Hur långt man än har kommit, är det alltid längre kvar

rätt så aktiv tjej idag måste jag säga. blev fråntagen min sovmorgon imorse då jag skrev en svenskauppsats istället, sen rullade resten av lektionerna på. gick hem, pluggade några timmar, en promenad, mat, plugg och nu har jag jobbat en timma. ska strax gå och lägga mig. imorgon ska jag på samtal, sen en lång skoldag, sen ska jag nog träna efter en veckas uppehåll! givet fredagsmys med världens bästa på kvällen, och på lördag vill jag dansa! sen det bästa av allt, påsklov! och imorgon är det påskbord i skolan, kan man bli lyckligare? inte ens ett prov+ett förhör+en inlämning kan förstöra det!
puss

något som gör mig ännu lyckligare är peace&loves senaste bandsläpp, kent-999 och mina fina vänner, finns inget bättre!

hejhejhej

vaknade imorse och kände mig nästan helt frisk, eller okej bättre iallafall så begav mig till skolan! hade bara tre lektioner och sen beeptest på idrotten som jag dock inte var med på. tog sen en promenad med rosie och sen har jag hunnit jobba en stund och pluggat massor. at the moment sitter jag mätt i soffan, kikar lite top model samtidigt som jag pluggar lite i pauserna. är sjukt trött så blir nog en tidig kväll idag med, lång dag i skolan imorgon osv. taggar som fan inför lovet nästa vecka, fyfan va de ska njutas!
puss


no life



jobbar en timma. sover en timma. pluggar en timma. osv.
åh, hatar att vara sjuk. har det så otroligt tråkigt här hemma, får snart sittsår då jag har spenderat ungefär hela dagen i soffan förutom någon timma när jag somnade i sängen. har annars hunnit jobba ett antal timmar och det är väl de ända positiva. just nu varvar jag tvn, datan och samhällsboken. längtar tills klockan blir lite mer så jag kan gå och lägga mig. vill till skolan imorgon men får väl se hur det blir med det. dagens upptäckt är väl hur sjukt mycket snor min näsa kan producera, sinnes! skulle va så skönt med en promenad nu, men icke, blir nog bara sjukare då. nej, ska fortsätta läsa de typ 100 sidorna och nysa lite till. gonatt

999

de lilla halsontet jag kände av i fredags visade sig bara vara början, och efter en helg med både fest och flyttning så mår jag inte bra idag. måndag och ny vecka, stod två uppsatsskrivningar i skolan på schemat samt slagstaglass efter skolan, men där sprack alla planer. har mått illa hela natten, svettas och fryser om vartannat, nyser var femte minut osv, och ja, det är synd om mig! fick iallafall ett fint söndagsmys med leo igårkväll, fixade godaste våfflorna och halvsov sen framför tvn hela kvällen. gick upp när han drog i morse, så idag får jag spendera dagen inne, jobbigt när de är finaste vädret ute. aja, ska vara lite duktig ändå och plugga och jobba hela dagen istället, sova lite också kanske. och den där slagstaglassen får jag ersätta med ben&jerrysen som fortfarande ligger i frysen, låter helt okej ändå.
gonatt

Dom 999 saker jag aldrig skulle göra, Dom vägs upp av 999 värre saker jag gjort

inser nu att det bästa kanske hade vart om jag hade stannat hemma igår och försökt bli frisk, men om man vill ha kul så får man väl ta smällarna! så igårkväll blev de fest i skjulsta för emelies föräldrar, sjukt mycket folk, massvis med sjukt god mat, kurdisk dans och musik osv, kul var det iallafall!

vaknade som vanligt tidigt idag, no matter vad jag gör dagen innan, myser eller festar så kan jag aldrig sova längre än till cirkus 7. sitter just nu i soffan och äter frukost och tittar på någon sjukt bra film, sånt gör mig glad!
ikväll skulle det vart ett interval/flexpass i sin vanliga ordning, men får skippa det och bli frisk. fyfan va det tar emot! men what to do, ska plugga, jobba, ta en promenad, träffa leo och äta våffler hihi. och bli frisk!
puss

livet

minus
- har fixat någon låsning i nacken som göra att jag känner mig stel som en planka
- sömnproblemen som innebär att vakna varannan timma och inte kunna sova alls på mornarna
- att vara sjuk -->
- ingen träning
- att vilja sitta i solen och äta glass men istället sitta inne och plugga
- ångesen över att jag är så dålig på engelska

plus
+ att jag tänkte kika hur mycket pengar jag hade på kontot idag och insåg att lönen hade rullat in
+ att sitta på balkongen invirad i en filt i två timmar och sen vara helt fräknig, vårsol<3
+ ben&jerrysen som ligger i frysen
+ gårdagens fredagsmys med mami&sis, tycker om er.
+ längta ihjäl sig till peace&love
+ att det är våffeldagen imorgon, värt!
+ ikväll har världens bästaväns föräldrar födelsedagsfest och tror det kan bli hur kul som helst!
+ måndag för då kör vi slagstaglass-premiär med klassen
+ att ha världens finaste vänner, speciellt emelie och julia som alltid gör mina dagar!


Barfota fötter genom hela stan

man måste bestämma sig för vad man vill. man måste inse. jag har insett, för det tar emot att gå den där vägen som jag gick så många gånger förut. det var grus under skorna de första gångerna jag gick dit, precis som det är nu med. i samma rum med samma väggar, samma stolar, samma människor. samma problem. men jag har lämnat allt det där, jag vet det nu. jag tänker släppa allt så fort som möjligt, för nu ser jag livet som finns bredvid mer tydligt. och jag vet, inget är värt det där ännu än gång.

solen lyser in genom fönstret just nu när jag sitter här i köket, dricker kaffe och väntar på ett samtal från jobbet. tror jag har blivit en aning sällskapssjuk, så även denna morgon vaknade jag bredvid min fina. kanske finns det inget bättre än att somna och vakna i hans famn. lukten, tryggheten, att allt känns så rätt och enkelt.
skolan börjar inte om cirkus två timmar så har all tid i världen att göra världens godaste frukost, lyssna på musik och kanske sola en stund. ikväll ska jag träna, världens bästa grej. imorgon hoppas jag att emelie vill mysa med mig och äta ben&jerrys, skulle bli glad då. på lördag ska vi ha kul iallafall!
love

happy day

idag har det vart en bra dag. jag fick vakna bredvid världens bästa. jag fick höra att min kropp hade intagit lite mer muskler. fick massage. och fick världens lyckligastebästagladaste känsla när jag såg emelies bild på våra peace&lovebiljetter på facebook. ska snart äta mammas bästa kyckling, sen jobba och duscha och inte plugga mer på slutprovet i fysik som jag har imorgon, eller kanske titta igenom det lite igen men bara lite. fyfan, blir så glad ibland!

och jag vet inte varför men jag återvänder alltid hit

en evighetslång kamp, varje jävla dag. om vad som är rätt, vad som är fel. om att ha ont men alltid tänka det går över. om att tänka, leta bland alla förvirrade tankar bara för att hitta det som är rätt. om att känna ett stort jävla misslyckande, bara. om att inte vilja, men göra ändå. om att försöka dränka allting, skjuta allt så långt bort ifrån mig själv, bara för en stund. men allting kommer igen, och igen och igen. längst där inne finns allting som har vart jag en gång, längst där inne pågår en kamp utan slut, en kamp om allting. jag vill ju fan bara vara stark, men allting kommer tillbaka

shake it out

spenderar min fredagskväll i soffan framför tvn med en godispåse som dock snart är slut. slutade skolan kvart över tolv idag, stannade i skolan och åt lunch dock eftersom det var svingott och jag var svinhungrig! promenerade en stund med hunden, jobbade några timmar och hann plugga lite också innan ett träningspass på friskis väntade, och som alltid var det grymt skönt. väl hemma igen mättade jag magen med pasta carbonara, jobbade lite till och nu halvtittar jag på tv osv. helgen är så gott som oplanerad, eller en klassfest imorgon som ingen verkar peppad på är väl det ända. annars ska jag spendera tiden på plugg, jobb och träning, fint!
puss

some die young



if you've never tried then you'll never know

har ätit pastacarbonara som uppladdning för lite träning om en timma. hade en kort skoldag idag som mest bestod av repetition inför slutprovet i fysik på tisdag, fasar som fan inför det. har jobbat och pluggat historia en stund och nu degar jag lite, tycker jag är värd det. ikväll ska jag mysa med min fina, imorgon är det fredag och jag slutar 12.15 istället för 16.40, grymt! blir nog ändå att spendera tiden på plugg och jobb, sen träning med julia och på kvällen har jag no plans än så länge. på lördag är det klassfest och jag är taggad!
känns som att allt rullar ganska bra just nu, glad man blir.
puss

salt skin

i måndags gjorde jag något som var jobbigt. något som jag förknippar med ångest och en hemsk period, men också med en väg ut från helvetet. även fast det känns som ett misslyckande så intalar jag mig att det inte är det, en felsteg bara. och jag ska ta mig ifrån det snabbt, för inget är värt det.
igår var dock en bra dag, jag myste med mina klasskompisar några timmar, jobbade, pluggade och promenerade ut till stallet och tittade när emelie red. idag hade jag en ynka lektion i skolan så slutade egentligen halv 11 cirkus, men stannade och åt lunch och pluggade fysik en timma. nu har jag jobbat någon timma och försökt plugga lite till, alldelles strax ska jag röra mig mot stan för en pluggfika med emelie och sen därefter 2 timmars kör, klagar inte alls.
något annat som är så jävla bra är vädret, dör lite.
love

You can't make your heart feel Something it won't

jag har inte fallit tillbaka. det är inte något bakslag som innebär en omstart. det kanske är ett felsteg, men det blir inte som det en gång var. jag är bättre nu, jag är starkare.

har sjungit på en mässa, gått hem i solen, ätit lax, jobbat, solat och just nu pluggar jag lite framför greys. det är söndag och efter många timmars sömn både igår och idag så känner jag mig rätt redo inför en ny vecka. dock är inte dagen slut än och det är jag glad för eftersom ett träningspass och sen mys med min bästa väntar ikväll. så snart ska jag tagga till med gröt och sen plugga lite till.
vi hörs

turn up the music

sitter hemma hos papi&monika som vanligt på torsdagar. hann med att träffa farmor också och då blir man alltid glad. har fått mat i magen, jobbat någon timma och nu sitter jag med en engelskauppsats, hard work! som grädden på moset väntar såklart ett intervall/flexpass om knappa timmen, längtar! när jag kommer hem är bror&emma hemma hos oss och det längtar jag med till, va mycket längesen jag träffade dom! annars så är jag lite småtrött då telefonen ringde klockan 3 inatt då leo ville bli insläppt, sov sen ganska dåligt resten av natten så somnar nog tidigt ikväll. något som är muy bien är att det är fredag och helg imorgon, lång skoldag-träning-myskväll ser morgondagens planer ut. sen måste jag säga att min klass är rätt härlig, igår hängde vi på mc med varsin mcflurry ba sådär och skoldagarna består för det mesta av tagg inför våren&sommaren och äta julias hembakta bajskakor haha.
sen känner jag bara just nu att jag.måste.till.peace&love! de senaste bandsläppen är ju helt sjuka, rihanna och regina spektor, dördör! ett måste
puss

det kommer bli bra, det måste bli bra.

det verkar så enkelt vännen, ändå är det så obegriligt svårt

det är så jävla svårt, ibland. blir man någonsin fri från något som suttit så djupt i en. lämnar tankarna någonsin en helt. om jag kunde göra ogjort skulle jag göra det. det tär på mig, varje dag. jag vill inte tillbaka, aldrig igen. som en evig kamp, jag vet vad som är rätt, jag är starkare, det är väl bara att göra. men något kämpar emot. det känns som ett bakslag, jag skäms och jag vill bara vara stark. men jag orkar inte ljuga för mig själv. det gör fortfarande ont, ibland.


this modern love

okej, just nu handlar livet mest om prioriteringar. har fått extra jobb som ska kombineras med plugg, träning och vänner. försöker hålla mig borta från stress för att slippa magproblemen(som förövrigt håller sig borta ganska bra, tur att de finns medicin). annars så trivs jag ganska bra med livet osv, äter god mat hos papi, somnar och vaknar bredvid den finaste jag vet, blir fullproppad med högskoleinformation även fast det känns som att det är år kvar, träffar min efterlängtade sara oså. äter just nu snällmotmagen-yoghurt och massvis med frukt, tittar lite tv och tar det lugnt. det var väl mest de
pusshej

ps. måste fan till peace and love, fatta se rihanna live!

söndag

klockan är nio och om inte en alltför lång stund ska jag nog inta sängen, efter 3 timmars sömn inatt och cirkus en halvtimma på dagen plus ett intervall/flexpass såhär på kvällen så är jag inte pigg alls faktiskt. igår var jag hemma hos leo ungefär hela dagen eftersom han fyllde, tacos, champange, tårta, filmmys osv! vid nio tog vi bussen hem till mig där ett gäng sköna människor väntade och överraskade världens bästa kille med skrik, tårta, dricka oså, tror det blev lyckat!
idag har vi inte gjort alls mycket, sovit, ätit och tittat på film och sen stack jag ner och tränade och han tog bussen hem. tittar lite på någon film på tv atm men som sagt, sängen soon.
puss

Jag visste att Du skulle bli stark sen, Min hand i Din hand


you still gotta chance to live, even though you're dead wrong

hamnade i soffan efter en rejäl middag hihi, innan de körde jag och julia ett puls/medel pass på friskis så nu är jag rejält slut, innan de va de världens längsta och jobbigaste skoldag också, nja men nästan! om en stund ska jag möta mami och gå och hyra film och sen bara dega hela kvällen, kanske kommer emelie förbi senare, skulle ju va pricken över iet! blir nog en grym helg också, mycket mys osv.
puss

det måste va på liv och död

sitter hemma hos papi&monika efter världens godaste kyckling med nötter osv, papi kan han! syndar lite också genom att dricka kaffe, inte så bra för magkatarren men någon kopp då och då kan väl inte göra för stor skada.
vaknade bredvid min fina idag iallafall, jag började inte förns 11.40 så åt frukost länge och tog det lugnt på förmiddagen, sen en relativt kort skoldag. om drygt en timma ska jag befinna mig på friskis för ett intervall/flexpass i vanlig torsdagsordning, höjdpunkten på veckan nästan! och sen att det är fredag och helg imorgon, kan inte bli bättre! i helgen ska jag fira älskling som fyller, mys osv! det skönaste av allt just nu är att vi har ungefär nada plugg, som grädden på moset helt klart.
nej, ska tagga inför träning osv nu
puss!


RSS 2.0