starting over

har haft en muy bien dag så att säga. befann mig i skolan ca 1.5 timma för tidigt då jag tydligen inte hade någon småföretagande. resten av dagen i skolan fick jag reda på mina betyg och blev glad, planerade, åt lunch och fixade ihop talet som ska hållas på avslutningsmiddagen. när jag kom hem bytte jag om snabbt och tog mig ner till gymet, var alldelles för längesen jag var där då jag har varit småsjuk men idag orkade jag inte vänta längre, i en dryg timma körde jag igenom ben och mage samt lite kondition! gick sedan hem till pappa där även systrarna och tre vilda barn var, spenderade några timmar där, åt god mat, drack kaffe osv! åkte sedan ut till lisa, snackade lite och myste och fick även med mig ett par skor hem som jag kanske ska använda på stundenten hihi. ska upp tidigt imorgon för att köra paintball med klassen och därefter grilla, kommer nog bli grymt! sen har jag tänkt hinna med ett träningspass innan jag ska ut och fira min bror som fyllt. kvällen tänkte jag spendera i torshälla med ett gäng killar och tjejer med en del alkohol och taggande, endast 9 dagar kvar till studenten nu! därefter blir det nog en utgång, kan bli hur bra som helst!
puss

it will only makes me stronger

helgen som gått har bestått av ångest och besvikelse, men även balen i fredags såklart, en hel del solande, spenderat en hel del timmar med min favoritzack, kollat på balen och suttit i solen med min fina louise och i gårkväll fick jag äntligen träffa min efterlängtade lisa, pratade igenom livet, åt mat och åkte sedan till västerleden för att äta glass hihi. idag är det måndag, vaknade klockan sex av en högljudd unge som inte ville sova mer, satte på ett avsnitt av hanna&amandas podcast och fick lite ordning bland mina tankar och allt som har känts jobbigt. gick sedan upp och åt frukost och tog sedan en långpromenad med zack. träffade mina tjejer i skolan sen för att äta lunch, sen gick vi och köpte glass och gick till rothoffs och spenderade några timmar med en del av klassen, lyssnade musik och taggade inför studenten. gjorde också slut på något jobbigt och även fast det kändes tungt så kändes det på något sätt som en jävla lättnad samtidigt, har inte tid att slösa min tid på människor som inte förtjänar det, och inte just nu när det är 10 dagar kvar till studenten och vi ska ha så jävla kul då! sen gick jag och louise hem till mig ett tag och fixade ihop ett tal till avslutningsmiddagen som vi så gärna tog på oss att göra haha, idioter! har sedan fått god mat av mamma, varit förbi pappa en stund och nu diskuterar jag och min kanske skönaste killkompis det roliga i fotboll samtidigt som vi planerar ett jävla bra krök på onsdag följt av en utgång, glad jag blir! imorgon har jag skola några timmar, sen ska jag spendera lite tid med mina bästa systrar och kanske ta mig ut till lisa på kvällen! har även fått reda på att jag börjar jobba i början av juni, tre dagar inplanerade än så länge, jävla bra!
puss

jag kommer aldrig igen slösa min tid på någon som inte förtjänar det

idag är jag glad att jag inte släpper in människor så lätt. om du inte ger hjärtat rakt ut så slipper du bli sårad. för människor kommer inte alltid vara det du tror, människor kommer inte alltid säga vad de känner, de kommer vänta in i det sista och då har du redan byggt upp dina förväntningar som då slås ner till marken på en sekund. det kommer göra ont, men jag kommer aldrig tillåta att det gör ont för länge. idag vet jag vad jag förtjänar, och jag förtjänar ingen som inte uppskattar mig och som tror att jag tar vad som helst. idag är jag glad att jag kan påminna mig själv när det känns lite tungt, det finns alltid någon annan där ute, någon bättre. 

en dag jag aldrig kommer glömma





att jag fick dela gårdagen med er gör mig så jävla lycklig. om tretton dagar är det slut, jag vill ju inte! men ni är bäst, love!

gårdagen var en klass för sig

jag hade en så fruktansvärt fin, rolig, sjuk, kaos osv gårdag! när jag hade fått hår och smink fixat tog jag mig hem till elinas syster där elina var och sedan kom även emma. sen åkte vi vidare till filip där killarna var, drack vin och fixade det sista sen begav vi oss till balen. början blev dock kaos när bilen la av kanske 50 meter innan vi skulle köra fram framför slottet haha, alltså så komiskt och illa men ändå så kul. blev en nödlösning så vi hoppade in i en smutsig bmw och fick köra upp sist av alla. massa fotande osv sen insåg jag att jag skulle hålla tal och den där halva vinaren jag drog i mig innan kändes lite opassande om man säger så, fick en mick och höll världens sämsta välkomstal menmen! sen blev det mer fotande, trerättersmiddag och vinglas efter vinglas. lagom till efterrätten tog jag mig upp för att hålla ännu ett tal, ett lite bättre och strukturerat haha, blev lite gråtkalas efter det. sen blev det en hel del dans, skratt, ännu mer vin och vid halv tolv hämtade pappa upp mig samt två killar varav en var lite för full haha, lyckades ta oss in på harrys när vi kom till stan efter att ha bråkat med en jävla jobbig tjej i kön. var dock så fruktansvärt mycket folk ute så visste inte vad jag skulle ta vägen, så blev en relativt tidig hemgång och efter fem timmars sömn vaknade jag upp med en jobbig ångest så kunde inte somna om. man brukar tydligen lära sig av sina misstag men jag lär mig fan aldrig. har iallafall solat största delen av dagen. ska kanske ta mig ut till sundbyholm för att titta på dagens bal med louise och sen mysa med henne ikväll, blir bra!

idag är dagen

idag är dagen jag och min tjejer har längtat till, pratat om, planerat för, taggat till osv. idag ska jag få bli fixad, bära min fina klänning som är uppsydd endast för mig, åka till slottet i en fin bil med en så jävla bra killkompis, skåla med mina vänner, dansa, äta god mat och dricka lagom med vin, till en början. jag är så fruktansvärt taggad, spänd och glad. idag är även betygen satta och skolan är klar. om dryga timman ska jag få hår och smink fixat, sen bli upphämtad för att hämta blommor och sedan samla ihop ett gäng sköna människor för att inleda kvällen och natten. om jag skulle vara den personen jag var för några år sedan skulle jag aldrig ha några funderingar ens på att gå på bal, tanken på att dra på mig en fin klänning över den kropp jag föraktade mest i hela världen, låta människor granska, kolla och fota mig när jag inombords hade gått sönder. då var jag trasig, idag känner jag mig mer hel än jag gjort på lång tid. idag ser jag fram emot att få vara fin, för idag hatar jag inte och idag vet jag mycket bättre.
 

a million people in the place but you're the one

vaknade kvart över åtta imorse, en kvart innan jag skulle sitta i aulan och skriva mattenationellaprov. resulterade självklart i sämst morgonen och kanske det sämsta provet jag skrivit. efter två timmar lämnade jag in provet och bara kände att nu fan skiter jag i det här haha, håller alla min tummar för att jag kom upp i tillräckligt många poäng för att få ett godkänt men det är nog tveksamt. det var iallafall sista provet jag skrev och herregud vad bra det kändes. sedan blev det lunch i skolan, sen skyndade jag mig hem för att få håret slingat av syster, sen tog jag en promenad med zack och sedan dess har jag skrivit på min religionsinlämning som är min sista inlämning för gymnasiet. ska strax skicka in den och sen bara hoppas på att min lärare i småföretagande inte hör av sig så att jag slipper göra en restuppgift imorgon för att få ett mvg, skulle va så skönt om han bara kunde ge mig det ändå hehe. har precis slängt i mig lite mat också och lite senare tänkte jag ta mig ner till gymet för ett kvällspass, känns som att det behövs! imorgon ska jag till skolan på morgonen en stund, sen träna och sedan åka ut till slagstaglass med klassen som ett avslut på idrottskursen, helt rätt att avsluta den med glass! resten av morgondagen tänkte jag spendera med en kille jag inte träffat på för lång tid. och på fredag är det balen och jag är så fruktansvärt jävla taggad!
love

reload

måndag och ny vecka, dock har jag varit ledig idag så har spenderat dagen med att plugga psykologi, skriva klart och skicka in historieuppsatsen, vart på gymet och blivit gladare, pluggat ännu mer psykologi och nu på kvällen gick jag hem till syster där pappa var barnvakt, fick god mat och blev ännu gladare av att spendera några timmar med världens bästa unge. nu har jag lagt ifrån mig plugget och tänkte strax sova, fruktansvärt trött redan. imorgon ska jag till skolan för att bla. skriva prov, efter skolan ska jag och mamma åka en sväng till västerås för att leta studentklänning och det sista inför balen.
puss

inte långt kvar

har spenderat denna lördagskväll som de andra senaste lördagarna, med plugg och godis. gårdagen bestod av träning, solning, småföretagandeprov, glass med mamma i solen, lite plugg, konsert i kyrkan och sen spenderade jag kvällen med en av mina bästa vänner. mötte louise och gick hem hit, delade på en vinflaska sittande ute på balkongen, sen rörde vi oss ner till pitchers där det blev ännu ett glas vin och massa snack och planering inför de kommande veckorna. landade hemma strax efter ett och efter en nattmacka somnade jag gott. fick ta mig upp vid åtta idag för att vara barnvakt, jag och mamma tog en långpromenad med zack och sedan runt lunch åkte vi till åkers styckebruk för att fira moster som fyllde. blev massa mat och socialisering med släkten sedan rörde vi oss hem igen. sedan jag landade hemma har jag pluggat ungefär, har dock lagt psykologin åt sidan nu för hjärnans verksamhet börjar ge upp lite. kollar på eurovision och väntar på att få se sveriges bidrag, sedan ska jag nog krypa ner i sängen då jag inte fick så många timmars sömn inatt. morgondagens planer är att ta en liten sovmorgon, sedan tänkte jag hinna med ett pass på gymet på förmiddagen och sedan plugga resten av dagen, roligare än så blir det inte men påminner mig med jämna mellanrum om att det här är den sista helgen jag behöver spendera på att plugga, lyckoruset i kroppen av den tanken är inte dålig.
puss

det ljusa livet

blir både så jävla arg men samtidigt avundsjuk när jag ser alla uppdateringar på facebook om hur alla håller på att plugga till sitt sista prov eller redan gjort sitt sista prov osv, när jag sitter här och har hur många grejer kvar, men jag kämpar på och njuter, lovar! idag har det iallafall vart en bra dag, befann mig på gymet klockan nio för grym morgonträning, lyckan! sedan mötte jag upp louise, åkte ut till torshälla och mötte elina för att köpa lunch, sen åkte vi till sundbyholm och solade, käkade, spelade vollyboll och kubb med klassen osv, så himla värt med sådana stunder. fick sedan skjuts hem och hade massa energi till att plugga hehe... men gjorde det iallafall och nu hoppas jag att jag kan småföretagandeprovet imorgon, har även skrivit halva historiainlämningen så känns bra. imorgon är det fredag, tänkte befinna mig tidigt på gymet även imorgon för att sedan plugga i solen fram till klockan 2 då jag endast har ett prov sen slutar jag. måste dock spendera eftermiddagen med att plugga matte och psykologi, men på kvällen ska jag på konsert och sen mysa med louise någonstans. helgen är fullbokad med en del roliga saker men mest plugg, men alltså, om en vecka har jag troligtvis skickat in min sista inlämning i gymnasiet, jag tror jag överlever! nu ska jag äta mango
puss

vi håller ut

ungefär det enda som får mig att orka livet just nu är tanken på att om 9 dagar så är helvetet slut, då är betygen satta och alla jävla prov, inlämningar och redovisningar över. på dessa nio dagar ska jag dock skriva tre prov och göra klart och skivka in två inlämningar. men som sagt, snart är det över. de senaste dagarna har jag, förutom att plugga nästan konstant, njutit av att stora delar av syskonskaran vart samlad, fått hem min balklänning och taggat ännu mer till nästa fredag då vi kommer ha så fruktansvärt kul, insett att allt kommer igen och hur mycket man än lägger saker bakom sig så kan de när som helst komma ifatt en igen och därför gråtit mig till söms och vaknat upp med den tyngsta hopplösheten någonsin. insett hur flera år av vänskap inte betytt någonting alls. känt mig så fruktansvärt lättad. somnat bredvid och känt mig på rätt plats för första gången på länge. spenderat värdefull tid på ett av mina favoritställen, gymet, och gjort framsteg, fått känna mig starkare, bättre, uthålligare och så jävla lycklig. haft konstant ångest för att tiden inte räcker till och för att jag inte ska skriva bästa resultat på alla skolarbeten som är kvar, men försöker intala mig att det inte är viktigast.
imorgon är det torsdag, tänkte gå upp tidigt för att plugga, träna och sedan möta upp louise för att inhandla lunch och sedan åka ut till sundbyholm för att hänga med klassen. sen måste jag plugga resten av dagen. nu ska jag snart förflytta mig till sängen, känner att jag behöver ta igen lite sömn efter de senaste dagarna.
gonatt

same love

eftersom jag tog hela redan i onsdags och inte direkt har lagt någon tid på plugg sedan dess så har jag istället suttit hela dagen idag. startade dock dagen med 1.5 timmas träning, bra start! resten av dagen har jag pluggat, vart och skrivit på anställningsbevis och nu på kvällen inhandlade jag och mamma lite godis för det kände jag att jag var värd ifall jag skulle plugga hela kvällen. börjar dock må lite illa nu men har endast tre bitar kvar så får lov att trycka i mig de med hehe. morgondagen kommer antagligen bestå av ännu mer plugg, ett träningspass och sedan hämta balklänningen! ingen skola på måndag men ska träffa tjejerna och plugga ändå, duktiga! mindre än två veckor kvar tills betygen sätts och har cirka sex rätt stora uppgifter kvar, känns helt ärligt fruktansvärt tungt men bara att bita i, att veta att det om 14 dagar är slut får det att kännas en hel del bättre, det här klarar jag!
fortsätter väl spendera tiden med småföretagandeplugg och film, härlig lördagskväll.
puss

onsdag, torsdag, fredag

livet går så jävla mycket upp och ner, och kanske är det bra för man känner ju på något sätt att man lever. idag är det iallafall fredag och denna kväll spenderar jag med en hel del plugg. har skrivit klart mitt muntliga föredrag som ska hållas på tisdag så det känns mycket skönt, försöker förstå lite av småföretagandeprovet som är om en vecka också. de senaste dagarna har bjudit på en hel del. har för det första fått jobb och vart på introduktion och jag är så jävla glad för det, ångesten jag har haft för att vakna upp dagen efter studenten utan ett jobb är som bortblåst. i onsdags var det 29 dagar kvar till studenten och det firades med världens bästa tjejer. vi grillade, åt, drack vin och pratade. som vanligt fick jag i mig för mycket av det goda, något som resulterade i känsloutbrott och småkaos. kom såklart inte ut på krogen med mina tjejer men jag hade det mycket trevligt innan. fick istället ur mig massa tankar och känslor och somnade sedan både lättad men ändå så förvirrad bredvid en omtyckt person. igår botade jag bakisheten med mys med zack och lite plugg. på kvällen blev jag upphämtad för en sväng till stockholm, bio och mat och sedan få somna på samma bra sätt som i onsdags. idag har vart den segaste och kanske skönaste dagen på länge, lämnade inte sängen förens klockan 3 och det enda vettiga vi hann med efter det var en promenad i solen sedan tog jag bussen hem. har ätit en fin fredagsmiddag bestående av falukorv och makaroner i min ensamhet, och sen har jag som sagt pluggat. lägger nog plugget åt sidan nu, myser en stund till framför tvn innan jag intar sängen. imorgon tänkte jag befinna mig tidigt på gymet och sedan plugga och sola resten av dagen om det är fint väder. förhoppningsvis blir det mys på något håll på kvällen, återstår att se.
puss

man trycker bort det längre ifrån sig, men man glömmer aldrig

gårkvällen blev bra med mina fina. vid nio kom maja hit, vi drack lite vin och sen mötte vi elina och gick till pitchers dit louise också kom lite senare. drack vin, fick krama om andrea några till gånger för att säga hejdå, pratade, blev bjuden på hot shots som var fruktansvärt gott, pratade om grävmaskiner och motorer osv. blev dock tröttare och tröttare och kände mig bara mer och mer nere så vid halv två drog jag mig hemåt, åt en nattmacka och somnade sedan med musik i öronen och den där jävla tunga känslan, som när allt kommer över en på samma gång. vid halv nio tog jag mig upp idag, åt frukost för att sedan plugga en timma i solen. sen spenderade jag 1.5 timma på gymet och blev lite lyckligare, förstår inte hur man kan slås av glädjerus gång på gång för att man orkar lite mer, känner sig lite starkare. resten av dagen har jag spenderat på ettårskalas för zack, träffade släkten och min älskade syster som äntligen är hemma från australien i några månader, lyckan! har även hunnit ut för att fixa det sista med balklänningen och på vägen hem köpte jag och mamma med oss bästa kycklingsalladen och åkte tillbaka till syster och zack och åt. befinner mig framför tvn just nu, har pluggat ett tag men huvudet och ögonen börjar säga ifrån nu, fruktansvärt trött! börjar inte förens efter lunch imorgon så ska spendera förmiddagen på balkongen i solen med plugg. kort skolvecka också och på onsdag är det dags att fira igen, endast 30 dagar kvar till studenten och då är det värt att förtära en hel del alkohol, kan bli mycket bra!
puss

lördagkväll

har varit en mycket bra lördag. vid tio imorse knackade världens bästa vän på dörren. tog en långpromenad och pratade igenom den sista tiden, sen gjorde vi lunch med mamma. åkte sen ut till tuna park och köpte skor till balen samt present till zack. träffade sedan upp cissi och gick till parken zoo. åt glass, åkte karusell, hälsade på klara och så vidare, mysigt! fick sedan skjuts hem och har nu pluggat ett tag. om någon halvtimma kommer maja hit, tänkte dricka lite vin och sedan röra oss vidare till pitchers för att träffa elina och louise och dricka ännu något glas vin, blir nog bra! får dock inte bli för mycket vin för ska orka köra ett träningspass imorgon på morgonen för resten av dagen är det fullt upp, så det ska vara!
dags att byta om och fixa till sig, puss

vi är aldrig ensamma



ödslar aldrig igen någon tid på att vänta. det du förtjänar får du, kämpa för det du vill ha. men jag kommer aldrig igen ge utan att få. ha aldrig några förväntningar, bli aldrig bli besviken. älska inte någon för att du känner dig ensam, vänta tills du är redo.

efterlängtad helg

efterlängtad fredag även fast jag har haft lugnaste veckan utan prov samt en ledig dag i onsdags! denna dag har dock endast känts tung. den dryga timman på gymet har nästan vart det enda som gjort mig glad, och att spendera en timma i solen med en av mina finaste vänner och bara pratat om livet, men det har väl varit ungefär de. känns som att jag har spenderat hela dagen i skolan även fast jag bara har haft två lektioner. nu har jag iallafall landat hemma och sitter i köket och dricker kaffe och njuter av solen. kvällen är oplanerad och om inget spontant dyker upp så ska jag nog spendera kvällen i soffan framför någon film med mamma, en godispåse och lite plugg. imorgon ska jag äntligen få spendera massa tid med min bästavän. kvällen ska jag nog spendera med mina andra favorittjejer och lite vindrickande. på söndag tänkte jag klämma in ett träningspass, sen är det ettårskalas för zack och sen ska balklänningen hämtas!

torsdagkväll

är fruktansvärt trött och mätt just nu. blev ett ganska sent besök på gymet idag, 1.5 timma med kondition och styrketräning för överkroppen, slutkörd i armarna just nu! en dusch och sedan en grymt god sallad efter det. annars var det en lugn och kort skoldag, efter skolan åkte jag och mamma och kollade balklänningen som börjar bli klar nu, kommer nog bli riktigt fin! redan fredag och helg imorgon, fruktansvärt skönt! inte så mycket planer för morgondagen förutom en långskoldag och ett besök på gymet med louise, kvällen är än så länge oplanerad. resten av helgen är dock ganska fullbokad, ska fixa skor inför balen, kanske dricka några glas vin med mina tjejer, barnkalas för zack, hämta balklänningen osv. kan nog bli en bra helg!
puss

Utkast: May. 01, 2013

och man känner sig naken, så himla sårbar och rädd. som att förlora sig själv för en stund i någon annan. men sen någon sorts lättnad efteråt. för det är alltid värst att inte veta. den där förvirringen, sökandet efter svar och bekräftelse. för det är svårt, svårt att förklara och sätta ord på känslor som bara flyter samman i varandra. trycker det åt sidan, längre bort för att inte känna, man till slut inser man att det inte går. svaga impulser genom kroppen, ilningar längs ryggraden. det går inte att förtränga, går inte att leva i någon sorts förnekelse. ovissheten skingrar sig. fingertopparna som drar över den iskalla huden, utbytet av blickar och andetag och hundratals tankar som klarnas upp lite för varje minut som går. det är svårt, så jävla svårt. för jag tänker aldrig ge hjärtat rakt ut igen, jag har lärt mig att det värsta man kan göra är att förlora sig själv helt, i någon annan. men jag intalar mig själv, det kanske inte blir så igen, för jag är starkare nu.

förjävla bra valborg

inte på topp idag! gårdagen bjöd på en kort skoldag, ett mvg i geografi och efter skolan hade vi dansträning iför balen, var nog längesen jag skrattade så mycket förut, grät till och med haha! kommer bli så fruktansvärt roligt, kan inte bli annat med det sällskapet. åkte sedan hem till pappa med mina favoriter, lagade tacos, drack vin och snackade osv. sedan rörde vi oss vidare till förfesten där jag faktiskt hade det sjukt kul. sköna människor, lite för många groggar, ett jävla härj om massa saker haha. rörde oss sedan till någon fest där det var ganska dött så bestämde oss för att dra vidare till en annan fest en bit bort. tillsammans med två icke nyktra killar letade vi oss fram ute bland ingenstans, lyckades ramla och skrapa upp halva benet samt krossa mobilskärmen totalt innan vi hittade rätt. stannade dock inte så länge där och vad jag egentligen hann göra där vet jag inte, satt i en bastu och träffade på en mindre omtyckt person ungefär. fick med mig dubbelt nattsällskap, br man har det! idag hade jag endast tänkt ligga i soffan, kanske ta en promenad sen om jag har krafter till de!
puss

RSS 2.0