blir så gladgladglad

alldelles strax är bilen i rullning mot borlänge och peace&love! så jävla länge och mycket som jag taggat till det här. tvivlar inte en sekund att det kommer bli den bästa veckan på en jävla lång tid, nu kör vi!

och jag var sjutton år

jag har nyss smällt i mig det smågodis som fanns kvar här hemma, klockan är 03.00 den 27 juni och idag blir jag ett år äldre, 17 världelösa år, eller de är väl mest åldern som är världelös. men just idag, just nu så känns inte allt så världelöst. även fast jag är en förvirrad tjej som bor i en förjävligt tråkig stad ibland så finns det ändå vissa som gör allt lite mer värt. det finns något fint i att cykla hem mitt i natten, tro att man ska frysa ihjäl men sedan komma innanför dörren och veta att snart ligger jag i världens bästa säng och om det skulle vart för ett par år sen, så skulle jag legat uppe i minst nåra timmar och sedan vaknat klockan sex imorgon, klarvaken och förväntansfull. men nu är det idag, och även fast det inte känns så speciellt just nu, så kommer jag nog ändå känna mig som ett litet barn på julafton imorgon. och inte tala om på tisdag, peace!


TVÅ – Vem är jag?


helt ärligt så känns de lite jobbigt att förklara vem jag är, jag är ju jag. men okej, en tjej på snart sjutton år, lång med bruna ögon, har fobi för att prata i telefon och småbarn som är jobbiga, älskar lukter som bensin, garage, nagellack, tvättmedel och något jag inte skulle klara mig utan är musik. ibland älskar jag att vara ensam och ibland gör jag vad som helst för lite sällskap. jag mår som bäst när jag står bland massa folk med mina bästa och ser något favoritband live, t.ex. kent. då är jag lycklig!

ETT– Mitt namn

lisa.


okej

ETT– Mitt namn.
TVÅ – Vem är jag?
TRE – Mina föräldrar.
FYRA – Vad är kärlek. 
FEM – Min bästa vän. 
SEX – Ett djur. 
SJU – Det här hade jag på mig idag. 
ÅTTA – Mina syskon. 
NIO – Det här får mig att bli glad eller ledsen.
TIO – Något jag alltid kommer minnas.
ELVA – Mina drömmar. 
TOLV – Jag älskar 
TRETTON – Jag hatar
FJORTON – Mina rädslor. 
FEMTON  – Det här saknar jag. 
SEXTON – Mitt favoritplagg just nu. 
SJUTTON – Jag undrar över.


I'm going back down south now

har lite satc-maraton med mig själv idag pga vädret! men snart måste jag ta mig upp ur den otroligt sköna soffan och käka lite och fixa mig för att sedan bege mig till lisa som blir vuxen idag, gillar dig vännen! kvällen spenderar jag nog med min favorit, planering och mys. midsommar imorrn som jag ska spendera med mina tjejer, er gillar jag också må jag säga! känner mig lite high on life, hade glömt hur sjukt underbart det är att kunna vakna hur sent jag vill och bara göra det jag känner för. och sen taggar jag nästa vecka som fan, kommer bli den bästa på hela sommarn, fyfan!

And the love for the sound Are the moments that keep us moving


hejhej storbloggarn!



shit, känner mig mer som kenza eller blondinbella än lisa pettersson, är rätt grym på att uppdatera denna blogg minsann! idag har jag hängt med min mami mer eller mindre hela dagen, valt ut mina födelsedagspresenter, ätit godaste hälsotallriken på waynes, handlat, ätit jordgubbar osv. helt okej sådär. hade tänkt sova tidigt idag så snart blire sängen, för imorrn ska de hinnas med mycket, t.ex. träffa julia som är lagom saknad efter lite för lång tid i italien!
hej!

Gick omkring i ditt kvarter tills det blev för kallt, tänkte ut en dialog mellan oss och allt


Det kommer funka, måste funka, nånstans där så finns vår plats



GIRLS JUST WANNA HAVE FUN


det är lov och även fast vädret är sämst så njuter jagggg jaaa! just precis nu degar jag och emelie i soffan framför brother bear, mys! igår mystes det på i borsökna, kubb, grill, sköna människor, sen lite senare inpå natten drog vi vidare och badade i en fet jacuzzi oså, sen en cykeltur hem, fint!
ganska så pigg även fast det inte blev så många timmars sömn, runt tre ska jag cykla ut till skogstorp och umgås med bästa tjejerna som ja inte träffat på cirkus en vecka, för lång tid! blir nog väldigt bra. på tisdag kommer julia och andrea hem och dom saknar man ju också, och på fredag äre midsommar och den ser ut att bli rätt bra osåå, sen om 8 dagar fyller jag och dan efter beger vi oss till det som kommer bli sommarens fetasttte, peace&love, dörrrr! nej, dax att mysa vidare!

I leave it all behind to challenge space to challenge time


det här är jag och mina favorit kooooompis


tänkte bara säga det. brukar dock inte vara sådär ledsen när jag umgås med henne, va nog mest för att hon slog mig så mycket igårkväll.
anyway, lyssnar på håkan, längtar till peace&love och snart ska jag antingen ner till friskis och träna med min sis, annars vet ja icke, kanske ner på stan och köpa en väska för de behöver jag. senare blir de iallafall mat hos papi&monika. har förresten vart på nyöppningen av netto idag, jag har någon hemlig kärlek till matbutiker tror jag, och till torsdagar för då kommer de reklam, och till småbarn som frågar om de får klappa hunden och sen berättar något helt oväsentligt, och sedan bara springer vidare.
jaja

And there will come a time, you'll see, with no more tears, And love will not break your heart, but dismiss your fears


Nobody's letting anybody down it's a world of it's own in here


igår såg jag ut lite såhär

livetttt oså


mot strömsholmen för att hänga med emelie, långsam tjej! sen lite stan osv
det är sommarlov och jag njuter!


lite bilder från mobilen bara


Grab somebody sexy tell 'em hey, Give me everything tonight


det finns inget här som kan få dig att förstå, låt det förflutna vara glömt


våra brister gör oss till människor

men du får inte säga att du inte vill, att du inte kan. du får inte forma orden och säga vad de betyder, för jag vet precis. det gör ont att veta, för jag vet att det gjorde ont i mig. det gör fortfarande ont. det förstörde mig, det förstörde mitt liv. och jag ser att de ibland förstör andras. men jag vet att det är svårt, och jag hatar hur andra påverkar oss. med helt andra ord så finns den där hemska betydelsen bakom allt. vi jämför, kollar, avundas. men det spelar ingen roll, egentligen. och för mig finns en ända uppgift, och det är att aldrig dela det hemska jag har, som jag upplevde och som slet ut allt som var fint, som fick mig att hata alla och hela världen, och främst mig själv. aldrig försvinner tankarna, och jag har ingen ork att ens försöka tänka bort de, distrahera med andra saker, för någonstans, antingen längst bak i huvudet, eller precis där allt det där som man alltid tänker på finns, så kommer aldrig tankarna försvinna. mina hjärnspöken, små som stora, starka som svaga. vissa gånger för att bara få mig att snubbla till, tänka efter och hitta tillbaka, eller för att helt och hållet förstöra. kanske måste vi alla gå igenom det, för att någon gång förstå att det inte är värt det, det är inte värt att kämpa för något som inte går att nå. vi sätter upp mål, jag gjorde det med. men någonstans på vägen förlorade jag allt mitt förstånd, jag förlorade mig själv helt. jag kunde se på mig själv och veta, det där är inte jag, det där är inte ens den personen jag ville bli. så därför fortsatte jag att kämpa, för att nå något som inte fanns, som regnbågens slut. för vissa gånger är inte målet man sätter upp tillräckligt, man måste ha mer. man kan aldrig få tillräckligt, jag kunde inte straffa mig själv så mycket som jag förtjänade, jag var inte värd någonting. jag kunde inte ens se på mig själv utan att hatet växte fram, tårarna rann. jag klarade inte av att någon såg på mig, visste om allt det där som jag skämdes för, men som på något sätt ändå var jag, som alltid kommer vara jag. för det fina i en människa är inte alltid sånt vi kan se, det fina sitter i vem människan är, vad den har upplevt och att den vågar vara precis den den är, värdesätter sina brister lika högt som allt annat, för utan någon bit är du inte hel, och alla bitar är inte alltid lika fina, men alla behövs.

en kväll på sylvia och vandrande i gamla stan med mami


kompis, det känns bra nu



vi får inte sommarlov förns på fredag men känns verkligen som att jag redan har tagit det. spontaniteten flödar och då äre sommar. dagarna tas bara som de kommer och jag njuter med mina underbara vänner. igår stektes det på hela förmiddan, sen en roadtrip i slagsta+slagstaglass, satt fint! fortsatte sedan till skjulsta med emelie där det blev bad. sedan fortsatte vi ut mot börsökna med ett gäng andra där det blev bad igen in på natten för vissa(andra tog inte med sig badkläder), det sved lite när man fick sitta breve jacuzzin och frysa! idag åkte jag till skolan nån halvtimma bara för att få reda på spanskabetyg, trodde dock aldrig jag skulle orka hela detta år med det värsta ämnet jag vet, men jag klarade mig med nöd&näppe och nu är jag klar med helvetet! sen åkte jag hem och spenderade några timmar på balkongen. sen en cykeltur runt hela eskilstuna med mami kändes de som, jobbigt! avslutades med bad&glass i skjulsta så de va ju bra. degar i soffan ett tag nu för om en stund blir de lite mat på sylvia, aldrig fel!

Boy you know you get me high, Wont you take me on a ride


sånt där man saknar


DET FINA MED NÅGRA DAGAR LEDIGT


We're gonna make it, you and I, We're gonna Save The World tonight



fyfan så glad jag blir. matteBnationella i 4 jävla timmar, excelprov och powerpoint presentation, checkcheckcheck! denna dag har jag fruktat ett bra tag, inatt kunde jag inte sova, vaknade i morse med halvsbränna, sura uppstötningar och magvärk. men nu är det över och det känns så sjukt underbart. det ända jag har kvar i skolan skulle vara någon kemikompletering men de orkar ja fan inte ens prata om för blir så sur på allt de där, känner för att säga att ja skiter i de och bara få ett G, men känns så jävla ovärt ändå när ja har lagt ner hela mitt liv för att skriva mvg på proven, men sen bara förstörs allt pågrund av en labb, sämst. aja
tröttast, surast och tråkigaste tjejen i skolan, sen fick jag massage och blev lite gladare och sen en fika på sylvia med fina människor så nu ligger jag som en strandad säl i soffan, mätt och trött, men framförallt glad!
ska bara ta de så jävla lugnt nu, imorgon ska ja träffa bästa sara och sen bege mig till bror&emma i örebro för att spendera lite tid med de+mami, längtar!
hej!

ER BLIR JAG GLAD AV


RSS 2.0