lördag

right now håller jag på att ladda ner skilda världar, bästa som fanns när jag var liten och nu fan ska de börja tittas om! annars befinner jag mig på den bästa platsen, i soffan, nyss ätit frukost och hade väl tänkt ta tag i mitt rum som inte är alltför fint. ska hinna med att hänga lite med julia&maja idag också, och ikväll beger jag mig till en fin vän för att fira henne! känner att jag har minimalt med viktiga saker att komma med. kan säga att jag hade 10 jäkligt great dagar i england och när jag har tid så kommer resten av bilderna upp. hörs!

THE FIRST PART OF UNITED KINGDOM


hejhej england!


Oh, here in the dark, In these final hours, I will lay down my heart

dricker te mot denna jävla förkylning. sover på dagarna istället för på nätterna. blir glad. packar min resväska för att åka iväg från denna stad i 10 dagar, till en något finare plats med min bästavän. tänker, gör misstag, är efterklok men orkar inte ångra. lyssnar på musik konstant. längtar. några av de bästa torkar bort tårarna på min kind som en annan idiot fick att börja rinna. tänker att, den här sommaren är en av de bästa jag upplevt, och det är långt kvar av den. längtar till ikväll för att få träffa gamla vänner. frågar mig själv, när vet man att man är säker, när man aldrig har vart säker förut.

Varför vill du riva ner mitt stängsel, Baby jag vet ändå vad som händer,Så jag gråter bara i regnet


FYRA – Vad är kärlek


jag antar att det är olika för alla, för mig är det min familj, mina vänner och livet. det som betyder allra mest, som jag aldrig skulle kunna klara mig utan. ytliga saker som musik är också kärlek, på något sätt. inga riktiga gränser finns väl. kärlek är främst att vara lycklig

so much love for you guys


Something Good Can Work



ska cykla ut till slagsta nu, poolparty hos emmsi låter ju jävligt bra måste jag säga!

So this is a place where young lovers meet, This is all and all we need


Älskling ord är bara ord men kanske är det första steget


vänd dig inte om för att se tillbaka, vänd dig inte om alls

jag borde tänkt mer.

så blir klockan lite för mycket och det känns nästan ovärt att gå och lägga sig, kommer störa mig på att natten har blivit morgon utanför fönstret och önskar att jag kunde fått stanna en liten stund till bara.

things fall apart so that other things can fall together


I've been out around this town Everybody's singing the same song for ten years


mot tingsgården och mat


ps. jag lånade ditt linne idag emelie hihihi ds.

onödigt

1. sämst att vädret är bäst när de ända krafterna man har går åt till att ligga i soffan
2. mami frågade nyss om vi skulle titta på one three hill, hah borde det inte vara tvärtom?
3. kommer börja skita blått inom en snar framtid pga alla jävla blåa halstabletter jag äter
4. måste vila upp mig nu för ikväll vankas mat på tingsgården, kan.inte.missa

Kan jag gå med dig hem från bussen? Kan du möta mig på bänken där vi delade den första folkölen?

va på bio ikväll ju, såg kronjuvelerna och den va lite småkonstig men helt okej! efter det fick jag köttbullar och skjuts hem. nu har jag tryckt i mig de godiset som blev över från bion plus dricker lite te. kom på den smarta idén att leta upp nå intressant bok och sen gå o lägga sig, måste göra allt för att bli frisk så snabbt som möjligt känner jag! så ska försöka komma ifatt med sömntimmarna ordentligt nu. har också fått upp ögonen för den otroliga håkan hellström, tror det hände där någongång mellan 00.00 och 00.02 i söndags, fyfan va bra du är! ibland är de också så jävla skönt när tyngden på axlarna lättar lite, inte helt men bara en liten del iallafall, det gjorde det idag, då blev jag glad. gonatt för fan!

TRE – Mina föräldrar


mina föräldrar, mami&papi. ann och kjell, de är skilda men ändå väldigt bra vänner, något jag verkligen är glad för! båda jobbar som sjuksköterskor. båda två betyder otroligt mycket för mig och har alltid funnits där, både när jag mått dåligt och bra. jag kan säga det hur många gånger som helst men det kommer nog aldrig räcka till, men ni är världens bästa föräldrar!

för en lång lång tid


en vecka i tält med minimalt med sömn och sånt där resulterade i en rätt sliten tjej här, har fruktansvärt ont i halsen, är helt matt och småförkyld. men det vare värt! spenderar dagarna i soffan med one three hill och te. men ikväll ska jag på bio med papi&monika, imorrn ska jag nog klippa mig osv. men först, vila upp mig

peaceandlove2011



RSS 2.0