, tog en paus och körde ett pass på friskis som va mycket skönt! nu har jag lagt ifrån mig historiaböckerna och tänker låta dom vara tills imorgon då jag ska plugga hela dagen med julia och några till vänner då vi är lediga hela dagen imorgon, lovely! nu tänkte jag istället fokusera på filmen som jag och mami tittar på, kanske ta några godisbitar ur det överblivna påskägget också, vem vet!
puss


älskade ni!

men kärleken finns där en gång, bygg något vacker eller krossa allt

kent strömmar ut ur högtalarna och vissa stunder så känns de som att meningarna stämmer över med allt jag känner så jävla väl. läser samtidigt om världskrigen och försöker få in alla händelser, årtal osv i hjärnan. samtidigt tänker jag för mycket, försöker komma till rätta med allt. vill bara sitta ute i solen och bara vara. är glad för mina fina vänner som alltid kan säga de rätta orden, hur jobbigt allt än känns. världens bästa!

ett fel närmare rätt

effektiva tjejen. utnyttjar sovmorgonen genom att gå upp nio, duscha, jobba en timma och nu har jag ätit någon blandning av frukost/lunch och börjar inte skolan förns om en timma! har också hunnit med att kolla igenom biologin en sista gång så hoppas provet går bra idag! har endast 3 lektioner idag sen ska jag till papi&monika och plugga och få middag innan det är träning med julia, mer än en vecka sen jag va där så jag är taggad! sen får jag sova bredvid den bästa inatt så denna dag blir nog hur bra som helst, solen skiner dessutom!
puss

That's how its supposed to be, Living young and wild and free

ligger nerbäddad i sängen med biologiböckerna och mitt påskägg fyllt med läkerol. slutade skolan för knappt en timma sen, skyndade mig hem, slängde i mig mat(lax för andra gången idag<3) och nu befinner jag mig här. lider dock av osköna magsmärtor så är lite synd om mig. åkte ju in till akuten för kanske 1.5 månader sen och fick medicin för magkatarr som jag åt typ en månad men nu har det kommit tillbaka, blir ledsen! gårkvällen va hemsk och jag måste nog vart en hemsk flickvän, gjorde så ont att jag inte orkade prata så jag och leo somnade tidigt haha! nej, nu ska jag plugga inför biologiprovet och hoppas att magen blir glad inom en snar framtid
puss


långfredag, påskafton, påskdagen, annandagen

en helt ny grej, måndagsångest! fast ska inte klaga på en extra dag ledigt kanske. helgen då,
i fredags åkte jag till stockholm för att fira min älskade andrea. sjukt god mat, prat och sen en övernattning. åkte hem ganska tidigt på lördagen dock. resten av lördagen pluggade jag och jobbade, försökte tagga till fest också men va så sjukt otaggad, förkylning, ont i halsen och sömnbehov satte stopp för de men vid 10 så drog jag och emelie iallafall iväg till jossan och firade henne och fan va kul det va! det bästa va att få träffa gamla underbara vänner från stallet, men god dricka, chips, dans och nya bekantskaper va också trevligt! vid två cyklade jag hem och trodde jag skulle frysa ihjäl, väl hemma så va jag så sjukt hungrig så ät ungefär allt jag hittade haha, köttbullar, knäckemackor, godis, chips osv sen somnade jag omedelbums när jag landade i sängen. igår pluggade och jobbade jag fram till fem då det blev påskmiddag med hela familjen hemma hos mami, god mat och påskägg oså. sen åkte jag och leo hem till honom och myste och sov bara. åkte hem ganska tidigt idag för att plugga massor, älskade biologiprov på torsdag! fick världens bästa påskägg av älskling fyllt med läkerol också, made my day! hann också med springtur i skogen, sjukt skönt! just nu tittar jag på film med mami men hade tänkt jobba lite samtidigt, allt för pengar! imorgon är det skola och det känns rätt tungt men saknar mina homies där, speciellt julia så det ordnar nog sig!
love

And if you feel a little left behind, We will wait for you on the other side

dålig uppdatering, skyller på att jag har påsklov och sitter vid datorn så lite som möjligt!
de senaste dagarna har jag tränat, lagat tre-rättersmiddag med emelie, julia och emma, sjukt gott, spelkväll med amigos, samtalat och känt mig lite mer klarare i mina förvirrade tankar, sovit bredvid världens bästa kille flera dagar irad och lagat mat, ätit godis, tittat på film, promenerat och myst osv! idag kom papi&monika hem från australien efter tre veckor så hälsade på där. annars har jag jobbat och pluggat idag och nu är jag sjukt trött och fasar inför att jag börjar bli sjukare igen eftersom jag ska till stockholm och fira finaste andrea, blir tjejmiddag och övernattning där, ska dock hem ganska tidigt på lördagen men blir nog hur bra som helst ändå! resten av helgen hade jag tänkt festa lite, äta massa påskmat oså, blir bra!
om en stund ska jag ner på stan för att gå på bio med ett gäng vänner, blir nog muy bien!
puss

så många broar jag bränt, ingen tog mig riktigt över dig

har myst med mami och bror ikväll. bjöds på god vegetarisk mat och nyss klämde vi en ben&jerrys så känner mig lagom mätt och redo för att krypa ner i sängen strax. har annars gått en stund på stan med emelie idag, jobbat, pluggat och promenerat. imorgon ska jag träffa leo, träna och sen laga trerätters med några fina vänner, sen fortsätter vi antingen kvällen ensamma eller utökar med några fler amigos! är ganska taggad på livet nu, även fast det vissa gånger helt plötsligt kan kännas jävligt tungt. det värsta är att gå och lägga sig helt själv som jag ska göra aldelles strax, finns inget värre. aja
gonatt


men jag går inte isär, när jag går med dig.

Jag knuffas, tappar andan, och regnet vräker ner

försöker komma på något att skriva, sätta ord på något jag känner, men jag vet inte riktigt bara. tänker på allt som var förut, tänker på vem jag är idag. är rädd, tänker på allt man har och allt som man kan förlora. tänker på att världen är orättvis för det måste den ju vara när alla ständigt pratar om sina problem. eller så älskar bara alla att tycka synd om sig själv. det är konstigt det där, hur mycket energi som läggs på att må dåligt. det ända jag känner är att jag är klar med att tycka synd. jag tyckte synd om mig själv i ett år, i ett år så grät jag mig till sömns från och till, ångesten högg mig i ryggen varje gång jag vände mig om. jag var så fruktansvärt rädd att bli lämnad ensam, och känslan har inte lämnat mig. nätter när paniken lägger sig runt mig, och hur nära jag än ligger, hur hårt jag än klamrar mig fast så river det längs ryggraden. jag är rädd att inte räcka till, när alla tankar och känslor svävar fritt och allt blir tomt. när något är så nära, men allt känns så långt bort. men allt kommer till den som vågar vara rädd.


get up and go

vaknar och somnar igen. det är söndag och den här helgen har jag sovit ut bredvid världens finaste kille. har hunnit med att jobba lite och igårkväll körde vi filmkväll här hemma ett gäng people, mys! idag har jag sovit till lunch, gått på stan med leo en stund och nu dricker jag kaffe, målar naglarna och taggar träningen! ikväll ska jag bara mysa helt ensam här hemma, både tråkigt och skönt, känner av min lilla sällskapsabstinens men behöver nog vara själv ibland också. annars har jag lov nästa vecka och det känns hur fint som helst. lite bio, fiesta, en sväng till stockholm och förhoppningsvis till farmor också, massvis med påskmat hoppas jag också på och fint väder! måste packa träningskläderna och bege mig nu, hörs!

RSS 2.0