And even when your hope is gone, Move along, move along just to make it through

blir så arg när jag inte fattar nåt. bara ser massa jävla skit mattetal och jag inte ens orkar försöker lösa uppgiften. tänker bara att; vafan, jag har fyra timmar på mig att göra provet på onsdag, gott om tid att tänka då!
bra eller icke bra, de vet ja inte.
blir också arg när allt skiter sig, när jag inte har något minne eller när jag bortförklaras. fyfan
arg när halsen börjar göra ont och jag får ont i magen av nervositet dagen innan jag ska göra något jobbigt som inte ens är jobbigt, vafan, don't worry vare ju.
kul att jag va en pepp tjej för inte alls längesen, nu känner jag bara för att sova bort dessa två veckor som är kvar i skolan. nej nu går jag och lägger mig, ska fan rabbla upp alla jävla äckliga ord jag kan på spanska imorrn på muntliga provet, sen ska jag aldrig mer i hela mitt liv säga ett spanskaord, mitt liv kommer bli så mycket bättre!

Hey, bring it on baby, all your friends, You're the shit and I love that body

kort skoldag, hem och plugga, hurtig tjej och va ute och sprang en vända också, duschade, nyss smällt i mig mat och nu äre dax för plugg igen! kul dag må jag säga! imorrn sitter en liten sovmorron fint, sen fortsätter de med spanska muntliga som inte sitter lika fint, men efter skolan ska ja antagligen använda min lilla kamera för ett uppdrag igen och sedan träffa lisa om jag inte är alldelles för oförberedd inför matten på onsdag.
resten av veckans planer ser också muy bien ut! ledig torsdag och fredag och då sover jag i örebro, och på fredag så hörde jag en liten fågel som va sugen på att dansa och jag kan ju inte säga annat än att jag instämmer!
nej, nu måste jag ta tag i mitt liv igen(läs: plugget)
hörs latero


fet låt vi dunkade på med i klassrummets högtalare idag, sånt gillar man!

fredaglördagsöndag



är ändå en duktig tjej som stannar hemma en lördagskväll, myser under mitt duntäcke framför tvn och har nyss smällt i mig massa frukt och choklad. lockade en aning att följa med de andra o dansa lite men icke, för lång beslutsångest fick mig att stanna hemma, cykla till mesta kändes inte heller mysigt! annars har jag firat min bror idag, grattis! hunnit plugga lite och träffa andrea&patricia en snabbis, gillar er<3
som sagt så spenderades kvällen med ett gäng människor, fotboll&spel! imorrn då? plugg! endast fem prov kvar och efter onsdag är jag så gott som fri! men innan de, mattenationella i 4 timmar, dataprov, naturkunskapsinlämning och spanskamuntliga, dör om jag har nå kompleteringar och göra också, icke okej!
nu fortsätter jag mysa här ensam i bästa soffan!


jag hatar allt som har med skola att göra

och jag har inga krafter kvar. ser hur allt går förbi men jag orkar inte klamra mig fast. endast några dagar kvar och jag vill bara hålla ut, men allt suddas ut. med skyhöga krav och tyngden över axlarna. ser allt jag borde, alla måsten, men allt blir tomt. ett illamående och en klump i halsen varje dag, nervositeten som stänger av allt. en lättnad att stryka över en efter en av sakerna på min lista, men det känns inte som att de spelar någon roll längre. inget tar slut. vi orkar alltid fortsätta kämpa, men min motivation är som bortblåst. aldrig i hela mitt liv har jag känt mig så fruktansvärt slutkörd, och än är det inte slut, min kropp skriker efter en paus, allt faller isär. fan, snälla försvinn ur mitt liv nu. 10 juni kommer vara den lyckligaste dagen på länge

med fläckar är jag född

tömd på luft. tömd på liv. vad kämpar jag för, en ständig motvind och jag väntar bara på att allt ska vända. du slet ut allting ur mig och nu faller jag ifrån mig själv igen. så som jag gjorde, om och om igen. var det jag? är det jag. jag ville inte att det var jag. snälla rensa ut allt som gör ont, ta det ifrån mig för jag orkar inte minnas. jag kan inte minnas, för jag faller tillbaka. du får inte ta det ifrån mig, allt det jag har kommit ifrån. förstör mig inte igen. det är så lätt att gå fel, så svårt att vara stark. allt försvinner, men du får inte placera mig i mörkret igen. finns fortfarande strävan efter att bli någonannan där. jag vet inte vem jag är, för jag vill inte veta. vill inte att någonannan ska veta. lämnar det bakom mig för att ingenannan ska se. men jag ser och det vill aldrig försvinna. vi stannar upp för ett litet tag, utanför fortsätter världen. inom mig tas kampen upp, den sliter i mig, snälla lämna mig helt. jag trycker minnena så långt bort som möjligt. förtränger hatet mot mig själv, det fula i spegeln. det som inte fick finnas kvar, det som aldrig försvann, det som förstörde allt. hur kan något som jag sprungit ifrån så länge, komma ifatt så snabbt. steg bakom mig som helt plötsligt knuffar omkull mig, påminner mig om att jag aldrig kommer kunna komma undan, jag kommer aldrig kunna ta bort något som har vart jag, det kommer alltid vara jag. du säger, förstör dig själv igen, du blir aldrig nöjd, blir aldrig lycklig över att vara den du är. och det är svårt att stänga ute, för orden är hårda. det handlar inte om strävan efter att bli någonannan, det handlar om kampen om att en dag kunna sluta kämpa om det som aldrig går att uppnå, och lära sig att leva med den man är.


just do it

livet rullar på som man brukar säga. idag gjorde jag muntliga i engelskanationella och det gick inte så bra men vilken lättnad! imorrn kör vi vidare på kemilabb helt själv, här ska ja visa va ja går för må jag säga! torsdag+fredag äre spanska nationella, jihoooo.
helgen fruktar jag enormt för då blire bara sätta tänderna i matteb nationella och plugga som aldrig förr! 30-års fest och dansa lite med tjejerna kanske man hinner med också? jadå!
nu tar jag en liten paus från kemin och svettas lite nere på friskis med andrea, nice! hörs vidare när jag har tid, peaccce

I samma låga skor och leendet du log, Såhär kan det inte va

helt okej skoldag sådär, vad som hände på sista lektionen vet jag inte riktigt men skönt med lite skrattkalas sådär!
kom hem och satte mig med plugget och det har hela dagen bestått av mest, förutom en promenad som jag också hann med!
är förjävkligt trött nu. belönade mig nyss med två skålar banan/chokladglass, om de ska va så ska de va ordentligt ju! magen blev glad iaf och det är huvudsaken.
imorgon är det fredag och på schemat står de en helveteslång skoldag, men efter det så väntas ett storartat äventyr med några favorittjejor! paddling, grillning, tältning och mys låter helt okej! resten av helgen kommer bestå av konstant pluggande så något roligt måste man ju få göra!
nu:packa ihop saker tills imorrn sen sängen<3
hörs!

Alla våra högtflygande planer Dom sprack på små detaljer som man glömt

vill ha en paus. några dagar för att bara kunna andas lite, koppla bort all stress och alla krav. hatar all den jävla ångest som ständigt infinner sig varje sekund man inte sitter med näsan i plugget och nöter in alla jävla grejer. mindre än en månad kvar i skolan, 20 riktiga skoldagar, och mer än hälften av dagarna är uppbokade med prov. det känns tungt kan jag erkänna, riktigt jävla tungt. men om en månad är jag fri, stående inför massa äventyr och mysdagar, och helt utan plugg. om jag inte visste det så skulle jag nog ge upp nu, för energin försvinner sakta ut i sanden, kraften rinner genom kroppen. men jag måste orka, ska orka.


en evig kamp om det som var rätt och fel, men det spelade ingen roll, jag kände inget längre.

vi kan blunda men ändå se. titta bort och önska. men alla kommer se. så som alla ser att man är stark ibland, så ser alla att sår rivs upp ibland. för vi kan titta ner, låssas som ingenting, vända oss innåt, men med en ända blick, ett ända ord så står vi där tomma och såbara. jag gömde mig. jag vände mig innåt. jag visste att alla fanns kvar, hur mycket jag än förträngde de. inom mig satte jag upp mål. varje dag samma sak. jag visste vad som var rätt, men jag hade ingen makt över mig själv. någon annan tog den ifrån mig. den sa vad som var rätt men jag visste att det var fel, men jag var svag. tillslut spelade det ingen roll vilken dag det var eller vilken tid på dygnet. jag kände inget. ett evigt mönster. jag vaknade med ångest, planerade min dag för mig själv, flydde från det som skulle räddat mig, men som gjorde så fruktansvärt ont. det var bara jag, och helvetet inom mig, som lät mig vara när jag gjorde rätt, men som förblindade mig med ånger, smärta och tårar som rann oavbrutet, när jag gjorde fel. ingen fick se. ingen fick röra. för det värsta är inte att vara svag, det är att visa sig svag. och kanske så såg ingen, vad fanns att se i den tomma blicken som endast såg mörker. och vad fanns att se i mörkret. vart var glädjen. den fanns ju där, precis bredvid. men mörkret var för skymmande, täckte allt ljus. långa nätter utan sömn, och dagar insvepta i mörker. vart var jag påväg. var befann jag mig när plötsligt någon grep tag i mig, ställde mig öga mot öga med helvetet, tvingade mig trotsa det. och kanske gjorde det som mest ont just då, även fast jag inte var själv, men alla såg, alla visste, jag var inte längre stark. de tog ifrån mig den ända säkerheten jag hade, min ångest. den ända som förstod mig, den ända som aldrig lämnade mig. och idag står jag själv, utan ångest. med tårar som rinner ibland, med tankar som försöker vilseleda mig, men idag är jag inte själv. idag är jag inte instängd i mig själv. idag har jag insett att det inte finns någon sanning i orden, ensam är stark.

finns det en så finns det flera

fredag och jag ligger helt död i soffan, va hände där liksom? dagen började bra iallefall med sovmorron till 10.40 och sen slutade vi 11.40, soft! träffa emelie,christina och ida en kortis sen återvände jag till mina kära classmates, inhandlade godis och åkte ut till maja där ett step-up maraton va planerat, men planerna ändrades så de blev harry p och dödsrelikerna eller va den nu hette, duktigt att jag nu har sett första och näst sista filmen!
kom hem för nån timma sen och började kallsvettas och blev helt svag i kroppen, så stoppade i mig mat och nu ligger jag som en strandad säl med en kopp te i soffan, dödstrött och fryser. tänker.inte.bli.sjuk
så blir väl att stanna här för känns inte som att resten av kroppen är pigg på nya äventyr

OCH JAG ÄR RÄDD FÖR ATT TÄNKA TANKEN, EN ILANDE KÄNSLA LÄNGST RYGGRADEN. VEM SKULLE JAG VARA IDAG, OM DU INTE STÅTT VID MIN SIDA?


det finns ingen som du, världens bästa.

I taxin, i trappen, i hissen, i hallen, jag faller


RSS 2.0