det handlar om att inse att det förflutna inte bestämmer din framtid

och även fast saker känns tunga så har jag väl någonstans kommit till insikt med att jag måste tänka på mig själv, för livet måste gå vidare någon gång, jag måste släppa vissa saker tillslut. i förrigår avslutade jag ett kapitel, jag satt i samma rum, på samma stol med samma människor och kom fram till att det är dags att gå vidare nu. i tre år har jag dragits med min ångest, mina hjärnspöken och ett fruktansvärt självhat. och det är fan inte värt det längre. så när jag gick ut genom den där dörren och lämnade det där stället, som jag har gjort så många gånger förut, så gjorde jag det för sista gången i förrigår. jag är frisk nu, det är bara så.

har haft en lång skoldag. är hemma en stund nu, dricker kaffe, äter kesella och frukt och andas lite, snart ska jag iväg till kören och sjunga några timmar och resten av kvällen ska jag spendera med matteboken. en kort skoldag imorgon och sen ska jag träffa min efterlängtade sara. mest längtar jag till helgen, går endast förmidda på fredag och på kvällen väntas mat, vin, drinkar och utgång med fina tjejer, och på lördag åker jag och mami över till bror&emma i örebro och stannar där till söndag, känns som att det kan bli en jävla bra helg.
puss

Men jag säger såhär, det brister det bär

måndag och ny vecka igen, hade en muntlig redovisning imorse följt av en idrottslektion. sen drog jag mig hemåt och har duschat och ätit och myser lite med mig själv just nu. helgen då, spenderades i stockholm hos min bästavän. tog tåget vid fem i fredags och sen kom andrea och mötte mig i tc, åkte sedan hem till henne, åt tacos och tårta hihi, sen svirade vi om och drog oss in till stan och mötte upp två av andreas vänner och sen spenderade vi resten av kvällen på ambassadör, hade det sjukt kul även fast jag hade tänkt mig en vit och lugn helg. landade hemma runt 4 och somnade skönt då. vaknade upp ganska sent på lördagen, gick en lång promenad, myste framför filmer med massa frukt och åt en sjukt god lördagsmiddag! åkte hem vid ett igår och kände mig så jävla lycklig när jag satt på tåget, älskade vän!
när jag väl landade hemma så satte jag mig med lite plugg, sen promenerade jag en timme och sen spenderade jag fyra timmar med min fina louise, hade planerat att se någon film men blev många timmars prat om allt mellan himmel och jord samt en del glassätande hihi. efter en massa prat och planerande inför nästa helg så längtar jag redan till fredag.
om en stund ska jag iväg och samtala lite, håller tummarna för att det går bra och att jag snart får ett slut på något som jag har släpat efter mig alldeles för länge. resten av dagen blir det plugg, psykologiuppsats och matteprov ska göras!
hej

torsdagmorgon

idag är trötthete

n lektion i skolan och nu är jag hemma ett tag, häller i mig kaffe och pluggar matte. börjar om någon timma igen, svenska sen lunch och så sist idrott. efter det blir det en sväng till västerås med papi för att inhandla lite nya kläder, låter mycket bra! tillbaka till matteboken, helst av allt skulle jag vilja sova några timmar!
puss

oavsett

går runt i någon slags bubbla några dagar. känner mig tom, med ett hjärta som är helt trasigt och med en ångest som kväver en. för det är nog så det känns när man sårar de man bryr sig om mest, och allt på grund av några dumma missuppfattningar. är iallafall mer lättad efter denna dag, och kommer alltid komma ihåg att banden till vissa människor aldrig går sönder, hur ömtåliga de än blir för en stund.
 

det gör ont när broarna bräns

inser hur otroligt fel det kan bli när för mycket alkohol är inblandat. hur det kan ta fram det värsta ur mig, hur lätt saker missförstås och hur mycket man kan såra. och efteråt bryta ihop, känna sig så missförstådd och otillräcklig. tårar och ångest som kväver mig till söms. hopplöshet. när det känns som att allt faller isär, när man samtidigt försöker hålla ihop allt.

idag har jag suttit hela dagen och kvällen med en svenskauppgift som är till nästa vecka men som nu nästan är klar, fruktansvärt skönt. har pratat med en fin vän om allt mellan himmel och jord, om hur svårt det är med känslor, om hur mycket vi oroar oss helt i onödan osv. så jävla skönt att bara få prata med någon ibland.
imorgon är det onsdag och halva veckan har redan gått. på fredag åker jag förhoppningsvis till min älskade vän i stockholm för att stanna över helgen, hoppas jag får med mig klara också.
hej

fredag 18

hemkommen från spanien osv! hade en fin vecka med min favorit. hamnade dock på de lugnaste hotellet så inte mycket till fiesta blev det, sista kvällen träffade vi dock ett gäng svenskar så då blev de en och annan drink, något som dock innebar en jävla bakishet på hemresan men. har gått ynka tre dagar i skolan nu och jag är redan skoltrött. fredagar kommer vara värsta dagen också, börjar nio och slutar vid fem. idag överträffade jag mig själv också och gick och tränade direkt när jag hade slutat. nu har jag ätit och duschat och befinner mig i soffan och intar chillmode en stund. om ett tag ska jag väl inta det första glaset vin eftersom en utgång står på schemat, inte riktigt bestämt med vilka, hoppas på att min bästa vapendragare byter sitt nattpass så att hon följer med mig, annars har jag några andra favorittjejer som ska ut så de ordnar sig hur som, tar dock lite emot att köra en förfest all by myself men jag är ganska van. ikväll skiter jag nog i allt
puss

fuerteventura osv

sitter just nu och väntar på att vi ska få bege oss ner till poolen för aty inleda en dag med bara solning. klarblå himmel och sjukt varmt redan nu klockan 10, blir nog en bra dag! annars har vi det jävla bra här, äter massvis med maten, dricker drinkar och vin, solar och softar på. senare idag ska vi ta oss till någon matbutik och inhandla lite nödvändigheter, annars får vi se vad som händer!

hej spanien och fuerteventura!

idag är längtan stor och imorgon är lycka total antagligen. imorgon klockan tio på morgonen lyfter flyget från stockholm till spanien där jag och en favorit ska spendera en vecka med sol, chillmode, drinkar, mat osv! resfebern kröp sig på redan igårkväll då jag inte somnade förens runt 2 inatt. hade två lektioner i skolan idag, hann med en fika med emelie och julia också. efter skolan promenerade jag en timma och nu har jag ätit och packat klart osv. klockan fem imorgonbitti rullar bilen mot arlanda, känner dock att det kommer vara ganska omöjligt att få någon sömn inatt så ska umgås ett tag med en pojk, sen kanske sova någon timma iallafall. känner iallafall att denna resa inte kunde komma lägligare, behöver en paus från livet och denna stad och alla idioter, kommer dock sakna mina fina såklart. men denna vecka kommer med stor sannolikhet bli svårslagen. 
hörs om en vecka!

jag har allt, så länge jag har er

utekväll igår, bakis idag och klockan är inte ens 14.00 men jag har redan bockat av två uppsatser och pluggat matte. herre vad jag är ambitiös, klappar mig på axeln lite. belönade mig nyss med pizza och choklad hehe. igår då, min bästa vän no matter what fyllde 19 år, så vid åtta ramlade jag, julia och lea in hemma hos emelie med paket och några flaskor vin. öppnade paket och socialiserade, sen fortsatte vi mot krogen där fetaste kön väntande som vi dock slapp på något vänster. kvällen började ganska bra men fortsättningen blev lite mer kaos, önskar så att jag kunde rensa ut alla idioter i denna stad bara. stannade iallafall till två någongång med louise, dansade och pratade osv sen gick jag hem. somnade nykter med gråten i halsen och önskade bara att jag kunde få vara någon annanstans, inte själv bara. somnade iallafall ganska snabbt och vaknade upp tidigt idag, något som resulterat i denna produktiva dag. ska snart dra på mig träningskläder och ta en lång promenad och lyssna på alex&sigge, behöver pausa tankarna en stund. annars längtar jag så fruktansvärt mycket till tisdag, en vecka med min favorit i solen utan alla idioter, massa mat och drinkar och bara inga problem, åh!
hej

torsdag

efter att ha sovit alldelles för många timmar inatt så är jag redan nu sjukt trött, förstår inte. vaknade upp vid halv ett, gick inte upp förens en timma senare kanske, men har ändå vart dödstrött hela dagen. har inte åstakommit något vettigt idag alls nästan, eller jo, jag har pluggat litelite, men de är ändå någonting. sen har jag ätit god mat och sen spelat kort med bror&emma nu på kvällen. imorgon har jag tänkt vakna relativt tidigt, ska hinna plugga och ner en sväng på stan, sen hem till pappa och äta på dagen, sen till julia och sen vidare till emelie som fyller år och sedan styrs de en fin utgång tror jag! helt sjukt att de är 5 dagar kvar tills jag och julia lämnar landet för spanien en vecka, så jävla värde det! 
nu känner jag att det är läge för att sova, sömnbehovet alltså!
hej

2012-2013

Hur har ditt 2012 varit? väldigt uppochner måste jag nog säga. i perioder har jag mått nästan för bra, andra dagar har allt vänts ut och in. men jag har nog aldrig lärt mig så mycket om mig själv och livet som iår

Blev du kär i år? jag var kär tills det dog ut. nu jobbar jag på att hålla mig borta från sånt, lättast så

Vad önskar du att du gjort mer? lyssnat på mig själv

Vad önskar du att du gjort mindre? tänkt, oroat mig och vart kluven. sluppit ligga sömnlös på nätterna pga. för mycket tankar

Vem har du umgåtts med mest? emelie och julia, och min familj     

Bästa minnet från 2012: oj, alla hemmafester, vissa stunder från peace&love, min födelsedagsfest, vissa utekvällar osvosv

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? gladare tror jag, fast när jag väl vart ledsen så har jag verkligen vart det

Var det mest lugna hemmakvällar eller vilda partykvällar? haha helt klart mest totalspårade partykvällar med mina vänner, bästa minnena

De största förändringarna under året? lämnade ett förhållande och började leva ett helt nytt liv typ haha. har nog festat en jäkla massa mer detta år 

Vem/Vilka saknade du? andrea i stockholm, hela tiden! och min syster i australien

Största misstaget? att stannat för länge i ett förhållande som jag visste aldrig skulle fungera igen. och att falla tillbaka till gamla vanor

Tror du att år 2013 kommer blir bättre? ja såklart, fast 2012 var väldigt bra. men det är så mycket som kommer hända iår, allt inför studenten, studenten, förhoppningsvis åka till andra sidan jorden

Vad gjorde dig riktigt glad i år? alltså mina vänner, slår allting. 

Har du några löften inför år 2013: nej, dåliga erfarenheter av löften så vill aldrig sätta ett nyårslöfte igen. jag behöver inte lova mig själv någonting, om jag vill klarar något så är det bara att göra det

Hur skulle du beskriva din stil 2012? haha ingen aning

Vart reste du nånstans? haha faktiskt ingenstans utanför sverige

Vad ser du mest framemot med år 2013? spanien med en favorit om knappt en vecka, allting med studenten, att förhoppningsvis få åka långt bort väldigt länge


2013-01-01

vaknar upp och allt känns sådär bra. inte för att det står 2013 istället för 2012. inte för att det är ett nytt år och jag kan lämna det förra bakom mig. men det känns bara bra på något sätt. hade utan tvekan det bästa nyåret någonsin igår. middag med fina tjejer, sedan ramlade det in en hel del sjukt sköna människor till, drack vinglas efter vinglas, drack världens godaste shotar, pratade känslor med fina vänner, skrattade och dansade. vid halv tolv tog vi bussen in till stan. vid tolvslaget vinglade jag runt helt ensam och kände att fan, nu får jag fira in det nya året helt själv när samtalet bröts. men otroligt nog slapp jag det, och jag föll in i någon annans famn. sen hittade jag mina vänner igen, vi gick till pitchers en stund men tröttnade ganska snabbt. rundade av allt med en jävla massa skräpmat, sen gick jag hem och somnade fruktansvärt gott. efter nio timmars sömn så finns inget spår av bakishet, så har tänkt plugga och promenera de närmsta timmarna och resten av dagen och kvällen ska jag spendera med två av mina finaste vänner!
livet osv

RSS 2.0