And can you lie next to her and confess your love?

det spritter i min kropp typ, jag är så fruktansvärt taggad, förväntansfull osv! klockan fem imorgonbitti går tåget till borlänge och peaceandlove, bara saken att ta det tidigaste tåget som går är väl lite strange men varför inte? åker iallafall upp med min bästa emelie, och imorgonkväll kommer också julia och douglas som vi ska bo med, kommer bli helt sjukt, spårat, underbart, bästa på väldigt länge!

förövrigt åt jag nyss god middag som mami lagade och nu tittar vi på 500 days of summer, världens finaste film! annars har jag samtalat idag och trott att ja kunde få ett slut på allt som gör ont, tynger mig och allt det där, men känns mest som att bakslag efter bakslag kommer. vill så gärna lämna allt som handlar om ätstörningar, viktproblem och träningsförbud bakom mig och leva ett normalt liv igen, men ibland tvivlar jag på att allt kommer bli som vanligt igen. det viktigaste är väl iallafall att jag inte skäms längre så som jag gjorde förut, alla har väl sina problem, och jag vet vad jag vill och jag vill bli helt frisk och vinna den här kampen, jag ska!

nu ska jag iallafall ha världens bästa vecka och bara leva och ha så jävla kul, med världens bästa människor!
love

only love

dagarna rullar på och nu är jag hemma från stockholm. kom hem i torsdags och blev det middag med familjen och sen mys med min fina resten av kvällen. i fredags sov vi rätt länge, gick upp och åt frukost, somnade om en timma till och sedan körde vi drygt en timme på gymmet. åkte sedan hem till emelie och firade midsommar med hennes familj och släkt, sjukt god mat osv! på kvällen styrde vi upp lite fiesta här hemma med sköna människor och runt 3 någongång somnade jag bredvid leo. igår degade jag hela dagen, jobbade en hel del och tittade på film osv. har sett ganska likadant ut idag, har jobbat, solat och myst med zack. om drygt en timma ska jag iväg och träna med leo och efter de ska vi hem till honom. imorgon ska jag hinna med mycket, samtala lite för sista gången, gå på stan med emelie och inhandla allt till p&l, packa osvosv, för på tisdag åker vi hihihiih!
hörs!

Darling you're with me, always around me

sådär, endast en dag kvar med jobb, och jobbar dessutom bara halvdag imorgon så tar tåget hem vid lunch! är förövrigt helt slut, idag var det katastrof på eftermiddagen och ville bara sova ungefär haha. har iallafall trivts väldigt bra på jobbet och med alla människor osv. kom hem till andrea för en liten stund sen och ska precis svida om till träningskläder för att springa en runda i det fina vädret, senare tror jag det väntas grillat och det låter ju inte helt fel! imorgon ska jag som sagt hem till eskilstuna igen, midsommarmiddag väntas på kvällen hemma hos mami med familjen och sen resten av kvällen ska jag gosa med med min fina hihi.
vi hörs, love

ibland måste man åka bort för att komma hem

jag är en sådan där person som trivs bäst hemma, som alltid längtar hem när man åker iväg på en veckas semester osv. samtidigt kan det vara otroligt skönt att komma iväg ett tag, få andra perspektiv, göra andra saker, umgås med andra människor och ta en paus. jag tror jag mår väldigt bra av den här tiden i stockholm, samtidigt som jag kommer uppskatta mitt "vanliga liv" mer sen när jag kommer hem sen igen. nu är det dock bara tre dagar kvar, tre dagar av jobb och sen ska jag hem igen. idag jobbade jag förmiddan, sen blev de sushi till lunch sen tog jag tåget hem för att uträtta en grej hemma i eskilstuna och passade på att träffa leo också. när det känns fruktansvärt att säga hejdå även fast man vet att man kommer ses om tre dagar igen, att känna sig tom när man sätter sig på ett tåg som tar en flera mil bort. runt åtta landade jag här hemma igen, fick lax till middag och sen har vi bara tagit det lugnt. klockan ställd på halv åtta imorgon och så kör vi de tre sista dagarna nu, jadå!

livet

befinner mig cirkus 12 mil ifrån mitt hem, min familj, mina vänner, leo, mina rutiner och allt det vanliga, helt enkelt. med andra ord befinner jag mig i en skön soffa i stockholm, med min fina vän bredvid mig. har vart här sen i onsdags, torsdag och fredag stod det jobb på schemat och det har gått bra, trevliga människor, kaffekopp efter kaffekopp, bullar till fredagsfika osv, jag trivs helt enkelt. helgen har vi spenderat med andreas vän anna rätt mycket, ätit god mat, promenerat och hängt i stan osådär. idag har det dock rått chillmode hela dagen, och imorgon är det hard work igen! ska dock hem till eskilstuna en snabbis för ett ärende på eftermiddan så hinner träffa min bästa en stund, sen ska jag tillbaka hit på kvällen och jobba fram till torsdag sen ska jag hem till mitt vanliga liv igen. ville mest säga att jag har det bra, känns välbehövligt med en paus samtidigt som jag längtar efter min familj och mina fina!

keep your head up

häller i mig lite kaffe och lyssnar på fin musik. om drygt en timma går tåget mot stockholm och älsklingsandrea, och drygt en vecka av jobb och mys! tror det kommer bli hur bra som helst och är sjukt taggad, känns bra att komma iväg ett tag också från allt här hemma, ta en paus typ. kommer sen hem lagom till midsommar, hoppas på en storslagen sådan i år med mina vänner och kransar runt huvudet osv! sen är jag hemma några få dagar sen drar jag och min bästavän till borlänge och peace&love, åhåhåhåh!
ska packa klart allt nu och fixa oså, hörs friends!

lyckliga tider

åh, glad tjej! igår firade jag in sommarlovet på bästa sätt, middag på grappa med några från klassen, sen rörde vi oss vidare hem hit och styrde fiesta, mycket kul till en början sen finns de ju alltid vissa idioter. dock spelar det inte så stor roll, fick umgås med mina absoluta favoriter och det va de viktigaste. runt 4 inatt somnade jag bredvid min fina och vaknade sedan runt 10 idag. gick dock inte upp förns 12 och då gjorde vi pannkakor och myste lite, sen skulle jag möta upp bror&emma osv för att sedan ta oss till eskil eftersom min älskade lisa tog studenten idag, världens finaste! efter utspringet blev de mat och studentmottagning, drog mig dock hem runt 7, inte pigg tjej efter igår hehe. har tagit en promenad med rosie och sen haft myskväll all by myself, ganska skönt ändå. morgondagensplaner är än så länge träning och mys hos martin&pethra, väldigt bra so far! på onsdag åker jag till stockholm för att jobba och mysa med min älsklings andrea i drygt en vecka, åh så bra! sen efter de, PEACE&LOVE, åh vad taggad jag är, dör nästan lite! känns som att livet vänder lite nu, lycklig!

sommarlov

nu känns de bättre, idag mår jag bra. det är fredag och jag har avverkat ett år till på gymnasiet och har nu 10 veckor av total frihet och tror det slog mig ganska nyss. skolavslutning i skolan, uppträdande, lite lekar, betyg och fika. efter det blev det lunch på tingsgården med familjen och leo, sen gick vi runt lite på stan och köpte sen med oss jordgubbar hem, nu har han dock åkt för ett tag sen och just nu sitter jag och taggar inför middag på grappa med klassen om cirkus en timma. magen börjar bli lite hungrig så allt är i sin ordning. resten av kvällen ska jag bara umgås med fina vänner och dansa in sommarlovet, fyfan vad det ska firas!
love


det finns inget här som kan få dig att förstå, låt det förflutna vara glömt

helt mörkt. helt tyst, om det inte vore för musiken som strömmar ut för att överrösta tankarna. tankarna som skapar något kaosliknande i min hjärna. hullerombuller, ingen klarhet. jag har aldrig vart den som pratar om vad jag känner, berättat om mina funderingar eller hjärnspöken. en feg liten människa som alltid har vart rädd. och jag skäms. jag har lagt allt på hög, allt som har vart jobbigt har jag gömt längst in där ingen kan se. ibland har allt blivit för mycket, och man faller ibland, det gör alla. jag har fallit många gånger. jag föll så jävla långt och hårt en gång, och jag har inte tagit mig upp än. varje dag känns fortfarande lite som en kamp som jag har med mig själv. en kamp jag inte kan förklara för någon annan, och ingen annan kan förstå heller. det kanske jag har så svårt att berätta, för att känna sig oförstådd är värre än att inte känna något alls. det gör ont ibland, och ibland, allt för många gånger, förstår jag inte varför. ibland hatar jag verkligen livet, jag hatar att befinna mig längst ner, att ha saker att se fram emot, att vara omringad av person som bryr sig men ändå inte känna någon livslust. jag skulle göra vad som helst för att förklara, men jag har inga ord som skulle få någon att förstå. det gör bara ont

ge mig något som tar mig någonstans

jag känner mig trasig och otillräcklig. jag känner mig fastlåst och längst ner. trodde allt skulle släppa när alla skolarbeten var klara, men jag känner mig fortfarande lika nere. jag hittar ingen orsak, inget att skylla på. just nu har jag bara en önskan, att komma här ifrån. jag behöver något nytt, förändringar. jag vill iväg, komma ifrån allt som är precis som vanligt.

saker

jag hatar när folk inte kan vara glad för någon annans skull.
jag älskar glass.
jag hatar att ha ont i halsen.
jag älskar att sitta inne och se regnet slå mot fönstret.
jag hatar orange.
jag älskar att planera saker.
jag hatar för seriösa människor.
jag älskar att tugga tuggumi.
jag hatar när man smsar någon och inte får svar tillbaka inom någon minut.
jag älskar att somna med musik i öronen.
jag hatar att göra armhävningar.
jag älskar att göra spontana saker.
jag hatar när folk är negativa.
jag älskar att bli kliad på ryggen.
jag hatar när huden flagar.
jag älskar att gå och lägga mig med nyrakade ben och nytvättade lakan.
jag hatar att sova själv.
jag älskar att dansa och skrika mig hes.
jag hatar när det är för ljust i rummet på morgonen.
jag älskar överraskningar.
jag hatar folk som tror de är så mycket bättre när sanningen är att de är sämst av alla.
jag älskar min familj.
jag hatar när folk tvivlar.
jag älskar att ha saker att se fram emot.
jag hatar när kläder är för stora eller inte sitter bra.
jag älskar känslan efter ett sjukt jobbigt träningpass.
jag hatar när människor mår dåligt, förutom de som förtjänar de.
jag älskar att sova länge och sen äta frukost till lunch eller tvärtom.
jag hatar strukturer.
jag älskar att somna tätt intill.
jag hatar att sakna.
jag älskar att gå hem barfota på sommaren när natten håller på att gå över i gryning.
jag hatar myror.
jag älskar när man skrattar så mycket att man får ont i magen eller råkar grisgrymta.
jag hatar när folk tar förgivet.
jag älskar att jag inte tänker sluta denna lista med jag hatar.

friday

har haft en världsbra dag idag! vaknade bredvid min fina, hade några lektioner på förmiddan som endast bestod av betygssnack och fina resultat, blir så glad då! åt lunch i skolan sen mötte jag mami på stan, fick en förtidig födelsedagspresent iform av en sjukt fin väska, sen fick jag lite underkläder osv! avlutade med italiensk glass och herre vad gott det var! sen rörde vi oss hem. där intog jag totalt chillmode med några tidningar, läkerol, kaffe och film, kände att jag var värd det. slängde ihop en kycklingsallad som vi nyss har avnjutit. kvällen ser väldigt degig ut, alla är upptagna och jag får spendera kvällen själv, får väl skylla mig lite själv eftersom ja hade alternativet att följa med på bio med några men hade ingen lust hehe. har dock laddat ner några filmer, först hade jag tänkt ta mig ut på en promenad. imorgon kommer världens bästa andrea till mig och jag längtar fruktansvärt mycket, endast fest på kvällen imorgon är planerat så får väl se vad vi hittar på mer. måste flika in att jag inte har något mer kvar i skolan nu heller, och det finns ingen som är gladare än mig, fettttt!
puss

RSS 2.0