den senaste tiden

jag har ingen ork kvar, kan nästintill inte finna en endaste gnutta energi kvar i min kropp. det senaste halvåret har känts mest som en berg&dalbana, upp&ner, förvirrad, glad, ledsen. en fruktansvärd stress som har bidragit till magproblem och magkatarr, sömnproblem. vissa dagar har jag suttit med skolarbeten liggande framför mig på hela köksbordet, och allt har känts som ett ända jävla mörker, som ett rent helvete. jag har känt mig hjälplös och flera gånger bara velat ge upp. gamla sår har rivits upp och jag har återvänt till ett ställe där jag spenderade en stor del för två år sedan, den tid av mitt liv som jag mådde sämst. det kändes som ett ända stort bakslag, som att ha kämpat sig så långt fram, lämnat en fruktansvärd ätstörning som tärde på mig till de yttersta, som rev sönder hela mig. folk har intalat mig att felsteg och bakslag är vanligt, men det gjorde ändå så fruktansvärt ont. en stor klump i halsen varanda gång jag har gått den där vägen den senaste tiden. att minnas allt igen, prata om samma saker, att känna sig sjuk igen. många gånger har det känts som att jag aldrig kommer bli frisk, vissa dagar så nära på att ge upp. kvällar då det har tagit timmar att somna, tårarna och hjälplösheten, musiken för att dränka all smärta. jag vill lämna allt nu, trycka på en knapp och komma ifrån allt det där. men det går inte, finns inga genvägar. vissa dagar har jag hatat livet, jag har hatat att behöva leva i det och känna mig så onormal och sjuk. att vara kontrollerad och inte kunna leva normalt. andra dagar har jag känt mig stark, vissa dagar har jag älskat livet.
imorgon ska jag skriva mitt sista prov för den här terminen, imorgon kommer det kännas konstigt att inte gå raka vägen hem efter skolan för att plugga. imorgon hoppas jag att jag kan känna mig fri. om drygt en vecka är det skolavslutning och 10 veckor av frihet. bara den saken att jag antagligen ska spendera de två första veckorna i stockholm hos min älskade andrea för att jobba känns så jävla bra. att sedan spendera fem dagar med min bästavän i borlänge på en sjuk festival och bara leva livet, får mig att bli helt lycklig. att sedan ha resten av sommaren helt oplanerad och kunna göra vad jag vill utan stress, får mig att orka kämpa tills jag har gjort det där sista jävla provet imorgon, dock tänker jag inte kolla en ända gång till i böckerna, provet får gå som det går för jag vet att jag har gjort mitt bästa.

om kärlek och sånt

om att längta. att inte ha träffats på flera dagar och bli kramad så hårt så det känns som att man ska gå sönder. att gå den 7 km långa promenaden hem till honom istället för att ta bussen som vanligt. att sitta i hans kläder ute bland hundratals myggor och dela på en pizza. att somna tidigt och vakna tidigt men ligga kvar i solljuset som lyser in genom fönstret i flera timmar bara för att. att äta frukost i form av glass och kakor i solen på en brygga. att bara gå runt, att hålla handen. att äta jordgubbar i gräset. att veta att han är min, och att all den tid jag spenderar med honom är de stunder jag är lyckligast.

sunny days

det senaste dygnet har vart så himla bra. att få gosa med en efterlängtad kille har antagligen vart det bästa. igår gjorde vi kycklingsallad till middag som vi åt ute i solen, på kvällen var det vårkonsert i fors kyrka som va muy bien! avslutade kvällen med glass&banan&vindruvor. hade egentligen sovmorgon till 11.40 idag, men eftersom leo började halv nio gick jag upp då, solade en stund sen åkte jag till skolan vid 10 och gjorde klart en skoluppgift med julia. hade sedan två lektioner bara, sen myste jag i solen all by myself en stund tills jag fick sällskap en stund av leo. nu befinner jag mig iallafall hos papi&monika, har avnjutit en sjukt god kycklingsallad och just nu sitter jag på balkongen och myser, kollar igenom matten lite inför provet imorgon, känner att det får gå precis som det går, har pluggat konstant ett antal dagar nu och är så jävla skoltrött så orkar inte mer. lyssnar på lite fin musik och taggar inför lite träning om cirkus en timma. imorgon har jag endast mattenationella på 4 timmar sen slutar jag direkt efter, förhoppningsvis blir de lite mys med klassen efter och sen ska jag spendera resten av dagen med världens bästa, och sen är det helg!
love

give me love

sitter som vanligt med mina fina matteböcker, ska.fan.kicka.ass på provet på fredag! den näst sista stora grejen vi har så tänker fan kämpa. min dag har annars bestått av skola, berömmelse från lärare som gjorde mig gladgladglad, en köttig idrottslektion haha, skönaste klassen! samtalade lite efter skolan och sen har jag bara pluggat. dock fick jag nyss köttfärssås och makaroner så nu ska jag väl försöka orka plugga några timmar till.
längtar till imorgon, får tid att kötta matten hela dagen i skolan ungefär så sen har jag tid att umgås med världens bästa kille som jag inte har träffat på någon vecka. har jag nämt att skolan förstör mitt liv lite just nu?
puss

där jag hänger min hatt

tja! kände att jag behövde en paus i pluggandet. har vart en fin dag än så länge, minus dock för att vi fick tillbaka engelska nationella och det gick ju inte super, fast hade inte förväntat mig något speciellt så jag har bestämt mig för att vara nöjd ändå, det viktigaste va att jag har klarat kursen och det har jag! slutade vid lunch och åkte till parken zoo och studerade aporna någon timma med julia, höll på att dö i mina svart jeans, sjukt varmt! kom hem vid två och hann sola en liten stund innan jag satte mig med matten som jag har hållt på med sen dess, känner att nationella på fredag kommer vara sjukt svårt så kommer få hetsplugga hela veckan, kul liv! ska återvända till mina gamla nationella prov och anstränga mina hjärnceller ännu mer, puss


I wanna be drunk when I wake up, On the right side of the wrong bed


sunday


bästa ni! från i fredags

hej

spårade lite

spenderade lördagskvällen på bästa sätt hemma hos sis, myste med zack, åt thaimat och tittade tv.

har solat idag osv


så, lite bilder från min helg, tänkte att de kan va kul med lite omväxling från all text. har nyss ätit resterna av thaimaten och nu tittar jag på någon film med mami. annars idag har jag solat hela förmiddagen varvat med lite plugg, sen åkte jag hem till emelie där vi va sjukt duktiga och pluggade i flera timmar. hann också med ett intervall/flexpass med julia på kvällen! har en rätt jobbig vecka framför mig, 4 grejer i skolan och det värsta av allt, matteC nationella på fredag, så blir för det mesta plugg, bara att kämpa sista veckorna nu!
puss

om allt utan förklaring

om att dansa hela natten, skrika sig hes och att känna sig sådär fri och glad. skratta med underbara människor, le och känna sig lycklig. glömma allt om förvirrade tankar, strunta i det trasiga och det som gör ont. men att sedan vakna, påminnas om allt som känns så svårt, tankar och känslor huller om buller. när glömde jag vem jag är, när föll jag ifrån mig själv. ena stunden högst där uppe, andra stunden falla handlöst mot marken. sorterar, tänker, försöker få ordning. ena stunden lyckligast i världen, andra stunden med tårarna trckande mot ögonlocken. med ingen jävla aning om vad det är som känns fel, vad som framkallar klumpen i halsen eller orsaken till tårarna som ljudlöst rinner ner för kinden och fuktar kudden. när känner man sig inte trasig längre?

hela natten lång

herre, trött som bara den! hade en sjukt bra dag/kväll/natt igår, grillade och åt världens godaste mat, körde femkamp och dansade och skrek, något som resluterade i en trasig hals och träningsvärk i hela kroppen idag, fint! fick sovsällskap av emelie så de va bra, har ätit frukost och de sista godiset från ett gammalt påskägg för blev så jävla sugen. ska plugga massor idag och ta en lång promenad hade jag tänkt. mami åkte till örebro igår och kommer inte hem förns imorgon så blev lämnad helt ensam typ, känns inte jätte bra så hoppas att inte papi jobbar för då kanske jag sover där inatt, hatar att vara själv. nej, måste ta tag i mitt liv lite nu!


Jag är inte lika ung längre, men precis lika dum

är en taggad tjej idag, mys med klassen hela dagen och sen fest ikväll känns som en sjukt bra fredag! atm sitter jag och äter en risifrutti, om en liten stund ska jag röra mig för att möta emelie, handla lite och sen vidare till julia för att förbereda. har annars hunnit med att sola lite och jobba några timmar idag, skulle behöva spendera lite tid på skolböckerna då slutspurten är nästa vecka, fyra grejer tror jag har men de får jag ta tag i i helgen! annars då, igår tränade jag med julia, sen träffade jag sara och lunchade på waynes och gick lite på stan. kvällen spenderade jag hos julia med henne, lea, malte och axel. lagade sjukt god mat, spelade spel, skrattade osv, landade hemma runt ett och somnade inte alltför långt efter. nej, dags att röra sig!
love

move along

idag har vart en ganska bra dag, små höjdpunkter som gjort allt mycket bättre. för det första har det kommit jobb så kan äntligen jobba igen, sen har jag beskådat ganska tråkiga apor i drygt en timma men gjorde det med världens bästa julia så kan inte klaga alls! sen åkte jag hem till papi&monika och blev bjuden på underbar mat, åkte sedan hem och hittade ett mail från min lärare med fina ord om mitt psykologiprov som jag gjorde förra veckan, lycklig! har nästan skrivit klart en uppsats och nu sitter jag med bär&yoghurt&musli samt en frukttallrik, tittar lite tv men ska snart sätta igång och jobba ett tag innan jag ska sova. långledig nu och det betyder träning, fika med sara och middag hemma hos julia imorgon, och på fredag ska jag umgås med min klass hela dagen och på kvällen drar vi lite fiesta. låter som några riktigt bra dagar!
nu ska jag tjäna pengar, puss.


och jag tänker klara det här på egen hand nu

ny vecka

samhällsuppsats-check, engelska nationella muntliga-check.
de känns bra nu, så otroligt skönt! de där jävla engelska nationella provet har jag fasat för hur länge som helst, hatar.engelska. men nu är det över och känner mig jävligt lättad. har endast sex grejer kvar innan sommarlov, next up är en hälsopedagogiksredovisning som är imorgon, är nästan klar med den dock, ska fixa till de sista men de får bli lite senare för just nu tänker jag dega ett tag! annars så har jag fått lite behandling för min magkatarr som spökar lite då och då samt tagit en runda på stan för att inhandla födelsedagspresent till tuva.
ska fortsätta i mitt chillmode, puss!

Something glorious is about to happen

känner mig så jäkla bortskämd ibland, denna helg känns som ett bra exempel. i fredags, efter en lång och jobbig skoldag med psykologiprov och etiksemenarium osv, så bjöd leo mig på mat på akropolis, så jävla gott! efter de hyrde vi film och glass och myste hemma hos mig. igår vaknade vi runt halv tolv, gick dock inte upp förns vid ett och då gjorde vi scones till frukost och chillade några timmar bara. när han hade åkt hem och jag hade pluggat ett tag så åkte jag till emelie där familjen ghaderi bjöd på finmiddag, grillat, bakad potatis oså grillad annanas med glass till efterrätt, hur bra?! sen myste vi till några filmer sen tog jag en promenad hem och somnade gott. idag vaknade jag halv åtta, gick dock inte upp förns nio. har hunnit göra klart två uppsatser som ska vara inne nästa vecka, fixat tågbiljetter till peace&love med emelie och solat en hel del. oroar mig inför muntliga engelska nationella imorgon också även fast jag vet att jag inte borde, äh ska gå in i det där rummet med bästa självförtroendet och bara babbla på, så får de bli!

om två timmar ska jag köra ett intervall/flexpass med julia, och efter de ska jag sova hos leo. skola endast måndag och tisdag nästa vecka, känns förträffligt!
puss

dansa, pausa

helt.jävla.slut. ett intervall/flexpass såhär på kvällskvisten gjorde hela min dag, dock har jag nog aldrig svettats så mycket som idag, sinnes sjukt varmt men annars kändes det sjukt bra, blir så lycklig när det känns som man blir starkare. annars har jag pluggat ungefär konstanst hela dagen så nu tror jag psykologin sitter ganska bra inför imorgon, ska kolla igenom den en gång till strax men sen får de va nog, samhällsuppsatsen är också så gott som klar, min snälla bror ska bara kolla igenom och ge lite råd sen är de inlämning imorgon. som grädden på moset har jag också en etikredovisning imorgon men den har jag nästan inte hunnit lägga någon tid på alls så den får gå som den går! annars sitter jag mätt och glad hemma hos papi/monika nu, bjöds på grillat osv efter träningen och herre vad det satt fint! har en liten fin sovmorgon imorgon också, slutar dock inte förns runt 5 men på kvällen ska världens bästa kille bjuda mig på middag så jag har något att se fram emot!
love


världens bästa du!

torsdag

idag känns det bättre, även fast jag vaknade klockan sju när jag kunde sova hur länge jag ville men ändå. sitter i soffan framför nyhetsmorgon och äter världens bästa frukost, avocadomackor! laddar inför en heldag med plugg helt enkelt, ska också hinna samtala och träna idag. solen lyser och det gör allt ännu bättre!
hörs!

allting faller ibland

helt plötsligt kommer känslorna av tomhet och allt blir som ett tjockt mörker. denna ständiga press, alla jävla krav och ångest. försöker intala mig själv att det viktigaste inte är att vara bäst, utan att göra sitt bästa. det känns verkligen som att jag tappar livet helt ibland, sitter dagarna in och ut med skolböckerna. tänker tillbaks på förra året vid den här tiden, samma jävla press, en månad innan sommarlov och skolan drar ur alla sista krafter ur en. det känns hopplöst, ser inget slut. en konstant oro. vill bara pausa, ha sommarlov nu. tvingar mig själv att orka ända ut, göra mitt bästa till slutet. samtidigt känns det som att hela omgivningen bryts ner, alla tyngs ner av olika saker. det ända som rör sig bland tankarna är mina egna problem, men också alla andras. jag hatar alla ideal, jag hatar hur alla tror att man måste ändra sig för att bli lycklig. jag vet, det finns ingen genväg till lycka, och lyckan gömmer sig inte bakom träning och mathets. jag hatar att se folk som tänker samma saker som jag gjorde en gång, jag vill bara skrika ut hur idiotiskt det är att lägga ner tid på sånt, men sanningen är att jag istället påverkas. allt påminner mig och varje dag för mig tillbaka till min sjukdomstid. samtidigt hatar jag alla som är friska och som får leva ett liv utan kontrollbehov, utan att behöva kontrolleras av andra, att få träna när de vill och göra som de vill. jag hatar att jag aldrig kommer bli som dem. vissa dagar känns livet bara jävligt orättvist och tungt. idag är en sådan dag.

you

bara att få ligga nära, andas in och andas ut, samma luft. höra hjärtslagen som slår lika hårt som mina. prata om livet, allt som hände innan oss. jag berättar om den jag var, och om allt det som gjorde så ont och som än idag gör ont, men som är en del av mig. och kanske är det just all den trygghet, glädje och kärlek jag känner med dig som får mig att våga, som tillåter mig att vara den jag är. jag visste inget om kärlek, hur det är att ligga tätt intill, att behöva någon och vara behövd, att känna fingertopparna som drar längs huden, att se på någon och känna tillhörelse. jag visste inget om riktig kärlek. och det skrämde mig, och jag blir rädd än. ord som bildar meningar som är så lätta att bara slänga ur sig, men i natten, när ingen annan hör, så får de betydelse. ibland önskar jag att det fanns något att säga, något jag aldrig sagt, som skulle beskriva vem du är för mig och vad du har gjort med mitt liv. jag hade känt mig trasig länge, förstörd och riven i bitar. ett pussel omöjligt att lägga klart. kanske var det för att hatet mot mig själv hade vart så stort så länge, eller för att jag helt hade förlorat mig själv. idag känner jag mig inte trasig, kanske inte som ett färdiglagt pussel heller. men jag uppskattar livet, för du finns i det.

 

regn

gick till skolan och gjorde antagligen de sämsta nationella engelska proven jag någonsin gjort, fyfan va svåra de va! fick sluta elva iallafall så nu har jag bäddat ner mig i soffan, gjort te och ska inta pluggmode, en samhällsuppsats ska göras klart och psykologi ska pluggas! runt fem ska jag möta emelie för en pluggfika på sylvia, något att se fram emot iallafall! hej!

2012-05-07

åh vilken fin dag! eller vi tar det från igårkväll. runt halv tolv på kvällen, när jag precis håller på att somna bredvid leo, så ringer mobilen och en helt lugn och normal syster utbrister i luren: jag har fått barn nu. ba sådär, jag dog! helt uppjagad och överlycklig så va det typ omöjligt att somna, men tillslust så gick det! hade endast två lektioner idag så vid elva åkte jag och julia hem till henne, stekte några timmar innan vi rörde oss till parken zoo, tittade på djuren och åt en fet mjukglass med lakritsströssel mhhih. åkte sedan hem och sen dess har jag pluggat, ätit och promenerat. är fruktansvärt trött så ska strax krypa ner i sängen. längtar till på onsdag då jag förhoppningsvis får träffa de nyblivna föräldrarna och världens antagligen gulligaste zack!
lycka

make changes

godkväll. klockan är drygt nio en lördagkväll och jag är så fruktansvärt trött. denna trötthet tar fan död på mig men what to do. annars då, idag har vart en mycket fin dag. vaknade bredvid min allra bästa, myste och åt frukost sen tog jag bussen till stan, mötte emelie som snällt gjorde mig sällskap när jag klippte och slingade håret. och sen att jag faktiskt blev nöjd med håret är ett annat plus! sedan mötte jag mina älsklingar andra och klara, fikade och pratade igenom livet! tog mig sedan hem där mami överraskade med en köttbullsmacka, hann jobba och plugga några timmar och nu har jag ganska nyss kommit till papi&monika där jag tänkte sova då jag inte vill sova själv hos mami. det var väl det, puss!


but how we move from a to b

vill egentligen inte tänka på allt det där som tynger en. vill inte tänka att jag tog ett felsteg och föll tillbaka, vill bara där ifrån. vill släppa allt som har med ångest och kontroll att göra. vill inte att någon annan ska kontrollera mig heller. jag vet så väl, saker sitter inpräntade i mitt huvud och jag har problem, jag tänker för mycket, jag är begränsad och jag vill bara kunna bryta mig loss. jag hatar rutiner, jag hatar att sitta fast. förvirrade tankar som håller mig uppe om nätterna, vem är jag och vad vill jag egentligen? lever jag det livet jag vill. jag måste vidare, bara. en totalomvändning, ändra riktigt. måste släppa all skit, lyssna på vad jag själv vill. jag behöver inte det här.

Ge mig nåt lika trasigt som du och jag

sömnproblemen igårkväll resulterade i en sjukt trött tjej just nu, herregud, vill bara sova.
iallafall, hade skönaste dagen idag, slutade innan lunch, stannade och åt lunch i skolan dock sen åkte jag och julia till henne där vi spenderade ett antal timmar i solen med skön musik och minimalt med plugg, hann somna till en stund också! dock så ser jag lite ut som en kräfta nu och det svider och kliar på hela kroppen, men alltså vädret, gör mig så fruktansvärt lycklig! tog en promenad hem sedan, mötte mami och gick och handlade och sen dess har jag pluggat och jobbat. väntar på att leo ska komma, hoppas han är trött så vi kan gå och lägga oss tidigt för orkar inte hålla mig vaken länge till.
imorgon är det ännu en kort skoldag, ska sedan hem till papi och plugga och få middag, strandad! sen ett efterlängtat intervall/flexpass på kvällen, längtar!
puss

en jävla uppdatering

går segt med denna blogg, ingen tid för att skriva om mitt liv här menmen.
antar att de var i söndags jag skrev sist, så i söndagskväll så myste jag med min fina på ett berg i solnedgången med pastasallad, chokladmousse och musik. somnade tidigt hemma hos honom sen och igår åkte jag hem runt lunch, satt på balkongen i solen några timmar, pluggade och jobbade och sen va de ju valborgsmässoafton på kvällen så drog först till malte med julia och lea för lite förfiesta, dock ganska segt, pratade och kortspel osv. runt midnatt drog vi vidare till någon fest i en studentkorridor, ganska konstiga människor och allt va rätt segt så redan halv 2 var jag hemma. hungrig som vanligt så åt allt jag hittade haha, knäckemackor, äpple, chips och glass. hahah strandad!
vaknade runt 10 idag, jobbade en stund, tog en promenad med rosie sen blev jag överbjuden till emelie&extra familjen så for dit, låg i solen hela dagen något som resluterade i ett fint tomatansikte just nu, blev bjuden på dundermiddag, grillat och sen grillad banan med choklad till efterätt, glad mage! åkte sedan hem och har sen dess pluggat, jobbat och tvtittat.

är sjukt trött så ska förflytta mig till sängen snart. skola igen efter några dagars ledigt, känns ju sådär. allt jävla plugg ger mig ångest och skulle verkligen vilja lära mig att chilla lite, typ sluta bry mig så mycket. men aja, inte långt kvar till sommaren och fyfan va jag ska njuta då!
puss


RSS 2.0