ny vecka

jag lider av tristess de perioderna när det inte är så mycket plugg i skolan, jag får panik och livet känns så jävla tråkigt haha, sjukt att det är sant också. började vid tio idag och hade endast idrott. med halsont, huvudvärk och helt grötigt huvud tog jag och maja oss igenom spåret på en helt okej tid, jävla bra! åt lunch i skolan efter sen drog jag mig hemåt igen. har sedan dess fördrivit tiden med att städa mitt rum, gå en långpromenad, handlat mat, lagat mat och kollat på tv. befinner mig fortfarande framför tvn, planerar lite inför morgondagen då det är valborg. har en kort skoldag, sedan är det lite fix inför balen, sen hade jag tänkt dra till gymet ett tag och sedan hem till min pappa där mat ska lagas och ätas och vin ska drickas med mina tjejer. därefter ska vi vidare till ett gäng killar för att fortsätta förfesta, sedan hamnar vi antingen i mesta eller på krogen, kan bli hur som helst. är fruktansvärt taggad och det brukar inte vara jättebra då det för det mesta blir kaos hehe, men tänkte inte köra en repris av någon av mina katastrofkvällar så det ska nog bli bra. nu ska jag nog bränna av några avsnitt gg!
puss

en bra helg

gårdagen innehöll en långpromenad i solen på morgonen följt av lite solning på balkongen. mötte sedan upp sara för en fika på stan, massa prat och kaffe var välbehövligt! på kvällen blev det god mat här hemma och kex och ost osv, hade gäster plus att syster och zack sov här! somnade dock relativt tidigt efter några ggavsnitt. vaknade upp vid sju idag då det är nästintill omöjligt att sova på morgonen när zack har sovit här hehe. har sett några till avsnitt av gossip girl och ätit frukost. ska väl försöka vakna till lite mer nu, sen blir de antingen en promenad eller en joggingtur. efter lunch någongång ska jag träffa louise, sen ska vi träffa maja och elina för lite slagstaglass i solen och sen tänkte jag runda av min fruktansvärt sköna och plluggfria helg med ett cirkelfyspass, låter bra!
puss

en bra fredag

ligger i soffan framför let's dance, inan det kollade jag på sune i grekland, hur bra? förövrigt tror jag ärendet gick bra, håller tummarna för det åtminstone. efter det begav jag mig till gymet för 1,5 timmes träning, kondition varvat med armar och mage, helt okej slut efter det! en dusch och sedan mat på ming med mamma, bror, moa och tuva, satt som det skulle om man säger så! efter det har jag som sagt spenderat all tid i soffan, välbehövligt. om en timma ska jag befinna mig i kyrkan för att kolla på dans, ska bli mysigt även fast jag är rätt trött! morgondagens planer är en fika med sara och kvällen är inte helt spikad än, mys på något håll blir det iallafall. på söndag ska jag mysa med mina bästa tjejer, skulle kunna säga det hur många gånger som helst men fyfan vad bra dom är, himla glad att jag har er. nej, ska försöka ta mig upp här ifrån snart så jag kommer iväg i tid.
puss

det ljusnar

nästintill all tyng har lättat från mina axlar, känner mig flera kilon lättare, typ. fredag idag och har skrivit veckans sista prov och lämnat in veckans sista inlämning. denna vecka har icke vart rolig, inte någonstans nästan. har pluggat konstant, gjort jobbiga saker och allt har bara känts jobbigt. när jag lämnade skolan idag var det en befrielse, tog inte med mig något plugg alls hem heller för det tänker jag inte lägga en enda sekund på den här helgen. det slog mig dock nyss att jag kanske har en lektion om en halvtimma, ingen aning om den är inställd men det borde den vara eftersom jag har haft svenskanationellaprov hela dagen, nåja, lite skolk känns inte så jobbigt nu när det är endast några veckor kvar i skolan. igår var det torsdag och idrottslektionen bestod av klättring, inte många gånger har hjärtat slagit så snabbt som när jag befann mig 14 meter upp på en vägg och råkade av misstag kolla ner hehe, men fyfan va kul det var! pluggade sen tills jag fick sällskap och äntligen fick bli distraherad av någonting annat än skolarbeten. så somnade gott bredvid en bra person och gick upp lite för sent idag, men hann gott och väl till provet. skickade in det efter 2,5 timmar ungefär, sen gjorde jag klart en annan uppgift och gick sedan hem och åt lunch. har hunnit med ett avsnitt gossip girl och ska snart iväg för ett ärende, lite nervös men jävligt taggad så hoppas verkligen det går bra. sen har jag tänkt köra ett träningspass, äta något gått och sedan ta det lugnt resten av kvällen, funderar dock på att kika på när min fina louise dansar inatt i kyrkan om jag är tillräckligt pigg!
resten av helgen ska jag ta det lugnt, träna och träffa lite vänner förhoppningsvis hihi.
puss

onsdagmorgon

gårdagen blev en jobbig dag då världens finaste hund fick lämna världen, dock för att komma till en bättre plats. de resterande krafterna jag hade använde jag till att skriva ett prov i skolan, träna en timma med louise och sedan plugga resten av kvällen. har sovmorgon till halv elva idag men vaknade redan vid sju så gick upp och gjorde frukost som jag varvade med historiaplugg. har endast två lektioner i skolan så efter det är det raka vägen hem för ännu mer plugg så att provet imorgon går bra. sen har jag bara nationella i svenska hela fredagen samt en överkursfråga som ska göras hemma så imorgon hoppas jag på att inte endast lägga tiden på att plugga.
ska dricka upp kaffet, fixa mig och sedan röra mig till skolan.
puss

jag behövde lära mig att älska mig själv, eller att åtminstone inte alltid hata det jag såg.

jag har lärt mig att det svåraste inte alltid är att lära sig att älska sig själv. för om du inte är benägen att älska dig själv, hur ska du då låta någon annan älska dig. jag var långt ifrån att ens vara i närheten av att älska mig själv när jag samtidigt lät någon annan älska mig. någonstans blev det för mycket för mig och jag vart rädd. sen dess har jag varje dag försökt komma närmare mitt mål, att älska mig själv. det har tagit all min tid och tanken på att komma nära någon annan, låta någon annan komma nära mig, har jag skjutit långt ifrån mig. idag hatar jag inte, det gör inte ont när spegelbilden ser tillbaka på mig. varje dag är inte en kamp och istället för timmar så går det dagar och veckor emellan att ångesten gör sig påmind. idag är jag starkare, och idag lägger jag ingen tid på att avsky. men visst blir jag rädd när jag tillåter mig att sakna någon annan igen, att hellre ligga bredvid än ensam, att faktiskt känna något.

someday

har idag bockat av veckans första av fyra prov, skönt! resten av dagen har bestått av konstant plugg. imorgon kommer bli en tung idag men ska försöka göra det bästa av den, ett prov ska göras, träning med en favorit, sedan kommer nog många tårar rinna, känns jobbigt när man samtidigt vet att yttligare två prov ska pluggas till. vill inte ha morgondagen
gonatt

god morgon




livet














like my very own blood

söndag och dagens enda planer var att plugga. satte mig på balkongen i bikini vid halv tio och pluggade och fick lite färg, sen hörde syster av sig och ville ha barnvakt och det kunde inte passat bättre då motivationen till plugg var bristande hehe. så tog en timmas promenad med mamma och zack, sen mötte vi upp syster och gick till sylvia och åt lunch så blev en jävla bra paus i pluggandet! när jag väl kom hem igen fanns lite mer motivation så nu har jag pluggat till företagsekonomiprovet imorgon, geografiprovet på tisdag samt skickat in sista delen av projektrapporten så är rätt nöjd nu. åt nyss min obligatoriska innan-träning-gegga med hallon, keso, kanel och filmjölk. om knappt en timme är det dags för en timmas cirkelfys som vanligt på söndagar, finns kanske inget bättre sätt att avsluta helgen och veckan på. nästa vecka kommer bestå av konstant pluggande, kan säga att jag redan längtar till fredagen då veckans fyra prov är klara. ska också hinna med ett besök på vuxenförvaltningen för att söka jobb och besöka gymet några gånger.
puss

hoppas ni vet hur jävla bra ni är och hur mycket jag tycker om er!




can't hold us

lördag idag, fredag igår. inledde gårdagen med ett jävla bra träningspass med louise. sen hem några timmar för lunch och mys med zack. hade två lektioner på eftermiddagen och sen blev jag upphämtad av louise för att åka och fira vår fina maja som fyllde nitton! tacos, en massa prat och skratt inledde vi kvällen med, och övervägde mer och mer att följa med ut på krogen så började på min vinflaska men fick endast i mig två glas och sen vet jag inte vad som hände, sprängande huvudvärk, illamående, frös så jag skakade och kände mig bara helt borta. så det blev inte riktigt som jag tänkt, fick skjuts hem medans de andra åkte vidare till krogen. somnade när alldelles för många tårar hade nått min kudde, utan någon anledning. gjorde ont i helt kroppen, kände mig så fruktansvärt svag, den jävla ångesten som ett täcke om mig och sen bara en hopplöshet. som att allt kom igen, spolades upp om och om igen i huvudet. vaknade iallafall idag och mådde bättre, har dock haft konstant huvudvärk. så idag har jag suttit på balkongen och pluggat i solen. sen tog jag en långpromenad med mamma, pratade om framtiden och oron, men det kommer lösa sig på något sätt. sen gick vi och handlade. har pluggat ett tag till nu men ska snart börja med middagen, tänkte vara en snäll dotter och laga mat idag så får bli pasta med pesto och lite annat. resten av kvällen ska jag varva plugget med tvn och godis, har en helvetesvecka i skolan framför mig med prov varje dag nästan. men endast 47 dagar kvar, och jag är både så jävla rädd och förväntansfull.
hej!

när det känns tungt

kanske aldrig har känt mig såhär splittrad. aldrig har tankarna vart såhär mycket huller om buller och tyngt mig så mycket. det är mindre än femtio dagar kvar tills jag lämnar allt som har med skolan att göra, om femtio dagar är jag arbetslös och sysslolös. denna ångest över pengar och framtiden gör att varje dag blir så fruktansvärt tung, jag känner mig så himla känsloladdad och gång på gång slås jag av känslan och behovet av att stänga in mig i ett rum och släppa på allt och låta ångesten upplösas i miljontals tårar. när allt blir tyst kommer tankarna och det enda som kommer ur mig är meningar och panik om allt som är så osäkert, oplanerat, ostrukturerat. jag hatar det här, verkligen hatar. det hindrar mig från allt, från att se fram emot saker, att längta till studenten, att kunna känna mig lugn just nu. just nu vet jag ingenting, jag vet inte vad jag vill, jag vet inte hur jag ska klara mig, jag vet inte hur jag vill att min framtid ska se ut. men idag har jag ändå fyllts av någon slags lättnad bara genom att prata om det som är möjligt med en av mina bästa vänner, kunna spekulera och försöka greppa något. sen har jag spenderat några timmar med en annan fruktansvärt bra vän, blivit lycklig över någon annans lycka, känt mig förstådd och några ångesttankar mindre. tillsist har jag sökt en hel del jobb för det enda jag önskar just nu, är att ha ett jobb när jag har tagit studenten, sen får tiden efter det bli som det bli. just nu är det de enda jag önskar. denna ångest, oro och förvirring skulle släppa och det skulle kanske inte kännas såhär hopplöst som det gör just idag, just nu.

if i can be an example of getting sober, then i can be an example of starting over

idag har jag fått vakna bredvid någon jag tycker om. förmiddagen spenderade jag på ett omtyckt ställe, gymet. lite kondition varvat med styrka, efter en timme var jag rejält trött så då tog jag bussen ut till louise där maja och elina också befann sig, så jävla bra människor. åt god lunch och spenderade ett antal timmar på plugg och sen tog jag bussen hem med maja. mötte upp mamma för att handla och sen jag kom hem har jag ätit sopplunch och pluggat. nu får det vara nog för ikväll så ska snart fixa ihop en fruktsallad och sen bara ta det lugnt framför tvn. har en välbehövlig sovmorgon imorgon följt av en kort skoldag, efter det ska jag träffa min fina klara för en fika och sedan plugga resten av kvällen. känner mig på något sätt väldigt nöjd för tillfället även fast den jävla ångesten över skolan och all stress finns där konstant, men har så fruktansvärt bra människor runt omkring mig och i helgen ska jag äntligen få spendera tid med en av världens bästa människor, kanske den människan som känner mig bäst, som alltidalltid bryr sig och som jag saknar varenda dag eftersom hon bor 12 mil härifrån.

helgen










Apr. 14, 2013

har vart en bra och lugn söndag. har hunnit med att städa, plugga en hel del, tagit en långpromenad med min fina mamma, hälsat på hos sis och zack, kört ett cirkelfyspass och sen ätit scones till middag!

saker faller isär för att andra ska kunna falla samman

det är lördag och jag har nyss ätit en mycket bra lördagsmiddag som mamma hade köpt med hem från tingsgården. just nu befinner jag mig i soffan framför tvn med mig och en påse godis bredvid och tänkte göra något vettigt den här kvällen även fast det är helg så ska försöka plugga lite företagsekonomi. igår var det fredag och skoldagen var tung även fast jag endast hade två lektioner och ett prov. efter skolan inledde jag helgen på bästa sätt genom att agera barnvakt åt min gose, världens bästa kille! kvällen spenderade jag med en annan bra person, middag på sylvia och sedan somnade vi gott här hemma. gick inte upp förens vid ett idag, då pluggade jag någon timma och sedan tog jag en långpromenad och det är väl ungefär det jag hunnit med idag. söndag imorgon och dagen måste jag ägna åt ännu mer plugg och sen hade jag tänkt köra ett skönt cirkelfyspass eller så blir det gymet. måndag är jag ledig och då blir det förhoppningsvis mys med mina favorittjejer.

i min bild är allting bara skevt

för allt känns bara skevt. försöker greppa någonting men allt försvinner. somnar med trycket över bröstet bara för att man känner sig så jävla svag och utlämnad. famlar i någon sorts grå dimma efter något som man ändå inte riktigt vet vad det är. tror att man kan hålla emot men inser att det inte finns några krafter. och kanske känns det fel men jag vet inte riktigt längre vad som är rätt och fel, så vad spelar det för roll. somnar med en ångest som ett täcke över en, vill skrika på mig själv, staffa mig för alla jävla misstag. idag kan jag inte samla alla tankar och organisera i kaoset, idag kryper misstagen och ångesten längs ryggraden och det enda jag vill är att dra täcket hårt om mig och inte känna någonting. men jag kan inte det, så jag gömmer det längst där bak tills jag har tid och kraft att ta reda på det. 

torsdag

slänger i mig lite middag i form av frukost hehe, när mamma inte är hemma så får det bli så. har kämpat mig igenom den segaste skoldagen på länge känns det som, en sådan där dag när allt känns tungt bara. en timma på gymet direkt efter gjorde dock allt bättre så när jag kom hem så hade jag lite krafter kolla igenom småföretagandeprovet som är imorgon. nu är psykologiuppsatsen inskickad också så jag känner att jag förtjänar en lugn kväll så ska om en stund bege mig till bussen och sen vidare för en kväll med en flaska vin och en hel del snack med en trevlig kille. börjar inte förens tolv imorgon och har bara en lektion samt ett prov och sen är det helg, och även denna helg ska det bli skönt att lägga festandet åt sidan och bara ta det lugnt!
hörs!

slut som människa

startade dagen och veckan med att springa 1,2 mil idag med klassen. var fruktansvärt nervös innan haha, men kan nu efteråt säga att det inte var lika jobbigt som jag hade förväntat mig. varvade med en hel del fysträning och nu känner jag mig lagom mör och trött i kroppen! har lagom med krafter till att ligga i sängen och kolla serier men borde ta tag i lite plugg snart. skulle helst av allt vilja ha en godispåse bredvid mig just nu, kanske får ordna upp det senare. puss

perth

landade hemma för drygt en timma sedan. gårkvällen blev lugn med glass och film och idag tog vi oss inte upp förens vid 1, välbehövlig sovmorgonen efter det här lovet, och en rätt bra uppladdning för skolan imorgon. har ätit lite och sitter just nu och pluggar, om en stund tänkte jag ta mig ner till gymet för lite kondition och styrka, ladda inför löprundan på 1,3 mil som vi ska göra i skolan imorgon, kan bli intressant! resten av kvällen ska jag äta pestokyckling med mamma, skriva psykologiuppsats varvat med tvn. har några läkerolaskar som jag fick av min snälla pappa som väntar på mig också, tror det blir en helt okej kväll. känner mig konstigt nog ganska taggad för skolan imorgon, kan vara för att det är mindre än två månader till studenten. 
nej, lite mer ekonomiplugg innan det är dags att svettas.
love

we press play, don't press pause

eftersom jag inte ägnat en endaste sekund åt plugg detta lov så var det bara att ta tag i det idag. började dock redan med det igår men då blev det inte så många timmar. annars besökte jag gymet igår efter en vecka med för mycket alkohol och fest så det var minst sagt jobbigt, men en halvmil på löpandet och drygt en halvtimmas styrketräningen kämpade jag mig igenom. därefter mötte jag louise och elina för en långfika, pratade igenom lovet osv, tycker om er så himla mycket! kvällen spenderade jag i soffan framför tvn med mamma. idag vaknade jag tidigt och åt frukost i sängen, sen började jag på min psykologiuppsats som ska vara klar om någon vecka, spenderade sedan en timma på balkongen i solen, jävla skönt! annars har jag hunnit med en timmas promenad och nu pluggar jag småföretagande. funderar på att ta en sväng förbi pappa om en stund, mest för att ta en paus från plugget en stund hehe. blir en lugn kväll troligtvis, ska spendera den med en bra kille iallafall. 
förövrigt måste jag ha haft det bästa lovet på länge, även fast jag känner mig mer slutkörd nu än vad jag gjorde innan, men fyfan vad kul jag har haft det. spenderat två dagar i örebro, umgåtts en hel del med min fina familj, vart konstant full i drygt 24 timmar på en båt med en så jävla bra vän, vart bakis, vart nykter mindre än 24 timmar innan det börjades förtära alkohol igen, firat att det är 60 dagar kvar till studenten med några av världens bästa människor,  sovit nästan en hel dag osvosv. livet är förjävla fint just nu

60 dagar till studenten osv

igår mådde jag inte fruktansvärt bra pga. den sjuka bakisheten från stundentkryssningen. tog mig ändå igenom ganska bra, hann med att fixa balklänning, äta lunch med mamma på stan, försöka återhämta mig med några avsnitt gg innan jag begav mig hem till pappa där mat skulle lagas och ätas med maja och louise. lite senare ramlade det in ett gäng killar så blev en rätt lugn förfest innan vi begav oss till krogen för att fira att det endast är sextio dagar kvar till studenten! blev faktiskt en mycket lyckad utgång även fast man var ganska sliten. det enda vettiga jag har hunnit med idag är ett besök hos tandläkaren. resten av dagen har jag spenderat med bra sällskap, sovit, ätit godaste kycklingsalladen, sovit osv. fredag imorgon och detta kommer bli en väldigt lugn helg, har en hel del plugg att ta igen och sen vill jag hinna med några timmar på gymet.
hörs!

mer död än levande

herrejävlar. fyfan vilket jävla dygn, fyfan vilken jävla kryssning. mina händer darrar när jag skriver detta inlägg, kroppen känns helt ur funktion men som tur är känner jag mig inte full längre. i måndags som sagt lämnade båten stockholm vid halv åtta. det första jag och maja gjorde var att äta. efter kanske 1.5 timmars snack, ätande och ett x antal glas vin rörde vi oss mot taxfreen för att inhandla drickan, en platta öl och fyra vinflaskor kände vi skulle bli ungefär lagom. efter det började vi fixa oss och helt plötsligt hade jag hällt i mig en vinflaska och innan tolv var jag däckad, hade alltså inte ens hunnit besöka baren eller dansgolvet innan jag somnade skönt i hytten. efter fyra timmars sömn då jag tydligen hade fått iväg ett samtal till 112 och vissa andra så tvingade maja upp mig och fan vilken tur det var. därefter hade jag fruktansvärt jävla kul konstant iallafall. har dansat, smygit mig in på frukostbuffen och ätit gratis frukost, halvsovit på en mycket trång yta, träffat nya jävla bra människor, pratat, skrattat, gråtit och skrikit med min fruktansvärt fina vän, druckit äckligt mycket vin, ätit minimalt, vart full konstant, skrikit till studentlåtar och bara önskat att tiden inte skulle ta slut så fort. när jag kom hem vid nio igår var jag fortfarande en aning full så tryckte i mig en chipspåse och somnade inom en timma. efter tio timmars dålig sömn har jag nu fått i mig lite frukost och om någon timma ska jag iväg för en fullspäckad dag. fixa balklänning osv och inom mindre än 12 timmar kommer jag vara full igen eftersom att vi idag ska fira att det är 60 jävla dagar kvar till studenten, hur bra är inte livet? 
 
 

studentjävlakryssning

ekar lite tomt här men har haft fullt upp helt enkelt! helgen har bestått av en trevlig förpärla hemma hos maja följt av en utgång i fredags. en bra utgång på en lagom nivå så att säga. sällskap hem, en nattmacka och sen somnade jag på två röda. i lördags tog jag och mamma tåget till örebro för att hälsa på bror&emma. god mat, för mycket godis, kattmys, film och övernattning blev det och sen åkte vi hem runt lunch på söndagen. när vi hade kommit hem igår blev det en timma på gymet sen spenderade jag kvällen hos lisa, fick mitt hår klippt och bjöds på god mat och strax efter tio landade jag hemma. idag är det måndag och första dagen på lovet, det är också den första april och det innebär studentjävlakryssning för min och majas del ihhhh! är så fruktansvärt taggad, kommer dock inte känna någon på hela båten men känner inte att det spelar så stor roll med all den alkohol vi kommer förtära hehe! om knappt två timmar blir jag upphämtad så ska börja fixa mig och packa ihop de jag ska ha med mig. fyfan, de närmsta dygnet kommer bli oförglömligt! 
hörs 

RSS 2.0