försöker att inte tänka, måste känna istället

det är fredagskväll och jag har förvånat mig själv, suttit hemma och pluggat och jobbat istället för att bli full och problemfri. måste säga att de har vart otroligt skönt! min fina sara kom förbi en stund också, sånt man blir glad av. något annat ja blev glad av idag var att få träna, ett saknat puls/medelpass och jag njöt varje jävla sekund, längtar tills jag kan få börja igen!
ska sätta klockan på halv nio imorgon för att äta frukost framför julkalendern(!), sedan plugga och jobba hela förmiddagen, senare blir det julmarknad med mami&sis, kvällen är oplanerad.
gonatt


Cause I spent every hour just going through the motions, I cant even get the emotions to come out

hela helgen har känts som ett kaos, allting känns ungefär så. vissa bra stunder har helgen erbjudit iallafall, i fredag0kvälls hade vi konsert med kören. efter det åkte jag snabbt hem, drack lite vin i min ensamhet för att sedan möta upp emelie&julia för en utgång, en lite blandad sådan men vissa stunder var det riktigt roligt! fick väl ungefär 4 timmars sömn max så gårdagen blev en seg sådan. det ända jag hade ork till på förmiddagen var att sitta i soffan och jobba, senare träffade jag mina fina tjejer en stund för ett kort skrattkalas. kvällen spenderade jag hos min syster med emma, åt mat och naturgodis och pratade om allt mellan himmel och jord. somnade sedan tidigt med alldelles för mycket tankar som snurrade. idag har jag än så länge hunnit med en långpromenad och jobbat några timmar, ätit pannkakslunch också med mami&sis får inte glömmas! jobbet tog precis slut så resten av dagen ska jag nog spendera med mami&zack och hjälpa till lite som barnvakt. har ungefär ingenting i skolan den här veckan så känns helt okej, ska väl försöka få någon ordning på livet istället, mest av allt skulle jag dock vilja åka härifrån ett bra tag.
hej

i choose to be happy

vaknade upp vid sju imorse en helvetesnatt med ytterst lite sömn och ett konstant illamående, så jag sjukamnälde mig och somnade om tre timmar, välbehövligt! så idag har jag tänkt hälla i mig litervis av te mot halsontet och mest ta det lugnt. insåg att det hade kommit ännu mer jobb så mitt hjärta hoppade ett glädjeskutt, har dock bestämt mig att jag måste skriva klart svenskauppsatsen som ska va klar imorgon innan jag får börja jobba. tror iallafall den här hemmasjukdagen blir helt okej!
puss




ibland gör man rätt, ibland gör man fel

igår skrev jag geografiprov i skolan som jag hoppas gick bra, hann promenera och sedan jobba några timmar innan maja och emma anlände på kvällen, drack vin och taggade lite innan vi gick ut. kvällen började bra, hällde dock i mig lite för mycket för att klara av alla idioter, något som resulterade i en fruktansvärd ångest när jag vaknade dag, plus en jävla bakishet från helvetet. tankeverksamheten har gått på högvarv idag, annars har jag pluggat lite, jobbat massor, promenerat en timma och nu smällt i mig en påse godis, tittar lite på film och somnar nästan samtidigt. morgondagen ska jag spendera med jobb och plugg, förhoppningsvis träffa lisa en stund också!


freeeedag



känns som att den här kommer bli bra, den startade på en fruktansvärt bra sätt iallafall, gjorde godaate gröten! ska inte vara i skolan förns elva så nu ska jag plugga och jobba lite, lunch, matte och prov i skolan, sen efter skolan hade jag tänkt hinna med en promenad och massa jobb, och senare ikväll blir de lite förtärning av alkohol och sedan utgång med några fina tjejer! puss

learn to love again

såklart jag saknar det säkra, veta att någon alltid finns där. jag saknar att ligga nära, jag saknar en iskall hud mot en varm. men jag kan inte ljuga, för visst känns det som en befrielse att få bli så jävla full och inte bry sig, att kunna gå hem med någon okänd som är ute efter precis samma sak. dela en onykter natt bara för att slippa känna sig så jävla ensam, för att bara få känna sig bekräftad. jag vet bara inte vad som känns mest rätt, och det river mig itu. ibland så jävla tom, ibland äcklad, ibland befriad. det ska inte vara såhär, bara.

måndag

känns alltid lika värt att gå till skolan halv nio för en lektion, speciellt idag när tröttheten inte var att leka med! tog mig iallafall dit en timma sen gick jag hem, fick sällskap av emelie cirkus två timmar, pratade, drack kaffe och åt lunch. nu har hon gått tillbaka till skolan och om en timma ska jag befinna mig i badhuset för lite idrott, längtar inte till att plaska runt i en iskall och äcklig bassäng men. resten av dagen måstemåste jag ägna åt plugg, alltid lika kul! 
puss

jag kanske slösar bort mitt liv men jag måste bara få känna något, vad som helst.

var längesen jag mådde såhär dåligt dagen efter en "förtäraalldelesförmycketalkohol"kväll. men hade över förväntan igår så det får väl vara värt det. följde med syster och bea till en inflyttningsfest där jag inte kände någon, drack en flaska vin osv sen rörde vi mot håpes där vi stannade till stängning. kom hem runt halv tre, åt några nattmackor och somnade direkt. vaknade av den värsta dagen efter-ångesten, fruktansvärt seg, ont i hela kroppen och hungrig och illamående samtidigt. det ända vettiga jag har lyckats med idag är en dryg timmas promenad och matteplugg så helt okej produktiv har jag ju vart, annars har jag mest sovit framför en film och ätit tacos. söndagsmys med solsidan osv ikväll, jobbig vecka med två prov sen så är värd att ta det lugnt ikväll. 
hej

morgongrått

vaknade tidigt och vet inte om det är pågrund av tröttheten eller allt trassel i hjärnan som jag känner mig lika grå som vädret utanför fönstret. måste fixa lite saker idag, beställa studentmössa och skicka in annons till kuriren osv, ikväll ska jag äta tacos med min familj och sen dricka vin med folk jag inte känner, men nu tänkte jag börja med en långpromenad med alex&sigges podcast i lurarna, ska beblanda mig med allt gråa runtomkring och antagligen skratta lite blygt för mig själv, som jag alltid gör när jag lyssnar på alex&sigge, lyssna förfan på de!

jag ger inte upp, men jag har inte kraften att kämpa längre

och du frågar mig om jag har accepterat tanken av att alltid behöva leva såhär. som ett slag i ansiktet. men sanningen. det här är jag och det här är mitt liv som jag totalförstörde en gång. och något som är totalförstört går inte att fixa igen. varje dag kämpar hjärnspökena mot förnuftet. jag vet vad som är rätt och jag mår bra många gånger, men varje dag utspelar sig den där kampen ändå. varje dag tänker jag lite extra länge, varje dag lever jag efter mitt inpräntade schema, varje dag är det något som påminner mig. och du frågar mig om jag tror att jag någonsin kommer komma ifrån det här, eller om det är något som jag måste lära mig att leva med. och jag säger, det har gått fyra år, jag har levt såhär i fyra år. jag har lärt mig leva med det här och jag orkar inte längre kämpa emot, jag tömmer mig själv på känslor och intryck, känner ingenting, för jag orkar inte längre kämpa mot något som inte ens finns inom synhåll. 

förlora

och sen känner jag mig så där tom igen. skrattat runt omkring som i vanliga fall brukar smitta av sig, det liksom stöts bort. regnet blandas med tårarna. varför känns det så jävla tungt ibland. och jag kommer förlora allting snart, om jag inte får komma här ifrån, åka bort någonstans.
gör något bra av situationen och avslutar fredagen med några rutor choklad.

better

på något sätt känner jag mig lite lättare, gladare och inte lika tilltrasslad nu, som jag gjorde för någon vecka sedan. den här veckan har vart bra, även fast jag mest har pluggat, vart i skolan och sånt vanligt, men jag har även umgåtts med mina fina vänner, spenderat mycket tid med min familj och hälsat på ute i stallet, återupplevt gamla minnen och blivit nostalgisk. igår var jag så jävla nära på att boka en resa, bara åka bort här ifrån med julia, men sen strulade det till sig och fan va tråkigt de kändes. idag har jag iallafall skämts över hur dåligt jag dansar, önskar jag kunde använda min "skiterialltdansarhurfanjagvillstil" som jag använder när jag är onykter och överlycklig, även när jag dansar på en vanlig idrottslektion. sen har jag skrattat av ren jävla glädje med min vän tills jag fick ont i magen, har gosat med äsklingszack och ätit världens bästa kycklingsallad som papi bjöd på. just nu planerar jag nyår lite med julia, och det ända jag vet är att jag inte ska fira in det nya året i den här skitstaden med alla idioter som den rymmer. 
tack för mig

15.58

kvällarna har den senaste tiden börjat kännas så jävla jobbiga, mörka, tunga och överbelastade med tankar. igår tog det lång tid innan det blev alldelles för mycket kaos så att jag somnade av utmattning. så idag är jag ganska trött. hade endast en idrottslektion på förmiddagen, helvetesjobbig fysträning som resulterade i att jag nästan inte kom upp för trapporna när jag skulle hem. tog en dusch hemma och gick sedan tillbaka till skolan för att käka och plugga matte någon timma. är helt slut i kropp och hjärna just nu, måste dock skriva på en kommunikationsuppgift och plugga lite mer matte så kaffe får väl bli räddningen. längtar redan till helg
puss

ett höstlov

det var en ångestladdad lisa för precis en vecka sedan, ångest inför ett helt oplanerat lov, ångest över att nästan inte ha något plugg alls att fördriva tiden med, ångest inför rastlöshet. nu har lovet gått och här sitter jag i min bäddade säng med ett antal mattesidor och en kommunikationsuppgift att göra. det här lovet blev helt enkelt jävligt spontant och väldigt bra många gånger! kom hem från örebro i fredags runt sex, gick och köpte godaste kycklingsalladen från tellus och får sedan ett sms runt halv åtta från klara som undrar om vi inte ska dra ut. satt i mjukiskläder, matkoma och hade ingen alkohol att ta till, men runt nio anlände min fina vän med både sprit och maskeradkläder så kvällen blev väldigt bra ändå! igår sov jag länge, pluggade litelite, handlade med mami och promenerade med sis och kvällen spenderade jag med emelie och petra, räkcoctail och vin. avslutade kvällen på någon hemmafest fast blev inte så långvarigt, somnade gott runt 1 inatt.
ska spendera den här dagen i sängen med allt plugg och kaffe. senare ska jag dock göra något som jag har längtat efter så.jävla.länge, träna på friskis! efter de blir de nog middag hos papi och sen en lugn söndagskväll.

fredag

befinner mig i örebro hos bror&emma, har sovit här en natt och igår tog vi de mest lugnt, kollade film, promenerade, åt god mat och massa godis osv. idag har vi änsålänge ätit frukost och vart ute och gått, väntar nu på att emma och kim ska komma hem från skolan, sen ska vi röra oss hemåt om någon timma. fredag idag och helg, blir nog en lugn helg, kvällen är helt oplanerad men imorgonkväll ska jag iallafall mysa med emelie&petra!
puss





RSS 2.0