lisapetterssons.blogg.se

http://lisapetterssons.blogg.se
http://lisapetterssons.blogg.se
http://lisapetterssons.blogg.se
http://lisapetterssons.blogg.se
http://lisapetterssons.blogg.se

ett steg bak, två steg fram

livet rullar på och även fast det känns som att det händer minimalt med saker så hinner jag ändå aldrig med att uppdatera här. de senaste dagarna har jag i alla fall hunnit med en hel del träning och det känns fruktansvärt bra att vara igen, bara den saken att jag orkade springa en mil för några dagar sedan gjorde mig överlycklig. håller alla mina tummar för att jag lyckas hålla mig frisk nu för orkar inte tappa allt igen, nu jävlar ska det byggas på muskler! igår var det tisdag och då tog jag, louise och maja bilen till Västerås halv nio, åt jävla bra frukostbuffe på ikea och gick sedan några timmar på Erikslund, hittade dock endast ett par skor och lite småsaker menmen. tog sedan en sväng på tunap och stan men hittade inte mycket där heller, ändå bra för slösar ju inte så mycket pengar. igårkväll blev det en promenad och en film med mamma. idag vaknade jag tidigt, åt frukost i solen och sedan blev det ett besök på gymet. mötte sedan med klara och vi köpte med oss lunch och satte oss på strömsholmen och myste några timmar, hade en hel del att prata igenom om man säger så! nu är jag hemma igen, kollar lite tv och ska sedan till andreas för att skriva ut mitt cv och sedan lämna in det och hålla alla tummar för positivt besked! tänkte sedan spendera kvällen hos pappa men han skulle inte vara hemma så blir ensam hemma ikväll istället. morgondagens planer är att passa zack på förmiddagen och sedan träna. på fredag är det midsommar och fiesta, ska spendera dagen med mina tjejer, göra midsommarkransar, käka osv och på kvällen ramlar det in lite fler folk så kan nog bli trevligt! nej, nu ska jag strax röra mig!
hej

när det känns precis som förut, när det känns så jävla bra

den här veckan har varit bättre än på länge. veckan efter studenten och jag trodde den mestadels skulle bestå av ångest över att allt självklart är slut, för att inte ha skolan att gå till efter sommaren osv, men ångesten har visat sig ytterst lite. jag har jobbat mina första arbetspass och det känns riktigt bra, jobbat med en del väldigt sköna människor och har hört att det till 99% är sköna människor där  så kommer nog bli riktigt kul! har även kommit igång med träningen och kört några pass i veckan, tänkte klämma in ett sista imorgon. i onsdags efter jobbet åkte jag ut till maja där även louise och elina var, favoriterna samlade igen helt enkelt. åt mat och massa glass osv, pratade igenom den sista tiden och myste, fick även lite killbesök en stund så blev en omgång kubb innan vi somnade inklämda på rad i en husvagn, på bästa sättet helt enkelt. vaknade dagen efter mellan mina favoriter av att regnet smattrade mot fönstret, dukade upp storfrukost och satt flera timmar och åt och myste. åkte sedan med elina in till stan, hann med ett besök på gymet innan jag jobbade resten av kvällen. igår spenderade jag några timmar med min favoritunge, gick en runda på stan och tränade. senare kom louise och maja, vi gjorde tacos, käkade, fixade oss, snackade och drack en del vin. rörde oss sedan till harrys och hade för första gången på länge en rolig utgång! träffade en massa gamla vänner, dansade, drack vin på toan osv, kändes precis som alla gånger vi var ute förra sommaren typ, så jävla kul! runt halv två gick jag och maja vidare för lite nattmat och strax efter två var jag hemma och somnade mitt i en alldeles för onykter konversation med en killkompis haha. vaknade tidigt idag, satt en stund i solen innan jag och mamma rörde oss ut till vilsta för att hjälpa till att fota en sommarstuga. nu har jag smällt i mig gårdagens rester av tacosen, kollar på Jönssonligan och sa precis hejdå till bror som har varit här över natten. senare blir det nog en sväng på vilstamarknaden med syster, mamma, moa och zack. kvällen känner jag för att spendera i soffan, framför en bra film, med cola och något gott tillsammans med mamma, så håller tummarna för att hon känner likadant! än så länge är endast träning inplanerad på morgondagens schema.
men vi hörs

tioende juni

efter en alldeles för lugn och händelselös helg så ser jag sjukt mycket fram emot morgondagen och första dagen på jobbet. är så jävla glad att jag inte behövde vakna upp dagen efter studenten utan jobb och utan planer för framtiden, med tanke på att jag får panik så fort jag inte har saker inplanerade. skulle helst av allt ha ett jobb till så ska fortsätta söka mer och hoppas på lite hjälp från mina kontakter. vaknade tidigt imorse och hade fortfarande känningar i bröstet och halsen men efter en stor frukost tog jag mig ner till gymet och körde ett lugnt pass, en halv timmas powerwalk och sedan mage och ben. annars har jag varit förbi pappa och fått med mig matlåda till imorgon. nu har jag precis tryckt i mig pyttipanna samtidigt som jag kollar Sveriges mästerkock oså. blir nog en promenad senare annars ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen, får nattsällskap av brorsdotter idag också så blir mysigt! imorgon är det som sagt jobb på schemat, kvällen ska jag spendera hemma hos pappa med syster, kira, vinton och axel, bara massa barnmys! på onsdag får jag äntligen träffa mina favorittjejer som jag redan saknar! jobb även onsdag och torsdag, gött!
puss

we press play, don't press pause

känns som att jag har varit bakis enda sedan i fredags haha, fast kanske inte så konstigt efter att ha varit full konstant i ca. 24 timmar. helgen har jag i alla fall spenderat på ett antal promenader då bröstsmärtor och halsont har hindrat mig från att besöka gymet. har även solat, skrivit om mitt cv för att söka ännu lite fler jobb, läst klart en bok och börjat på en annan, pratat ut med en person och även blivit lättad och glad, ätit godis osv. har precis kollat solsidan och fått massage av mamma. håller alla mina tummar för att jag ska slippa vakna upp med denna stelhet imorgon så jag kan få  träna, annars har jag inte mycket planer för morgondagen. som tur är börjar jobbet på tisdag, längtar!
puss

världens bästa dag

hade verkligen världens bästa, sjukaste och mest minnesvärda student igår, var så jävla lycklig konstant hela dagen. inledde dagen med champangefrukost med min bästa klass, så efter en flaska vin till frukost var jag lagom full hela dagen! vi hade studentfotografering, mys i klassrummet, mösskrivning, studentlunch osv. strax efter två sprang jag ut från aulan och ner för alla trappor ut på skolgården, i panik letade jag efter min familj, kramade om mina bästa vänner och grät. tillsist fick jag krama om min familj och släkt och sedan var det dags för höjdpunkten, två timmar på ett studentflak. utan skor och med en hel del för mycket alkohol skrek och dansade jag konstant, kramade mina bästa om och om igen och var så jävla glad bara. efteråt var mina fötter söndertrampade och trasiga, åkte hem till familjen och släkten, öppnade presenter och skämdes en aning för att jag hade fått i mig lite för mycket sprit. åt minimalt med mat och var bara borta i någon dimma, sen fick jag sällskap av sara och lisa hem till mig dit maja, louise, anna och elina också kom efter ett tag. drack ännu mer sen begav vi oss till en mindre rolig studentfest precis som jag hade förväntat mig, men fick i alla fall vara med världens bästa människor. efter för lång tid i rinmansparken där vi velade om vart vi skulle ta vägen och frusit halvt ihjäl sprang jag hela vägen hem och runt halv fyra somnade jag efter en jävla massa nattmackor. vaknade alldeles för tidigt idag som vanligt, med världens ångest till en början. nu är liksom allt slut, dagen som vi hade sett fram emot så sjukt länge är över. men ju längre tiden gått så har ångesten släppt mer och mer, det är ju fan ingenting som är över, ett kapital är slut men jag har så sjukt mycket att se fram emot nu. jag ska jobba, åka till australien, plugga osv! alltså livet börjar nu. och jag är så jävla lycklig för att jag har mina vänner här. så idag har jag spenderat dagen med att umgås med delar av familjen, myst hemma hos pappa med några av de viktigaste människorna i mitt liv. nu ikväll köpte jag och syster bra jävla bakismat och massa godis och sen har vi bara degat framför en film. har även pratat igenom saker och ting, rett upp kaoset som har tärt på mig stora delar av det senaste halvåret, känt mig lättad för att jag igår kunde skita i, krama om gamla vänner och bara glömma för en dag. idag lever jag på lyckan från igår, något som jag kommer göra länge. imorgon har jag tänkt träna och ta tag i mitt alldeles för onyttiga liv haha, dock står utgång i Stockholm på kvällens schema så det där med att vara nyttig får jag nog ta tag i på söndag!

om två dagar

det är en spänd, stressad, överlycklig, oklar och jävlataggad tjej som sitter här just nu idag, för om två dagar är det min tur att springa ut från gymnasiet för att aldrig mer återvända. i söndags sov jag med mina favorittjejer i Louises friggebod, vi pratade, köpte massa gott och åt det framför en film, kliade varandra på ryggen, taggade och bara var, hade det så jävla bra, är så fruktansvärt glad att jag har er, att jag kan vara precis mig själv med er och att jag mår så bra med er! på måndagen solade vi och jag stressade runt en stund på tunap och letade skor och kvällsklänning till studenten utan att lyckas! vid tre började vi fixa oss och runt fem hällde vi upp det första vinglaset på altanen i solen, myste och bara pratade. vid halv sju var det avslutningsmiddag i skolan, och med kanske ett vinglas för mycket för mig och louise stapplade hon och jag upp på scenen för att hålla tal till klassen och lärarna, mot förmodan gick det bra haha, sedan åt vi god mat och myste. efteråt rörde sig en minimal del av klassen bort till stadsparken för att spela kubb, fick som tur var sällskap av ännu lite fler folk! runt halv tolv somnade jag lycklig och trött hemma. idag var jag i skolan halv tio, skrev på lakan, åt lunch med klassen och hade studentträningen. efteråt spenderade jag drygt en timma på ett efterlängtat gym, har blivit alldeles för dåligt med träning då jag varit lite småsjuk men även pga. ett lite för stort alkoholintag den senaste tiden haha. var i alla fall fruktansvärt skönt att vara där igen! därefter tog jag en sväng på stan med mamma,  hittade äntligen studentskor och kvällskläder, avslutade med lite god glass! imorgon är det dagen innan dagen, ska träna på förmiddagen, få mina naglar fixade, pynta flaket, handla studentmat med pappa och fixa allt det sista. nu är det så jävla nära och jag vet inte om jag vill gråta eller skratta. så mycket som vi har sett fram emot torsdag och nu är den snart här. jag är rädd, förväntansfull, övertaggad, lycklig osv. så länge jag inte dricker alldeles för mycket alkohol, bryter foten eller vaknar upp magsjuk så är jag lycklig. det kommer bli en bra dag, är så jävla säker på det!

klappar och slag

vissa stunder känner jag mig högst upp, som när man cyklar ner för en brant backe utan en tanke på att bromsa, eller i det där lyckoruset av all alkohol, precis på gränsen till att tappa allt, precis innan. och ibland är jag längst ner, trycket över bröstet som får mig att tro att det inte går att härda ut, när du tar till alla dina krafter för att inte bryta ihop. det är sanningen och det är livet. och jag har faktiskt ingen aning vad det beror på, att det går så mycket upp och ner. kanske är det rädslan för framtiden, att det endast är fem ynka dagar kvar till att allt tar studenten. eller kanske beror det på när förhoppningar och förväntningar faller samman. de senaste dagarna har jag  iallafall umgåtts mycket med min fina klass och insett att jag verkligen kommer sakna men inte andra. igår blev vi utsparkade från skolan och sedan gick vi och köpte glass och sedan spenderade vi några timmar i en park. efter det tränade jag, handlade med mamma och åt god middag. öppnade sedan en vinare i min ensamhet medans jag väntade på louise och elina. drog sedan ut till harrys och kvällen bjöd på en helt okej utgång. inledde kvällen med att samtala med två mycket trevliga norska killar, sedan drack vi vin på toan som vanligt och dansade lite. dock blev jag lämnad ganska tidigt av mina tjejer men blev omhändertagen av några trevliga killar istället innan jag hittade en gammal killkompis som hade blivit utslängd, vad gör man inte för klantiga och fulla människor haha. idag vaknade jag upp inte alls bakis, spenderade någon timma i solen,  tänkte ta en springtur i kronskogen sen men den jävla pollen(antagligen) satte stopp för det, blev en långpromenad istället. kvällen har jag spenderat hos syster med henne, mamma, andreas och zack. ätit scones, jävla bra efterätt och sedan myst lite framför tvn. halvkollar just nu lite på tv hemma med mamma och ska väl fortsätta med det. morgondagen ska spenderas på gymet, sen ska jag mysa med min sara och kvällen ska jag spendera hos louise med mina absoluta favorittjejer, och sen inleder vi studentveckan, sinnes!!
 

RSS 2.0