Och jag står framför spegeln, jag vill förändra allt och allt som jag ser i den


jag vaknade i morse, en dålig dag och jag stannade hemma. har solat en stund, promenerat, bara legat i bästa soffan och nu ska jag plugga. ikväll kommer bror&emma hit och det är ju bra!

hej hunden!

det är förövrigt helg nu men just nu känns allt lite tungt bara. har en del plugg att göra. saknar och vill bara göra andra saker. fan

Dom såg mig som någon annan, Och jag kände mig som det


idag slog ja på stort och gjorde kesoplättar till frukost/lunch eftersom en sovmorgon till 11.40 stod på schemat! spenderade cirkus 4 timmar i skolan, sen fixade ja lite grejer på stan, hem nåra timmar sen ner till friskis&svettis för att svettas lite med julia, sjukt skönt! efter det har jag bara degat i soffan framför tvn, ätit mat och ett antal äpplen. ska förflytta mig till sängen strax för imorrn väntar en lång skoldag, men sen är det helg och då ska jag mysa med bra människor, hej!

I din värld av mörkret syns dina brister, mina fel, Som sprickor där ljus kan tränga in

önskar så många gånger att jag fick vara någon annan. ser, jämför, avundas. det är så svårt det där, de säger att man ska lära sig älska sig själv. men det är svårt när det känns som att alla andra står lite högre än en själv, klarar allt lite bättre, är lite lyckligare. jag vet att det är fel, jag vet att jag borde ändra. och jag hatar den där ensamheten som vägrar försvinna, ensam med allt det där som förstör. alla tankar, alla minnen. försöker nå någon, något som kan ta bort allt. få mig att glömma. vill bara gå vidare, glömma den jag har vart och bli någon annan. jag är trött på att vänta, varje dag önska att jag vaknade upp som någon ny, någon bättre.

Day turns to night, night turns to whatever we want, We're young enough to say this has gotta be the good life


But I go out and I sit down at a table set for two, and finally I'm forced to face the truth

hej tisdag osv
vaknade på bästa sätt idag, bredvid en favorit. hade en kort skoldag från 10-14 cirkus, idrott sista lektionen och de va sista chansen att springa spåret på tid så jag tog mig upp i skogen med en klocka och mitt ända mål va att inte försämra min tid, och inte gjorde jag det! tog mig runt på en helt okej tid och blir så jävla glad när jag märker skillnad och förbättrar mig, träning kommer nog alltid vara något av de bästa! styrketräningen på de sen va jag lagom trött. skulle träffat sara idag men blev inte så, sämst! åkte istället hem, duschade och städade lite och nu ska jag plugga ett tag. ikväll ska jag nog mysa all by myself men det får bli ändring på till imorrn för då hoppas ja att de blir lite onsdagsmys med tjejerna!
puss


Let the rain wash away all the pain of yesterday



har vart hemma ett tag och fixat lite grejer. lugn skoldag osådär idag. ska strax bege mig till skolan igen för att gå på extramatten, skönt att plugga där istället för att ta hem allt hela tiden istället. längtar lite till imorgon också för då får ja träffa min efterlängtade findus! saknar förövrigt andrea som snart lämnar denna stad, förjävligt men hon är bäst oavsett! nej, en promenad och sen anstränga hjärncellerna en stund osv


But I can tell, You don't know how to play this game




mitt hår har på senaste tid intagit en ny färg, ojdå!
ikväll stod som sagt söndagsmiddag hos några favoriter på schemat, helt okej! sedan lite mys oså en promenad hem. är nästan klar med min etik&livsfrågor uppgift, sisodär 1800 ord senare, måste fixa till lite småsaker imorgon bara. morgondagens övriga planer är en skön skoldag från 10-14, pluggmys med iallafall julia+de andra tjejerna också kanske, kvällen spenderas iallafall med en favoritkille.
ingen söndagsångest idag, känns helt okej med måndag imorgon. får äntligen pengar igen, något som jag inte har haft på hela sommaren nästan, så ska ta tag i det där träningskortet äntligen. annars ska jag spendera så mycket tid med mina vänner som möjligt, och så plugget såklart. men de känns okej, det känns faktiskt ovanligt bra.

söndagsinsperation



Even now when we're already over, I can't help myself from looking for you

igår tog jag en lugn kväll för mig själv, promenad, lite plugg och film. vaknade rätt tidigt idag och har hunnit med ännu lite till plugg plus en springtur i skogen+lite styrketräning, lite muskler på min kropp skulle ju sitta fint! nu har ja nyss ätit och placerat mig i soffan framför tvn för att skriva klart en skoluppgift som dödar mig, måste bli klar nu! har lite engelska att göra efter det också, sen är jag fri resten av söndagen så ska iallafall ta mig till emelie för att bli bjuden på middag, blir så glad! men nu vare plugg, blir mindre glad. hej!


do you feel like a puzzel, you can´t find your missing piece?

fast men ändå i rörelse. ibland så tomt, ibland så mycket ord men inga meningar som kan bildas. så nära men ändå längst bort. jag måste göra något, förändra någonting. jag sackar efter och måste gång på gång springa ifatt. som att något fattas, jag får inte grepp om helheten. så lycklig ibland, så vilsen andra gånger. måste få någon struktur, någon ordning. det måste bli början på något nytt.

and your sweet and pretty face, In such an ugly world

att ha sovmorron både måndag och tisdag gör det alltid lite lättare med en ny vecka! att jag båda dagarna också fått vakna bredvid en favorit gör det ännu bättre. måndagar och tisdagar är också veckans chilligaste dagar så det är ju synd att det är onsdag imorgon och långdagarna börjar, men jag överlever! idag har jag annars pluggat och fått behandling. strax ska jag gå och möta mami så ska vi hyra film, sen göra god mat osv, skön kväll! måste dock hinna med ännu lite plugg menmen. längtar lite till torsdag för då väntas lite bio med bästavän! vill också färga håret nu, och sen vill ja ha massa pengar och hitta massa ny musik. en resa till typ thai skulle va fint, man får ju alltid drömma


Nobody said it was easy

och vilsna ord faller fritt i natten. låter mina tankar bilda ord och meningar, erkänner. jag ville glömma men det är inristat i mig och jag kommer aldrig ifrån det helt, det finns i mig och det är en del av den jag är. du ser på mig, drar mig närmare men jag vet att hur nära jag än kommer så kommer den där ensamheten som ibland drabbar mig, inte försvinna. bland massor av folk, mitt i ljudet av skratten och pratet så finns den ändå där, inuti mig. och jag tänker för mig själv, var det rätt? helt sårbar, sanningen har lagts fram och bara en mening så vet du. det mörkaste inom mig, de värsta minnen som aldrig kommer suddas ut. ingen kommer kunna ta det ifrån mig, och jag kommer aldrig kunna tränga bort det så långt att det försvinner. ärren sitter fast på min insida, den jobbigaste ensamheten som lägger sig runt mig ibland, ni förstår, men ingen kommer någonsinn se eller känna, det är bakom muren, längst in, och vissa dagar tynger det ner mig, men jag har lärt mig att leva med det, och det har gjort mig starkare. jag har inget att dölja, vissa dagar lyser mina brister igenom och det är det ända jag ser, men det är fortfarande den jag är och då spelar det ingen roll, jag accepterar mig själv idag och är lycklig för att ha gått igenom mörkret och hamnat där jag är nu.

I don’t need to try to control you, Look into my eyes And I’ll own you

slår mig gång på gång hur fina vänner jag har. hur otroligt bra jag mår med er.

hade en fin gårkväll här hemma hos mig med lite folk oså, sånt gillar man! fick nattsällskap av min pojke, och de resulterade i att vi sov till cirkus halv 1, fattar inte varför jag har så svårt att sova när jag är själv och har hela min stora säng helt själv oså, konstigt de där. sen tog vi det bara lugnt och vid fyra lämnade han mig här, så efter de har jag käkat och bara tagit de lugnt framför tvn, behövligt såhär när man inte är på topp. ska nog fortsätta i samma spår, städa mitt rum och ta en promenad lite senare. inga planer för kvällen så kanske blir en lugn hemmakväll. imorrn ska ja nog spendera lite tid hos papi&monika för de va längesen!
vi hörs någongång

Hur många centimeter har vi kvar, innan solen försvinner ner i havet

fick lov att vakna åtta idag även fast jag började tolv, huvudvärken slog till som bara den på en gång jag ställde mig upp, låg och väntade till halv tio tills gull kom tillbaka, tog de lugnt till tolv då jag gick till skolan, lagom försent kom jag också. sen stod jag ute i cirkus två timmar och agerade lekguide, kan vart det tråkigaste men hade louise som tur va! skyndade mig hem, träffade bästavän på vägen och blev glad. tog en kokhet dusch nu när jag kom hem för att tina upp, stoppade i mig nåra alvedon plus ett antal avocadomackor och druckit kaffe och nu myser jag i soffan framför filmen water for elephants! här ska jag ligga ett bra tag, om inte hela dagen för jag känner att det inte blir roligt alls om jag drar på mig någon sjukdom nu. imorgon är de redan fredag och helg och det känns så jävla bra, imorrn bara kör vi tycker jag! nej, chilläge ett bra tag nu.


världens finaste. hur många mil som än kommer emellan oss så kommer du alltid vara min bästevän.

jag tror du söker efter mer än du ser

och precis när jag satte mig i soffan så bara överföll tröttheten mig på nåt konstigt sätt, om ja skulle blunda några sekunder skulle jag sova gott sen. men nej, ska invänta min fina sen ska jag väl försöka vara ett helt okej sällskap, fast sova kan ju vara kul också. aja, hade det helt okej i skolan, skrattade så jag grät med mina homies´, sånt är skönt! något annat som satt fint var all mat och glass på ming efter skolan, 4 timmar sen och jag är fortfarande sjukt mätt! imorgon börjar jag klockan tolv och ska bara agera en lekledare nåra timmar, skönt!

tisdag

om tjugo minuter ska jag sova så att jag får mina åtta timmars sömn! idag har jag haft en kort dag i skolan, vart sämst på fotbollen på idrotten men helt okej på styrketräningen! fick sedan behandling och sen en promenad till stallet för att titta på min vän emelie när hon red, kärt återseende osv. bjöds på mat och te hos ghaderi sen, myste i deras soffa framför tvn hela kvällen! nu ligger jag i min säng och ska strax somna. tror de blir en helt okej dag imorgon, ser extra mycket fram emot maten vi i klassen ska förtära när vi har slutat runt fem, ming eller acropolis står de emellan, ojojoj! nu sover jag, hej!

För vi lever alla med känslan att falla, Och vid tomhetens botten står vi på toppen

huvudvärken som mer eller mindre ständigt befinner sig i mitt huvud gör mig en aning ledsen, lite jobbigt också när man har sovmorgon 4 av 5 dagar i veckan och inte kan sova. fick iallafall beskedet att jag har brist på energi idag så imorrn blir det laserbehandling igen, gah! fast tänker inte klaga så mycket ändå för finns ju ändå bra saker, alla fina människor osånt, att kunna ligga helt tyst bredvid en människa och inte behöva säga något, bara veta att man är så otroligt glad att man får vara den som ligger bredvid. eller veta att jag imorgon ska mysa med min bästavän och också besöka en plats som jag mer eller mindre växt upp i. eller att jag har en rätt bra klass som spontant bestämmer att gå ut och äta middag tillsammans mitt i veckan bara sådär, ser jag fram emot! och redan nu längtar jag till helgen bara för att få dansa osv. har också kommit underfund med att de nästan inte finns någon bättre känsla än den efter att man har tröttat ut kroppen ordentligt, som efter en springtur i skogen. lugnet och all energi man får. hatar att jag förstörde så jävla mycket för två år sedan när jag tog bort lyckan i träning, mat, godis, hälsa och allt sånt där. hatar att jag aldrig kommer kunna övertyga någon om att det inte är sammasak idag, att ingen kommer kunna se den glädje jag ser i träning idag, och att den är helt annorlunda. hatar att ångra men vissa saker önskar jag bara att jag kunde göra ogjort. men en dag kanske alla kan se den jag är idag, utan att påminnas om den jag var förut.

I will never win this game without you

älskar när man vaknar halv åtta en söndagmorgon när man har sett fram emot att sova så jävla länge. gör de bästa av situationen och äter avokadomackor och tittar på eva&adam! min helg har vart lugn och sådär, efter mördarskoldagen i fredags firade vi med att åka hem halva klassen till maja och äta massa onyttigheter och titta på en icke läskig skräckfilm, och sen lite sten,sax,påse med straff så fick man slåss lite, min kväll va gjord! haha
igår följde jag med en gullis till ikea, åt chopchop för första gången, gick hela vägen hem helt i onödan för att sedan cykla tillbaka snabbt igen, mys och vid halv två landade jag i min säng! idag ska jag hinna mycket, plugga, promenera, tuna park, cykla fram&tillbaka till hällby, fira moa och ikväll ska ja mysa med emelie för de va alldeles för längesen! hörs


Man måste dö några gånger innan man kan leva



känns som att mina ögonlock när som helst ger vika, inte okej att vara trött klockan halv åtta en lördag! men antar att gårdagskvällen har satt sina spår lite, men kul hade vi allt! ett gäng tjejer&killar kom hem hit på kvällen, dansade, umgicks och jag och julia bjöd på fina komplimanger och fick lite pussar oså, hahaha sköna ibland! vid två nångång hade alla dragit förutom min fina så vi städade lite och somnade ett tag senare. idag va vi inte uppe förns klockan två och så lite pannkakor till frukost på de! just nu sitter jag hemma framför tvn, mätt och trött men ska nog strax ta en promenad. kvällen och morgondagen är helt oplanerad och det känns otroligt jobbigt så ska hitta någon att spendera lite tid med imorgon tror jag, ikväll blir de nog mest chilläge. nu ska jag ta tag i mitt liv lite!

typ den bästa jag har


det är du, ingen tvekan!

RSS 2.0